koularasss Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας. Εχω μια συνδεση adsl στη forthnet και εχω εδω και 2 χρονια το ρουτερ που δινουν αυτοι. Αν αγορασω ενα καινουριο και σαφως καλυτερο θα δω αλλαγες στην ταχυτητα;
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 μπορει να παιξεις το ιδιο μπορει λιγοτερο μπορει περισσοτερο.απλα ενα νεο ρουτερ μπορει να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα μπορει να ειναι vdsl για μελλοντικη χρηση μπορει να ειναι Dual band στο wifi.αναλογως την χρηση που κανεις.αν εχεις zte οτι και να παρεις καλυτερο θα ειναι.αλλα σε ταχυτητα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.εισαι με 6 margin?ανεβασε χαρακτηριστικα γραμμης.
koularasss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, poulinos είπε μπορει να παιξεις το ιδιο μπορει λιγοτερο μπορει περισσοτερο.απλα ενα νεο ρουτερ μπορει να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα μπορει να ειναι vdsl για μελλοντικη χρηση μπορει να ειναι Dual band στο wifi.αναλογως την χρηση που κανεις.αν εχεις zte οτι και να παρεις καλυτερο θα ειναι.αλλα σε ταχυτητα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.εισαι με 6 margin?ανεβασε χαρακτηριστικα γραμμης. το zte εχω, ειναι ευκολο να μου εξηγησεις τι ειναι το 6 margin?
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 9 hours ago, koularasss said: το zte εχω, ειναι ευκολο να μου εξηγησεις τι ειναι το 6 margin? to 108 λογικα εχεις που ειναι λιγο σαπιδακι σε θεματα wifi αλλα σε sync οκ δεν ειναι παραξενο.λογικα αν εισαι Forthnet Πρεπει να εισαι απο Default 6 margin αλλα τσεκαρε το μεσα απο το ρουτερ.για τα profiles δες αυτο. http://www.insomnia.gr/forums/topic/468701-snrnoise-marginprofiles-παρόχων-και-αλλαγές-profiles-για-σταθερότητα/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα