Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, fg9000 είπε

Βασικά το ανσασερ δεν φύτρωσε φέτος, εκεί ήταν . Οταν αγόρασες/ενοικιασες δεν το είδες?

χαιρω πολυ ,κατι πιο σχετικο? η ως εκει φτανουμε?

15 ώρες πριν, mihanikos1 είπε

Κάπου κάτι έχει μπερδευτεί. Λες ότι η συντήρηση είναι 32 ευρώ, είστε 5 διαμερίσματα σύνολο και εσύ στον 1ο σε 36 τετραγωνικά πληρώνεις 10 ευρώ. Κάπου δεν βγαίνουν. 

10 ευρω μονο το ασανσερ ,συνολικα δινω 20 με 25 1ος 36 τμ χωρις θερμανση στην οικοδομη ουτε κ στο διαμερισμα.δινει αποδειξη αλλα αναλυτικα 

τι πληρωνω και τα χιλιοστα μου δεν τα γραφει.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, KRISTINA85 είπε

Σου έχω ήδη γράψει σε προηγούμενο post τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε να διαπιστώσεις αν σε κλέβουν, αυτό δεν είναι αρκετά σχετικό για σένα?

Δημοσ.

Παιδια εγω μενω στον 1ο και επιθυμω να μπαινω με φακο στην πολυκατοικια μου. Γνωριζετε αν ξηλωσω τις λαμπες στον 1ο , αν απαλλασομαι και απο το κοινοχρηστο ρευμα;;

Παντα στο πνευμα του "μενω στον 1ο, δεν επιθυμω το ασανσερ" :-D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Σου έχω ήδη γράψει σε προηγούμενο post τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε να διαπιστώσεις αν σε κλέβουν, αυτό δεν είναι αρκετά σχετικό για σένα?

στο καταστατικο δεν γραφει τα χιλιοστα και προς το παρων τον ιδιοκτητη δεν τον βρησκω και εχει το τηλ κλειστο, ο διαχειρηστης με πιεζει να πληρωσω εγω δεν δινω μια μεχρι να βγαλω ακρη, ο διαχειρηστης δεν ξερει ποσα ακριβως ειναι και οτι τα ξερει ο λογιστης.ποιος ειναι ο λογιστης?ακομα περιμενω να μ δωσει διευθυνση. εδω το καταστατικο μου το εφερνε 3 εβδομαδες

4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Παιδια εγω μενω στον 1ο και επιθυμω να μπαινω με φακο στην πολυκατοικια μου. Γνωριζετε αν ξηλωσω τις λαμπες στον 1ο , αν απαλλασομαι και απο το κοινοχρηστο ρευμα;;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KRISTINA85 είπε

στο καταστατικο δεν γραφει τα χιλιοστα και προς το παρων τον ιδιοκτητη δεν τον βρησκω και εχει το τηλ κλειστο, ο διαχειρηστης με πιεζει να πληρωσω εγω δεν δινω μια μεχρι να βγαλω ακρη, ο διαχειρηστης δεν ξερει ποσα ακριβως ειναι και οτι τα ξερει ο λογιστης.ποιος ειναι ο λογιστης?ακομα περιμενω να μ δωσει διευθυνση. εδω το καταστατικο μου το εφερνε 3 εβδομαδες

Μη με κάνεις να λέω ξανά και ξανά τα ίδια:

- Το καταστατικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην γράφει τα χιλιοστά, διάβασε το καλύτερα.

- Το τι κάνει ο διαχειριστής με το λογιστή εσένα δεν σε ενδιαφέρει.

- Ο διαχειριστής είναι υποχρεωμένος να αναρτά φωτοτυπίες όλων των τιμολογίων, βάζω στοίχημα ότι αν τον απειλήσεις με καταγγελία θα τις αναρτήσει άμεσα.

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 ώρες πριν, KRISTINA85 είπε

Τι χαίρω πολύ, αν εσύ δεν θέλεις να πληρώσεις τι σου φταίνε οι υπόλοιποι νοικοκυραίοι να πληρώνουν την διαφορά την δικη σου;

Αν κάτι δεν θέλεις να το πληρώσεις απλά φεύγεις και πας αλλού.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 4/6/2019 στις 12:12 ΜΜ, ManFromEarth είπε

Eίσαι εκτός "πνεύματος" όμως. Αν σου ερχόταν στα κοινόχρηστα ΔΕΗ 60 ευρώ πχ δε θα το έκανες θέμα? η κοπέλα αυτό λέει, ότι πληρώνει παραπάνω απ' ότι χρειάζεται. Αν πλήρωνε 3 ευρώ μπορεί να μην το έκανε θέμα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Xacti είπε

Eίσαι εκτός "πνεύματος" όμως. Αν σου ερχόταν στα κοινόχρηστα ΔΕΗ 60 ευρώ πχ δε θα το έκανες θέμα? η κοπέλα αυτό λέει, ότι πληρώνει παραπάνω απ' ότι χρειάζεται. Αν πλήρωνε 3 ευρώ μπορεί να μην το έκανε θέμα.

Προφανώς και θα Το έκανα θέμα, αλλά δεν θα Ρωτούσα πως μπορώ να βγάλω τις λάμπες 😁

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Xacti είπε

ευχαριστω

εχουμε και απο αυτα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, KRISTINA85 είπε

ευχαριστω

εχουμε και απο αυτα

Από όλα έχουμε, το μόνο που μας λείπει είναι η διάθεση να βγάλουμε άκρη :)

Δημοσ.
Στις 3/6/2019 στις 6:27 ΜΜ, KRISTINA85 είπε

Καλησπερα παιδια ,μια ερωτηση? μενω στον πρωτο οροφο αλλα δεν χρησιμοποιω το ασανσερ και πληρωνω 10 ευρω το μηνα μονο για αυτο.

Γνωριζει καποιος αν μπορω να το κλειδωσω καπως νομιμα  και να μην πληρωνω τοσα αφου δεν το χρησιμοποιω?

Όχι δε μπορεις

Στις 3/6/2019 στις 6:45 ΜΜ, KRISTINA85 είπε

δεν ειμαι η μονη στον οροφο που θελει να το κλεισει , τι μπορουμε να κανουμε

Να μετακομίσετε σε μονοκατοικία ή σε ισόγειο.

• Like 1
Δημοσ.

Να μην λεμε συνεχεια τα ιδια, δεν μπορει καποιος να απαλλαγει απο κοινοχρηστα επειδη δεν χρησιμοποιει κατι απο αυτα,πχ εγω εχω αλλη εισοδο,εγω δεν θελω φως,εγω δεν μπαινω στο ασανσερ.

Επισης ολοι αυτοι που λενε εγω δεν θελω ασανσερ,το χρησιμοποιουν,γιατι οταν πχ θελουν να κουβαλησουν κατι βαρυ σιγα μην το παρουν στην πλατη,αλλα αυτο το ξεχνανε βολικα ή λενε ελα μωρε μια φορα ηταν.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Xacti είπε

Το να το ψαξει για το αν την κλεβουν ειναι σωστο και θα λυθει βρισκοντας το ποσα χιλιοστα εχει. Ευκολη λυση κιολας. Το να θεωρει απο μονη της οτι την κλεβουν και χωρις να το ψαξει να θελει να εξαιρεθει απο μια κοινοχρηστη υπηρεσια ειναι ακριβως αυτο που εγραψε ο φιλος: να βγαλεις τις λαμπες απο το κλιμακοστασιο επειδη θεωρεις οτι πληρωνεις πολλη κοινοχρηστη ΔΕΗ και μαλιστα χωρις να ελεγξεις αν οντως σε κλεβουν. 

Στη συγκεκριμενη περιπτωση ξεκιναμε απο πιο βασικα πραγματα, κατ'αρχην να μαθουμε τι ειναι τα χιλιοστα της πολυκατοικιας και πως βγαινουν τα κοινοχρηστα. 

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας, 

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι ιδιοκτήτης σε ισόγειο διαμέρισμα και έχω θέμα με τον ενοικιαστή του πρώτου ορόφου. Στο δικό μου μπαλκόνι έχω μια απλώστρα ρούχων και ο τύπος πάει ακριβώς από πάνω και καπνίζει και φτύνει, τι μπορώ να κάνω? 

Δημοσ.
Στις ‎23‎/‎8‎/‎2019 στις 8:55 ΠΜ, Eliza9 είπε

Είμαι ιδιοκτήτης σε ισόγειο διαμέρισμα και έχω θέμα με τον ενοικιαστή του πρώτου ορόφου. Στο δικό μου μπαλκόνι έχω μια απλώστρα ρούχων και ο τύπος πάει ακριβώς από πάνω και καπνίζει και φτύνει, τι μπορώ να κάνω? 

Τεντες δεν εχεις?

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...