SB_1957 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Στις 30/3/2019 στις 8:11 ΠΜ, GREGORYMO είπε Στις 29/3/2019 στις 8:40 ΜΜ, Uruziel είπε εκει ειναι που τσατιζομαι ειρωνευονται ενω εγω προσπαθω με το καλο, αλλα το παιρνουν σαν αδυναμια ,ζητησα απο την ιδιοκτητρια που νοικιαζω τον κανονισμο της πολυκατοικιας και τον πινακα οριζοντιας ιδιοκτησιας να δω τι δικαιουμαι και μετα θα του κανω κουβεντα ξανα.επισης μαζευει τα κοινοχρηστα και απλα γραφει σε ενα χαρτι ενα ποσο για ολα(δεη νερο κλπ) δεν βλεπουμε ουτε λογαρασμους ουτε τιποτα απλα τον πιστευουμε! Αυτοί που καπνίζουν και σου πήραν και το πάρκινγκ είναι ιδιοκτήτες; Μηπως να πεις στον δικό σου ιδιοκτήτη όλα αυτά και ότι θα αναγκαστείς να φύγεις αν δεν συμμορφωθούν;
Curtis76 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 υπαρχει νομος που απαγορευει να μην μπαινουν οι λογαριασμοι στον πινακα ανακοινωσεων
cumulus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, Curtis76 είπε υπαρχει νομος που απαγορευει να μην μπαινουν οι λογαριασμοι στον πινακα ανακοινωσεων Ο νόμος του διαχειριστή που τα τσεπωνει 1
GREGORYMO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, cumulus είπε Ο νόμος του διαχειριστή που τα τσεπωνει Πιάνουμε άλλη συζήτηση, αλλά διαχειριστής μπορεί να μπει όποιος θέλει, αν τον αποδέχεται η πλειοψηφία. Σε αρκετές μάλιστα πολυκατοικίες, δεν βρίσκουν.
rus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Στις 7/1/2018 στις 11:26 ΜΜ, MXDaemon είπε Καλησπέρα παιδιά. Ζω σε μια πολυκατοικία με συγγενείς όπου δεν υπάρχει κανένας επίσημος κανονισμός πολυκατοικίας, ούτε κοινόχρηστα για θέρμανση κτλ. Πως γινεται να μην εχετε κοινόχρηστα? Αρα να βαλετε διαχειριστη και θα λυθουν τα προβλήματα.
Ultimategr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Αγορανομική Διάταξη 02/8.4.2013 Νέα Αγορανομική Διάταξη σχετικά με την υποχρέωση ανάρτησης των παραστατικών που αναφέρονται στα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών Αριθμ. Α4 −333 Αγορανομική Διάταξη 02/2013 (ΦΕΚ Β' 874/11-04-2013) «Άρθρο 1 Ανάρτηση παραστατικών που αναφέρονται στα κοινόχρηστα πολυκατοικιών. 1. Τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες έκδοσης κοινοχρήστων, οφείλουν να αναρτούν στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας, μαζί με τον μηνιαίο κατάλογο κοινοχρήστων, και αντίγραφα των νόμιμων παραστατικών εγγράφων, από τα οποία αποδεικνύονται οι δαπάνες που αναφέρονται σε αυτά. Στην περίπτωση έλλειψης πίνακα ανακοινώσεων, οφείλουν, μαζί με το ειδοποιητήριο πληρωμής των κοινοχρήστων να επισυνάπτουν σε αυτό και απλές φωτοτυπίες των παραστατικών των ανωτέρω δαπανών. Άρθρο 2 Κυρώσεις 2. Για τους παραβάτες των διατάξεων του άρθρου 1 της παρούσας επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Άρθρο 3 Ισχύς της παρούσας Η παρούσα τίθεται σε ισχύ σε όλη την Χώρα από τη δημοσίευση της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση αυτή να ανακοινωθεί στον Ημερήσιο Τύπο και να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αθήνα, 8 Απριλίου 2013 Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ 3
KRISTINA85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Καλησπερα παιδια ,μια ερωτηση? μενω στον πρωτο οροφο αλλα δεν χρησιμοποιω το ασανσερ και πληρωνω 10 ευρω το μηνα μονο για αυτο. Γνωριζει καποιος αν μπορω να το κλειδωσω καπως νομιμα και να μην πληρωνω τοσα αφου δεν το χρησιμοποιω?
KRISTINA85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Καλησπερα παιδια ,μια ερωτηση? μενω στον πρωτο οροφο αλλα δεν χρησιμοποιω το ασανσερ και πληρωνω 10 ευρω το μηνα μονο για αυτο. Γνωριζει καποιος αν μπορω να το κλειδωσω καπως νομιμα και να μην πληρωνω τοσα αφου δεν το χρησιμοποιω?
chsam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, KRISTINA85 είπε Καλησπερα παιδια ,μια ερωτηση? μενω στον πρωτο οροφο αλλα δεν χρησιμοποιω το ασανσερ και πληρωνω 10 ευρω το μηνα μονο για αυτο. Γνωριζει καποιος αν μπορω να το κλειδωσω καπως νομιμα και να μην πληρωνω τοσα αφου δεν το χρησιμοποιω? Οχι, οπως και να εχει εισαι υποχρεωμενη να πληρωνεις, οπως πχ και ιδιοκτητες που εχουν ακομα και εντελως κλειστα διαμερισματα και δεν κατοικουν σε αυτα πληρωνουν κοινοχρηστα. Ο μονος τροπος ειναι αν συμφωνησουν και ολοι οι υπολοιποι σε αυτο. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από chsam
KRISTINA85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, chsam είπε Οχι, οπως και να εχει εισαι υποχρεωμενη να πληρωνεις, οπως πχ και ιδιοκτητες που εχουν ακομα και εντελως κλειστα διαμερισματα και δεν κατοικουν σε αυτα πληρωνουν κοινοχρηστα. Ο μονος τροπος ειναι αν συμφωνησουν και ολοι οι υπολοιποι σε αυτο. δεν ειμαι η μονη στον οροφο που θελει να το κλεισει , τι μπορουμε να κανουμε
chsam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, KRISTINA85 είπε δεν ειμαι η μονη στον οροφο που θελει να το κλεισει , τι μπορουμε να κανουμε Σου ειπα, πρεπει να συμφωνησουν ΟΛΟΙ (ή η πλειοψηφια αν υπαρχει καποιο καταστατικο) στην πολυκατοικια.Καλεστε συνελευση ή αν ειστε λιγα διαμερισματα και συνεννοησημοι απλα συζητηστε το. Παντως απο το νομο κανενας δεν γλυτωνει απο κοινοχρηστα ειτε μενει ειτε δεν μενει, ειτε κανει χρηση ειτε δεν κανει χρηση. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από chsam
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, KRISTINA85 είπε δεν ειμαι η μονη στον οροφο που θελει να το κλεισει , τι μπορουμε να κανουμε Να πείσετε όλους τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας. Επίσης διαβάστε το καταστατικό να δείτε τι προβλέπεται.
KRISTINA85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Να πείσετε όλους τους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας. Επίσης διαβάστε το καταστατικό να δείτε τι προβλέπεται. το εχω διαβασει δεν αναγραφει πουθενα αν μπορω η οχι να το κλεισω,μονο το οτι το χρησιμοποιουν απο τον1 μεχρι καιτον 4 , απλα εχω την εντυπωση οτι μου φορτωνουν παραπανω απο οσα μου εχουν πει στην αρχη και ακρη δεν ωγαζω 5 λεπτά πριν, chsam είπε Σου ειπα, πρεπει να συμφωνησουν ΟΛΟΙ (ή η πλειοψηφια αν υπαρχει καποιο καταστατικο) στην πολυκατοικια.Καλεστε συνελευση ή αν ειστε λιγα διαμερισματα και συνεννοησημοι απλα συζητηστε το. Παντως απο το νομο κανενας δεν γλυτωνει απο κοινοχρηστα ειτε μενει ειτε δεν μενει, ειτε κανει χρηση ειτε δεν κανει χρηση. Ευχαριστω πολυ
chsam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, KRISTINA85 είπε μου φορτωνουν παραπανω απο οσα μου εχουν πει στην αρχη και ακρη δεν ωγαζω Δηλαδη πως υπολογιζουν τις δαπανες;;Μπακαλιστικα ; Στα κοινοχρηστα πρεπει να αναγραφονται τα χιλιοστα επιβαρυνσης του καθε διαμερισματος σε ασανσερ, θερμανση. Αν δεν τα εχουν τοτε πες του ιδιοκτητη σου να σου τα δειξει.Υπαρχουν γραμμενα στο συμβολαιο ιδιοκτησιας του σπιτιου.
KRISTINA85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, chsam είπε Δηλαδη πως υπολογιζουν τις δαπανες;;Μπακαλιστικα ; Στα κοινοχρηστα πρεπει να αναγραφονται τα χιλιοστα επιβαρυνσης του καθε διαμερισματος σε ασανσερ, θερμανση. Αν δεν τα εχουν τοτε πες του ιδιοκτητη σου να σου τα δειξει.Υπαρχουν γραμμενα στο συμβολαιο ιδιοκτησιας του σπιτιου. τπτ απλα αναγραφει το συνολο το ρευματος, ρευματοσ ασανσερ και την συντηρηση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα