bloodraven Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ποια πηρες εσυ; αυτο που εβαλα παραπανω για speed reading πως σας φαινεται; Για το Speed Reading δεν ξέρω (δεν το πολυεμπιστευομαι) , πηρα ξενη γλώσσα (γερμανικά) και ας παει και το 10αρικο δεν πειραζει φαινεται να τα λεει ωραία ο τυπακος που παρουσιάζει τα μαθήματα ε μετα ψαξε ψαξε πηρα κατι για προγραμματισμό PLC , κατι για Linux κατι για Windows Server κατι για δικτυα... να δω ποτε θα βρώ χρόνο.
FiKiFiKi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Για Cisco έχετε να προτείνετε κάτι καλό;
liverpoolman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Billator είπε Adblock, η είχες μπει με refferal αλλού έτσι όπως έψαχνες κ τα τσίμπησε εκείνος. Καλό είναι να κάνουμε έναν καθαρισμό cookies πριν την διαδικασία. Πχ το δικό μου πφφφ το adblock μου την εκανε λογικα αν και το απενεργοποιησα στην 2η προσπαθεια... μαλλον το antivirus Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από liverpoolman
FiKiFiKi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Είναι μεγάλες κουφάλες! Μόλις κάνεις εγγραφή σε προτρέπουν να ξεκινήσεις τις αγορές. Ταυτόχρονα όμως σου στέλνουν email επιβεβαίωσης του λογαριασμού σου. Υποθέτω ότι αν δεν κάνεις ρώτα επιβεβαίωση δεν έχει cash back. Έτσι την πάτησα εγώ. Αγόρασα 3 σεμινάρια πριν κάνω την επιβεβαίωση και τώρα δεν βλέπω κανένα cash back pending.
saxos55 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και κανονικά πρέπει να ανοίξω καινούριο θέμα, επειδή η τιμή είναι πάρα πολύ κοντα στου θέματος αυτού το βάζω εδώ. Για δέκα ώρες ακόμη, το Udemy δίνει όλα τα courses στα 9.99€ (το καθένα). Ας το έχει υπόψη όποιος δεν πρόλαβε την προηγούμενη προσφορά. Γενικά το Udemy έχει συχνά πυκνά προσφορές, αλλά όχι πάντα across the site και επίσης δε θυμάμαι να έχει ξαναπαίξει τόσο χαμηλή τιμή. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από saxos55 1
Billator Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, saxos55 είπε Αν και κανονικά πρέπει να ανοίξω καινούριο θέμα, επειδή η τιμή είναι πάρα πολύ κοντα στου θέματος αυτού το βάζω εδώ. Για δέκα ώρες ακόμη, το Udemy δίνει όλα τα courses στα 9.99€ (το καθένα). Ας το έχει υπόψη όποιος δεν πρόλαβε την προηγούμενη προσφορά. Γενικά το Udemy έχει συχνά πυκνά προσφορές, αλλά όχι πάντα across the site και επίσης δε θυμάμαι να έχει ξαναπαίξει τόσο χαμηλή τιμή. Εγώ ταυτόχρονα να ξαναθυμίσω το cashback που μπορεί να πάρει κάποιος ταυτόχρονα Aυτή την στιγμή είναι 15%, δεν είναι καθόλου άσχημα Πριν μερικές μέρες (6-7) έπαιξε 45% cashback για 24 ώρες οπότε κάποια courses που τα είχε προσφορά 9,99ευρώ σου έβγαιναν στην πράξη 5,5 ευρώ. Πχ από δύο courses που είχα πάρει με την προσφορά του θέματος πριν 5 μέρες πήρα και την επιστροφή περίπου 6 ευρώ τα οποία τα τράβηξα ήδη στην paypal. Το σύστημα τους μάλιστα μπερδεύτικε γιατί πλήρωσα με δολάρια (αντί για 22 ευρώ 27$ και τα δολάρια τα πέρασε για λίρες δίνοντας μου επιστροφή 5,40 =6,20ευρώ αντί για 4,4ευρώ
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 μήνες μετά πέρασε η επιστροφή στο Topcashback και τώρα λέει δεν μπορείς να κάνεις εξαργύρωση μέσω Paypal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα