Qless Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Για να δουλέψει το crashfree χρειάζεται εκτός από rename του bios file και προφανώς το φλασάκι να είναι σε fat 32 το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ συγκεκριμένη usb θύρα, κάπου την δείχνει στο μανουαλ, δεν δουλεύει σε ΚΑΜΜΙΑ άλλη, επίσης και κάποια φτηνα φλασάκια ή φλασάκια που μπαίνουν και σε android μέσω micro usb ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 3
kogos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσπαθόντας να βοηθήσω, θα σου πω τι διάβασα στο redit σχετικά με το x370 pro που έχω: 1. το crashfree σε κάποιους δούλεψε στα πίσω usb, σε κάποιους δούλεψε στα μπροστά. Πρέπει πρώτα να ελένξεις αν τα πίσω usb λειτουργούν (βάζωντας κάποιο πληκτρολόγιο να δεις αν ανάβουν τα leds) και να χρησιμοποιήσεις USB port που λειτουργεί. 2. Σε κάποιους χρειάστικε να κάνουν rename εκτός από το extension και το filename. Στο DVD έχει ένα αρχείο X370PRO.cap και έπρεπε να είναι ακριβώς έτσι και στο USB. Επομένως, δες στο DVD τι filename έχεις και κάντο ακριβώς ίδιο στο flash disk. 3. Κάποιοι είχαν δοκιμάσει διάφορες έκδόσεις BIOS και τους δούλεψε κάποια αρκετά παλαιότερη από την τελευταία. Οπότε, θα πρέπει να προσπαθήσεις με διαφορετικές εκδόσεις BIOS από το site της ASUS 4. Αν έχεις dvd player, δοκίμασε διαφορετικά sata ports, πάντα μόνο το dvd player συνδεδεμένο. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από kogos 2
leros2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/9/2018 στις 8:32 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε Έχω. Σοβαρά όμως πρέπει να φτάσω εκεί; Από απντέυτ να κάτσω να ξεριζώσω, μεταφέρω μέσω ΕΛ.ΤΑ ή διαδρομής μετά τη δουλειά, περιμένω για 6-15 εργάσιμες, και ξανά μανά επαναφορά και εγκατάσταση.. δεν είναι happy ending για εμένα. Το αντιλαμβάνεσαι. Κάνω αυτό με τον CPU αν είναι, είμαι απεγνωσμένος. Επανέρχομαι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Θα κλείσεις μια εβδομάδα σε λιγες μέρες και ακόμα είσαι στο ζερό.... και στο τέλος θα τη στείλεις τελικά για εγγύηση
razorblade334 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 κανε ο,τι σου ειπε ο qless. θα δουλεψει πιστευω. Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτα τα πραγματα τα πειραζουμε μονο αν ξερουμε και γνωριζουμε καλα τι κανουμε. αλλιως ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και τις συνεπειες η να προσπαθησουμε να το επαναφερουμε χωρις πειραματα αυτην την φορα. (σκεψου οτι κατι μπορει να παει και χειροτερα,νομος του Μερφυ) νομιζω παντως πως αν κανεις οτι ειπε το μελλος στην αρχη της σελιδας θα δουλεψει. 1
SeXBOX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 On 1/7/2018 at 10:56 PM, JiovanniGeorgeo said: Παιδιά προσπαθούσαμε να κάνουμε ένα απνυέυτ στο bios της ASUS B150 PRO GAMING AURA και ενώ βάλαμε το .cad στον φιλικό του updater το πισί ρώτησε "are u sure u want to do this?" Πάτησα YES και δεν ξανάναψε ποτέ. Δε κάνει beep. Μόνο αν βγάλουμε τις ram. Το μόνιτορ δεν ανάβει. Δοκιμάσαμε τα παρακάτω από δύο φορές : Βάλαμε βγάλαμε μπαταριά Πήγαμε το τζαμπερ στο CLR RTC για το χρονικό διάστημα που αναγράφει το μανιουαλ. Δοκιμάσαμε άλλη συνδεσμολογία στο μόνιτορ. Παίζει να θέλουμε ένα ειδικό τσιπ για ρολ Μπακ Σε αυτή τη περίπτωση είμαι για κλάματα. Χειρότερο από το να μείνεις χωρίς χαρτί υγείας μετά από Thai και έξω να σε περιμένει η δικιά σου για να "συνεχίσετε".. Επειδή εχω μπρικάρει πολλάκις το bios της Crosshair VI μου λόγο πειραματισμών, υπάρχει σωτηρία. Πήγαινε εδώ κανε ένα request για modded bios της μητρικής σου αν δεν υπάρχει ήδη(κανε ένα search). Μετά θα κάνεις τα παρακάτω αφού το κατεβάσεις. Flash the modified BIOS As the bios modding made it to loose its signature, it can not be flashed any more with EZ Flash, but flashing it remains as safe and almost as easy: Start HP USB Disk Storage Format Tool. Select an USB stick. Warning: All content will be erased so make backup of its files if necessary. "File system" has to be "FAT32". Check "Quick Format" and "Create a DOS startup disk". Select the "usbdos" directory then click "Start" to format the stick. Copy AFUDOS.exe and the modded bios (.rom) on the stick. Reboot and enter the bios setup to load the default settings by typing F5. Reboot on the USB stick by typing F8 before the POST to access the boot override menu. When a command prompt appears, type "AFUDOS yourmodded.rom /GAN". Take the time to check your typing before you hit Enter. The flash process takes several minutes. It ends on a command prompt. The last step is to reboot by typing Ctrl-Alt-Del (or more conveniently Alt Gr-Right Ctrl-Del), and to set the parameters of the freshly flashed bios. Sorry που είναι στα αγγλικά αλλά δεν εχω χρόνο για μετάφραση αν και είναι απολύτως κατανοητές οι οδηγίες.
kogos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Αυτή η διαδικασία δεν νομίζω να του δουλέψει καθώς δεν έχει καν σήμα στην οθόνη.
SeXBOX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Just now, kogos said: Αυτή η διαδικασία δεν νομίζω να του δουλέψει καθώς δεν έχει καν σήμα στην οθόνη. Όντως, τώρα το είδα... αν κάνει beep χωρίς τις ram τότε παίζει το νέο bios να τις "ακύρωσε" σε υποστήριξη. Μήπως αν δοκίμαζε με μια άλλη μάρκα ram; ίσα ίσα να κάνει πάλι update ή downgrade. Μου φαίνεται πολύ παράξενο να μπρικάρει ετσι από το πουθενά μάλλον κάτι με ram παίζει υποθέτω.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 παιδιά άργησα επειδή έχω παραδώσει πισί στο msystems (ντι μπεστ) να το λύσει και να το στείλει, θα πάρει 7 εργάσιμες λένε κατεβάστε τα δίκανα , σας χιλιοευχαριστω ξανα και ξανα θα σας ενημερώσω, τουλάχιστον με το πως το διαχειρίστηκαν 4
Shadowjump Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Πως το πηγες; Οτι χαλασε μονο του ή οτι πηγες να κανεις ενημερωση και τα εφτυσε; Για να ξερουμε!
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στις 15/1/2018 στις 1:56 ΠΜ, Shadowjump είπε Πως το πηγες; Οτι χαλασε μονο του ή οτι πηγες να κανεις ενημερωση και τα εφτυσε; Για να ξερουμε! Σιγά μη πω και ψέματα. Η εξευτελιστική πραγματικότητα : bricked upon bios update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα