Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιναι βιντεοπροβολεας ο ηχος ειναι δευτερευων χαρακτηριστικο και συνηθως αδιαφορο. Δεν ειναι τηλεοραση να εχει soundbar και να απαιτεις και λιγο καλύτερο ηχο. 

Τσιπιες κανει αυτος που θελει Πορσε και σκεφτεται τι ζαντες του εχουν βαλει στην βασικη εκδοση.. 

Ηχος και εικονα συμβαδιζουν δεν μπορει το ενα να ειναι 10 και το αλλο 1 σε βαθμολογια.. 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkman είπε

Y.γ επειδή εκανες επεξεργασια και δεν ειναι μεσα στο κουτι που εκανα εγω παρενθεση,Να πω οτι οταν λες " κινηματογραφική εμπειρία ήχου χωρίς την ανάγκη εξωτερικών ηχείων ή soundbar. "  σε τρολαρι κανονικα , και δεν ειναι διαφήμιση αλλα δυσφήμηση για το προϊόν, γιατι καποιος θα το παρει και θα δει οτι ο ηχος δεν ειναι αυτο που λεει. αν δεν το ελεγε θα ημουνα μαζι σου 100% αλλα οταν μου δείχνει δωματια και λεει και αυτα οχι δεν μπορω να πω οκ , sorry :(

Υ.γ 2 Προσπαθησε να μην κανεις αλλαγες οταν ο αλλος σου εχει απαντηση γιατι μπορει να μην το δει ;) 

Υ.γ 3 Την πορσε γιατι την εβγαλες μια χαρα ηταν :) 

Τα edit γίνονται παντα για αυτό υπάρχουν. Απο τα λεγομενα σου ομως αυτα τα τελευταία καταλαβαίνω κατα ποσο ειχε να κανει με το θεμα μας η παράθεση σου και οχι με κατι αλλο.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Τα edit γίνονται παντα για αυτό υπάρχουν. Απο τα λεγομενα σου ομως αυτα τα τελευταία καταλαβαίνω κατα ποσο ειχε να κανει με το θεμα μας η παράθεση σου και οχι με κατι αλλο.. 

Με κατι αλλο εχει να κανει :wub::wub:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασε τι πιστευω εγω τα δικα μου λεω.. Δηλαδή οταν εσενα στην διαφήμιση σου λεει κατασπρα δόντια απο την ορωτη μερα π.χ  η τάδε οδοντοκρεμα φαντάζομαι δεν  εχεις καταλάβει οτι ειναι ενα απλο μότο διαφημισης και τα βάζεις μαζι τους γιατι δεν ασπρισαν τα δόντια σου την πρωτη μερα.. Οπως και σε ολες τις διαφημίσεις καταναλωτικων προϊόντων;  αυτό ειναι το θεμα μας; γιατι αρνούμαι να δεχθω οτι φτασαμε να συζητάμε τετοια πράγματα τωρα σε ενα θεμα για βιντεοπροβολεα.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ασε τι πιστευω εγω τα δικα μου λεω.. Δηλαδή οταν εσενα στην διαφήμιση σου λεει κατασπρα δόντια απο την ορωτη μερα π.χ  η τάδε οδοντοκρεμα φαντάζομαι δεν  εχεις καταλάβει οτι ειναι ενα απλο μότο διαφημισης και τα βάζεις μαζι τους γιατι δεν ασπρισαν τα δόντια σου την πρωτη μερα.. Οπως και σε ολες τις διαφημίσεις καταναλωτικων προϊόντων;  αυτό ειναι το θεμα μας; γιατι αρνούμαι να δεχθω οτι φτασαμε να συζητάμε τετοια πράγματα τωρα σε ενα θεμα για βιντεοπροβολεα.. 

δεν σου απανταω θα τα αλλαξεις :P :P  πλακα κανω ;)

