tasossl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Για οσους ενδιαφέρονται γενικά για video courses υπάρχει και το Skillshare που έχει προσφορά για 3 μήνες 0,99 $ ή 0,89 ευρώ. Δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Μόλις έκανα εγγραφή να το δοκιμάσω.
Zerg13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 https://www.udemy.com/become-a-superlearner-2-speed-reading-memory-accelerated-learning/ αυτο τι ειναι βρε παιδια; Το εχει κανει κανεις; Ουτε καταλαβαινω τι κανει
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) όποιος ενδιαφερεται για pcb design ας παρει το "learn to design your own boards" με altium designer του robert feranec. τοπ. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από andreapaog328
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 για web design τι έχετε να προτείνετε ;
VagosM Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα μέχρι πότε είναι η προσφορά; Θα ισχύει μέχρι αύριο το απόγευμα;
StigmaX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε για web design τι έχετε να προτείνετε ; Το Web developer Boot Camp εχω αγοράσει την προηγούμενη φορά που έπαιξε στο δεκαρικο. Πολύ περιεκτικό θα έλεγα, μια πολύ καλή αρχή. 1
Zerg13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Εκμαθηση ξενης γλωσσας αξιζει; Πχ ιταλικα; Ή θα χασω το δεκαρικο
StigmaX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εκμαθηση ξενης γλωσσας αξιζει; Πχ ιταλικα; Ή θα χασω το δεκαρικο Νομίζω πως θα βρεις καλύτερες υλοποιήσεις εκμάθησης γλώσσας ως εφαρμογή στο κινητό, με αρκετά χαμηλό κόστος. Προσωπικά έχω πάρει μαθήματα σε development, ζωγραφική, και εκπαίδευση σκύλου. Δεν έχω μετανιώσει τα δεκαρικα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από StigmaX 3
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 @StigmaX Ποιο πήρες για εκπαίδευση σκύλου;
bloodraven Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Aρκετα ενδιαφέροντα courses , μετα το πέμπτο που εβαλα στο καλαθι μου ... καταλαβα πως πρεπει να σταματήσω να το ψαχνω περισσότερο γιατι παει το Paypal balance. @StigmaX Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Zerg13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bloodraven είπε Aρκετα ενδιαφέροντα courses , μετα το πέμπτο που εβαλα στο καλαθι μου ... καταλαβα πως πρεπει να σταματήσω να το ψαχνω περισσότερο γιατι παει το Paypal balance. @StigmaX Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ποια πηρες εσυ; αυτο που εβαλα παραπανω για speed reading πως σας φαινεται; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Zerg13
papajbill21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 8/1/2018 στις 12:46 ΠΜ, Billator είπε Εχει και 20% cashback οπότε βγαίνει περίπου 9ευρώ το κάθε μάθημα. Topcashback.co.uk (20%) Topcashback.com (25%) μεσω VPN αγορά σε δολάρια βγαίνει τελική στα 7,4 ευρώ για κάθε courses. Enjoy, αγόρασα αρκετά προσωπικά θα ηθελα να μαθω πως το εκανες. στο uk δεν χρειαζεται τπτ μονο εγγραφη κ την αγορα; μετα πως βγαζεις τα λεφτα; σε ευχαριστω εκ των προτερων!!
Billator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, papajbill21 είπε θα ηθελα να μαθω πως το εκανες. στο uk δεν χρειαζεται τπτ μονο εγγραφη κ την αγορα; μετα πως βγαζεις τα λεφτα; σε ευχαριστω εκ των προτερων!! Πριν την αγορά πατάς το link για το site μέσα από το topcashback, κ από εκείνο το παράθυρο προχωράς στην αγορά. Τα λεφτά της επιστροφής θα πιστωθούν λογικα 15 μέρες μετά από την περίοδο που μπορείς να ακυρωσεις την συνδρομή. (Άρα 40-45 μέρες) Τα λεφτά μπορείς να τα τραβήξεις στην paypal, σε τράπεζα ή με κάποιο gift card. Εγώ τα τραβάω στην revolut ώστε να χάνω το λιγότερο δυνατόν από την ισοτιμία. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Billator
liverpoolman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Billator είπε Πριν την αγορά πατάς το link για το site μέσα από το topcashback, κ από εκείνο το παράθυρο προχωράς στην αγορά. Τα λεφτά της επιστροφής θα πιστωθούν λογικα 15 μέρες μετά από την περίοδο που μπορείς να ακυρωσεις την συνδρομή. (Άρα 40-45 μέρες) Τα λεφτά μπορείς να τα τραβήξεις στην paypal, σε τράπεζα ή με κάποιο gift card. Εγώ τα τραβάω στην revolut ώστε να χάνω το λιγότερο δυνατόν από την ισοτιμία. Eκανα το ιδιο με δυο μαθηματα μεσα απο την σελιδα πατησα και ανοιξε το udemy, αλλα δεν πηρα ενημερωση ουτε στο μειλ ουτε στην σελιδα του topcashback... τι παιζει?
Billator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, liverpoolman είπε Eκανα το ιδιο με δυο μαθηματα μεσα απο την σελιδα πατησα και ανοιξε το udemy, αλλα δεν πηρα ενημερωση ουτε στο μειλ ουτε στην σελιδα του topcashback... τι παιζει? Adblock, η είχες μπει με refferal αλλού έτσι όπως έψαχνες κ τα τσίμπησε εκείνος. Καλό είναι να κάνουμε έναν καθαρισμό cookies πριν την διαδικασία. Πχ το δικό μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα