alluros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας εχω το τροφοδοτικο MasterWatt Maker 1500 το προβλημα μου εινε οτι δεν γνωριζω πως κατεβαζω το cooler master connect προγραμμα?? προσπαθησα να το κατεβασω απο το κινητο αλλα οταν το κατεβαζω δεν μπορει να βρει target devise ετσι λέει και δεν γνωριζω τι εινε αυτο.. εχω ενεργοποιημενα τα παντα wifi και blutooth μπορειτε να με βοηθησετε?? μηπως δεν κανω κατι σωστα? απο το κινητο μου παντος το προγραμμα το εχω κατεβασει.. οταν παω να κανω open μου γραφει μετα απο 1 λεπτο δεν μπορει να βρει target devise Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από alluros
Fubar.gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Το Cooler Master Connect είναι εδώ: http://www.coolermaster.com/xresserver01-DLFILE-P16110800031b91-F17042800015e3b.html Αν δέν δουλεύει το παραπάνω λίνκ, πήγαινε εδώ: http://www.coolermaster.com/powersupply/masterwatt-series/masterwatt-maker-1500/ Πατάς στο Download, και μετά επιλέγεις το Cooler Master Connect.
alluros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σε αυτο το πρωτο λινκ που εινε το connect ζηταει το κινητο μου>?? εννοω το blootooth?? μου λεει no coolermaster devise στο πρωτο λινκ/ πως γινετε αυτο?? αφου το τροφοδοτικο μου εινε το cooler master maker 1500 watt παω και στο 2 λινκ και μου λεει no coolermaster devise γιατι μου το λεει αυτο?? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από alluros
Fubar.gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, alluros είπε σε αυτο το πρωτο λινκ που εινε το connect ζηταει το κινητο μου>?? εννοω το blootooth?? μου λεει no coolermaster devise στο πρωτο λινκ/ πως γινετε αυτο?? αφου το τροφοδοτικο μου εινε το cooler master maker 1500 watt παω και στο 2 λινκ και μου λεει no coolermaster devise γιατι μου το λεει αυτο?? Βλέπω στο manual έχει ένα καλώδιο που το ονομάζει CM Digital Connector και το pinout είναι ίδιο με του USB. Υποθέτω οτι για να δουλέψει θα πρέπει να συνδέσεις αυτό το καλώδιο σε κάποιο ελεύθερο USB header της μητρικής. Με επιφύλαξη αυτό, γιατι το manual είναι πολύ "φτωχό" και δίνει ελάχιστες πληροφορίες.
alluros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μαλλον αυτο δεν το εχω συνδεσει.. αυτο το CM Digital Connector μπορεις να μου πεις πως εινε γιατι υπαρχουν τοσα πολλα καλωδια και εχω χασει το manual αν υπαρχει καπια φωτο απο το CM Digital Connector για να το βρω στα καλωδια ?? επειδη εινε παρα πολλα καλωδια Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από alluros
alluros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω μπερδευτει δηλαδη πιο καλωδιο πρεπει να βρω?? απο το σχεδιαγραμμα δεν μπορω να καταλαβω πιο καλωδιο εινε Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από alluros
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιτώντας το manual του τροφοδοτικού σου και τις φωτό του fubar (δεν έχω δει το τροφοδοτικό), φαίνεται ότι το καλωδιάκι αυτό έχει 8 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ pins, εκ των οποίων το ένα βουλωμένο. Λογικά, αν είναι και USB όπως δείχνει, θα είναι και πιο λεπτά από των άλλων βυσμάτων. Επίσης, το manual δείχνει να βγάλεις και μία ταπούλα από το έξω μέρος του τροφοδοτικού και να συνδέσεις εκεί ένα bluetooth dongle (ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον). Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Orestis_G
alluros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτο το bluetooth dongle εινε μεσα στα καλωδια του τροφοδοτικού?? η πρεπει να παω να το αγορασω? ξεχωριστα?? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από alluros
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Tο τροφοδοτικό μάλλον κυκλοφορεί και ΜΕ bluetooth και χωρίς. Είσαι σίγουρος ότι έχεις τη bluetooth έκδοση; Δοκίμασε πάντως την εφαρμογή για Windows αφύ συνδέσεις το τροφοδοτικό στη μητρική με το καλωδιάκι που είπαμε.
alluros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 το καλωδιάκι με τα 8 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ pins, εκ των οποίων το ένα βουλωμένο επειδη εχω παρα πολλα καλωδια δεν υπαρχει καπια φωτο για το πως εινε? επειδη το τροφοδοτικο εχει παρα πολλα καλωδια μεσα ορεστη.,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα