ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δεν ήξερα που να βάλω το θέμα. Έχουμε ένα κέντρο του ΟΤΕ εδώ στο μαγαζί (auerswald). Πάνω έχει 2 γραμμές POTS και έχουμε 3-4 συσκευές πάνω. Παλαιότερα υπήρχε έντονο πρόβλημα με την ακουστικότητα από τις συσκευές. Δεν μας άκουγαν, δεν ακούγαμε 8 στις 10 φορές. Είχα παραγγείλει τότε ένα POTS Module το οποίο και άλλαξα γιατί είχαμε διαπιστώσει από δοκιμές ότι το παλιό Module υπολειτουργούσε. Επειδή έλειπα με άδεια χτύπησε τώρα πάλι το τηλέφωνο και μου είπε ο υπεύθυνος ότι κάτι πρέπει να κάνουμε με το τηλέφωνο γιατί έχουμε πάλι πρόβλημα. Το θέμα είναι όπως μου ανέφερε ότι το θέμα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό πάλι απλά τώρα 3 στις 10 φορές παρουσιάζεται το θέμα. Το Τ/Κ δεν το έχω τσεκάρει. Γενικά οι γραμμές εδώ θέλουν φτιάξιμο. Και σίγουρα οι καλωδιώσεις.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Τελευταία επειδή προσθέσαμε Internet στην μια γραμμή και ο ΟΤΕ μας έστειλε το speedport και επειδή χρειαζόμασταν και το κέντρο, γεφύρωσα το sip από το router με το κέντρο. Για καιρό δούλευε κανονικά . Το καλώδιο ήταν μέσα σε κανάλι. Σήμερα έφτιαξα ένα καλώδιο τηλεφωνικό 10m και το πήγα απευθείας στο κέντρο αλλά το πρόβλημα επιμένει.
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 τυπικα θα εκανα και ενα firmware update στο κεντρο.αν κατεβασεις το προγραμμα και συνδεθεις στο κεντρο που δεν ειναι δυσκολο μπορεις να το κανεις Update κανονικα.εχω κανει στο παρελθον σε 1-2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα