DerMeister Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα και καλή Χρονιά. Ψάχνω μια τηλεόραση από 43'' έως 49'' σε προσιτή τιμή και έχω εστιάσει σε δυο μοντέλα (LG 49UJ634V και SAMSUNG UE43MU6122). Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ως προς τα χαρακτηριστικά γιατί είμαι ψιλοάσχετος (έως πολύ θα έλεγα);
slk200gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 εχω και lg και samsung ,πρωτιμω της samsung στην περιπτωση σου ομως η lg λογω διαστασεων κερδιζει στα τεχνικα ειναι κοντα και οι δυο
DerMeister Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Καλημέρα Εδώ έπρεπε να το βάλεις Ευχαριστώ, θα το ποστάρω εκεί
DerMeister Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, slk200gr είπε εχω και lg και samsung ,πρωτιμω της samsung στην περιπτωση σου ομως η lg λογω διαστασεων κερδιζει στα τεχνικα ειναι κοντα και οι δυο Κοίταξα τα χαρακτηριστικά και παρατήρησα ότι είναι RGBW, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο καλό, όπως διάβασα σε ένα άλλο ποστ εδώ στο forum https://www.displayspecifications.com/en/model/77a0b4d
slk200gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 ναι πραγματι αλλα αμφιβαλλω αν καταλαβει κανεις διαφορα οποτε παλι εμενα θα με κερδιζε το μεγεθος,μια που βλεπω οτι ο κωτσος εχει και τις δυο θα προτεινα να πας και να τους πεις να τις βαλουν διπλα-διπλα για να δεις τις διαφορες η να διαλεξεις αυτη που σου αρεσει στα ματια σου περισσοτερο.Το RGBW εγινε απο την lg για να δωσει περισσοετρη φωτινοτητα , καλυτερη οικονομια στο ρευμα και να ζεσταινετε λιγοτερο και ως εναν μεγαλο βαθμο το καταφερε απο τον ανταγωνισμο λογικα υπηρξε μια αντιδραση δεν νομιζω ομως να ειναι τοσο σοβαρο ωστε να θυσιασεις 9 ιντσες
DerMeister Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Προφανώς και δεν έχω αποφασίσει οπωσδήποτε να πάρω μία από τις δύο. Απλά τις ξεχώρισα λόγω προσφοράς. Για τον Κωτσο έτσι κ αλλιώς είχα σκοπό να το κάνω και όχι μόνο με αυτά τα δύο μοντέλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις