Vigilante1319 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Eκει στην μαικροσοφτ δν πανε καλα ξαφνικα βγαζει να κανω ενημερωση την κανω και το πισι μου κολλουσε ολοκληρο και το εκανα και 3 φορματ και ακομα ειχα το ιδιο προβλημα..Διεγραψα τα παντα απο παντου γιατι ειχα αρχιζει να νευριαζω λεω κανας ιος θα ειναι εν τελη βλεπω οτι το απντειτ μ ειχε εγκαταστησει κατι το οποιο ετρωγε ολο τον cpu... και δν σε αφηνε να εκτελεσεις τιποτα η λυση ηταν πολυ απλη ηθελε φορματ χωρις ιντερνετ συνδεδεμενο και ισιωσε.Πραγματικα ολοκληρη εταιρια μου δημιουργησε προβλημα απο το πουθενα.Τωρα να ρωτησω υπαρχει καποιο θεμα απο δω και περα να μην ξανακανω update τα windows?
dali13gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Τωρα να ρωτησω υπαρχει καποιο θεμα απο δω και περα να μην ξανακανω update τα windows? Υπάρχει αλλά τίποτα το ανησυχητικό. http://www.insomnia.gr/forums/topic/665423-τεράστιο-σχεδιαστικό-λάθος-σε-όλους-τους-intel-επεξεργαστές-εξαναγκάζει-τον-επαναπρογραμματισμό-σε-linux-και-windows-kernels-εώς-και-30-χαμηλότερες-οι-επιδόσεις/
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, dali13gr είπε Υπάρχει αλλά τίποτα το ανησυχητικό. http://www.insomnia.gr/forums/topic/665423-τεράστιο-σχεδιαστικό-λάθος-σε-όλους-τους-intel-επεξεργαστές-εξαναγκάζει-τον-επαναπρογραμματισμό-σε-linux-και-windows-kernels-εώς-και-30-χαμηλότερες-οι-επιδόσεις/ Ακόμα δεν έχει δοθεί καποιο patch οποτε δεν ειναι αυτο στην συγκεκριμένη περίπτωση του φίλου 6 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε Eκει στην μαικροσοφτ δν πανε καλα ξαφνικα βγαζει να κανω ενημερωση την κανω και το πισι μου κολλουσε ολοκληρο και το εκανα και 3 φορματ και ακομα ειχα το ιδιο προβλημα..Διεγραψα τα παντα απο παντου γιατι ειχα αρχιζει να νευριαζω λεω κανας ιος θα ειναι εν τελη βλεπω οτι το απντειτ μ ειχε εγκαταστησει κατι το οποιο ετρωγε ολο τον cpu... και δν σε αφηνε να εκτελεσεις τιποτα η λυση ηταν πολυ απλη ηθελε φορματ χωρις ιντερνετ συνδεδεμενο και ισιωσε.Πραγματικα ολοκληρη εταιρια μου δημιουργησε προβλημα απο το πουθενα.Τωρα να ρωτησω υπαρχει καποιο θεμα απο δω και περα να μην ξανακανω update τα windows? Μπορεί να μην ήταν το update της microsoft αλλα απο κάποιο αλλο πρόγραμμα , μπορεί δηλαδή να είχες κολλήσει καποιο malware
Vigilante1319 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εκανα φορματ τρεις φορες και στους δυο δισκους που εχω το ιδιο θεμα ειχα ηθελε φορματ χωρις να κατεβασω τελευταια εκδοση απντειτ και τωρα δν εχω θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα