Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

θα ήθελα εάν γίνεται την βοήθεια σας.

εχω ένα ouya το οποίο όταν πατάω το power on δείχνει ότι ανοίγει και μόλις βγάζει το λογότυπο αυτό: "U"περνάει αρκετή ώρα και δεν με βγάζει στο κεντρικό μενού του μηχανήματος. Συνεχεια μένει στο ίδιο σημείο.

Εαν ξέρετε κάτι θα σας είμαι ευγνώμων.

Σας ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Ίσως αυτό το παρακάτω να βοηθήσει. Περιγράφουν πώς μπήκαν σε recovery mode και τι έκαναν (στη δική τους περίπτωση) για να την επαναφέρουν. 

Δεν έχω την console αλλά το recovery mode θα έχει κάποια επιλογή για restore factory settings και δεν θα χρειαστεί να κάνεις το υπόλοιπο με το sideload του firmware από ADB 

Αναφορά σε κείμενο

OUYA Recovery:

HOW TO PUT OUYA IN RECOVERY MODE
------------------------------------------------------------
1. Have usb keyboard connected to ouya.
2. Turn ouya on.
3. Press and hold alt + print screen + i button, if you do not have print screen button use sysrq button.
4. Now tricky part is to keep pressing i button for 2 seconds so that the screen flickers for about 4-6 times until ouya reboots.
5. When it reboots you will see a red exclamation mark and u. Now hit your home key button.
6. Eat a muffin, you are in recovery mode.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ.θα δοκιμάσω αυτό που μου είπατε.παντως δεν με αφήνει να κάνω τίποτα.απλα περιμένω να ανοίξει στο μενού.

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μόλις πριν λίγο καταφέραμε μέσω και ενός αδελφικού μου φίλου να επαναφέρουμε το ouya στην αρχική κατάσταση όπου ήταν.με τον οδηγό αυτό που μου είπατε αλλά είχε και μια λεπτομέρεια που την ανακάλυψε ο φίλος μου και γνωρίζει ο ίδιος πως το έκανε ώστε να έρθει το τέλειο αποτέλεσμα.σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου στείλατε τον οδηγό αυτό μιας και ήταν η αρχή της επιτυχίας αυτής.να είστε καλά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...