Ναι σε αυτο εχεις δικιο αλλα να μιλαμε για οδοντόπαστα :) ουτε απο το σαμπουαν μου εχω απαιτήση μετα απο το λουσιμο να μοιαζω με τον brand pitt ( που μοιαζω αλλα λεμε τωρα  ) αλλα σε τεχνολογικά προϊόντα ΝΑΙ , νομιζω οτι πρεπει να λενε αυτο που κανουν  η έστω κοντα σε αυτο :(  σου λεει τωρα η lg δεν θες ηχεια και soundbar κατσεεεε ρε καραμητρο που τα λες αυτα με ηχειακια 7w :angry: αν σου εγραφε η apple κατι τετοιο ,θα ειχε γινει βιετναμ τωρα εδω στο ινσομνια :P  προσεξε δεν λεω οτι δεν ειναι καλο μηχάνημα ,ουτε λεω μαλακιες 4Κ εχει ,ουτε οτι καποιος δεν θα το βαλει σε καποιο καλο ηχοσυστημα, απλα αυτο που γραφει ειναι παπαρια ,και οτι σε σχεση με αυτο που γραφει και για να υποστήριξει τα λεγόμενα της θα επρεπε να ειχε βαλει κατι καλυτερο αυτο λεω :( εσυ πιστευεις οτι ειναι οκ ?????

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Oχι εχεις δικιο μεγάλο λάθος τους το κατάλαβα τωρα απαράδεκτοι. 

Τωρα η κατάλαβες τι θελω να πω, η με βαρεθηκες (κατα πασα πιθανότητα το δευτερο )   :P :P 
Κοιτα δεν υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι πρεπει να συμφωνήσουμε :) 
αλλιως το βλεπεις εσυ και αλλιως εγω οκ ετσι ειναι η συζητησεις ;)
αντε καλο βραδυ γιατι τους τα τουμπανιασαμε :)

Δημοσ.
23 minutes ago, darkman said:

Τωρα η κατάλαβες τι θελω να πω, η με βαρεθηκες (κατα πασα πιθανότητα το δευτερο )   :P :P 
Κοιτα δεν υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι πρεπει να συμφωνήσουμε :) 
αλλιως το βλεπεις εσυ και αλλιως εγω οκ ετσι ειναι η συζητησεις ;)
αντε καλο βραδυ γιατι τους τα τουμπανιασαμε :)

Εγώ πάντως, μόλις στο προηγούμενο post (η αλήθεια είναι ότι τα διάβαζα βιαστικά) κατάλαβα τι λέγατε. :)

Φυσικά και η διαφήμιση λειτουργεί έτσι, ανεξαρτήτως προϊόντων. Φυσικά και θα πουν τη μεγαλύτερη υπερβολή που τους επιτρέπει ο νόμος.

Δημοσ.

Απλα τα πραγματα παιδια.Ο projectoras ειναι για εικονα μονο,τα ηχειακια του θα παιξουν μονο σε κατασταση αναγκης κ πουθενα αλλου.Οποιος δωσει 5-10k για εικονα παιζει να εχει δωσει 15k για ηχο.Οποτε ακυρη η lg με τις παπατζες που λεει αλλα απο την αλλη αυτος που θα το παρει σιγουρα θα ξερει τι παίρνει...

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα να πουμε πως ο προβολεας δεν ειναι native 4K. Χρησιμοποιει το 4K chip της Τ.Ι.  οπου και αυτο οπως αντιστοιχες αλλες υλοποιησεις προβολεων, χρησιμοποιει εναν  optical actuator ωστε να κανει pixel shifting (DLP XPR).

Ετσι, στην ουσια προβαλλει 1920X1080 pixels οπου με την γρηγορη μετακινηση τους στην οθονη, (επανω-κατω-δεξια-αριστερα) αυτα απεικονιζονται ως 3840 x 2160.

Επισης για να επιτευχθει το pixel shifting, η προβολη γινεται στα 240hz πραγμα που σημαινει πως δεν δυναται να προβαλει native 24p playback στις ταινιες. Οποτε σε αυτες εφαρμοζεται και pulldown 3:2 με οτι αυτο συνεπαγεται σε judder.

Δυστυχως οσον αφορα τον συγκεκριμενο LG εναντι του ανταγωνισμου, το κακο ειναι πως χρησιμοποιει 0.46" ιντσες dmd chip, αντι για 0.66" dmd. Πραγμα που σημαινει πως για το e-shift χρησιμοποιουνται μονο 2.1 εκατομμυρια καθρεπτες για να παραξουν αναλυση 8.7Μ pixels, ενω υλοποιησεις με το 0.66" dmd χρησιμοποιουν 4.15 εκατομμυρια καθρεπτες, οπου δημιουργουν καλυτερα, μικροτερα και πιο ευκρινη pixels.

Με λιγα λογια δυστυχως ειναι η χειροτερη υλοποιηση ψευτο-4Κ ακομα και με e-shift.

xpr-technology.jpg

Επεξ/σία από warewolf
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...