Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, cineaste είπε

Κάνει και ο Αλέφαντος μαθήματα προπονητικής? :P

Έβαλα στο search «Μάθε μπαλίτσα», δεν έβγαλε κάτι.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχει και 20% cashback οπότε βγαίνει περίπου 9ευρώ το κάθε μάθημα.

Topcashback.co.uk (20%)

Topcashback.com (25%) μεσω VPN αγορά σε δολάρια βγαίνει τελική στα 7,4 ευρώ για κάθε courses.

Enjoy, αγόρασα αρκετά προσωπικά :P 

• Thanks 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Billator είπε

Εχει και 20% cashback οπότε βγαίνει περίπου 9ευρώ το κάθε μάθημα.

Topcashback.co.uk (20%)

Topcashback.com (25%) μεσω VPN αγορά σε δολάρια βγαίνει τελική στα 7,4 ευρώ για κάθε courses.

Enjoy, αγόρασα αρκετά προσωπικά :P 

αλλαξες vpn και σε χρεωσε σε δολλαρια? καλη φαση... με ποιο προγραμμα αλλαξες? πληρωσες με paypal?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, StigmaX είπε

Αρκετά συχνά βγάζει στα €15, και αυτό συγκεκριμένα σεμινάρια. Νομίζω πως στα 10.99 όλη η γκάμα σεμιναρίων αποτελεί προσφορά με τα όλα της. 

10.99€ κοστίζει το κάθε course. 10.99€ το ένα.  

Το λέω, γιατί όταν διάβασα το μήνυμά σου νόμιζα ότι ήταν 10€ για τα πάντα όλα 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, k_dinos είπε

10.99€ κοστίζει το κάθε course. 10.99€ το ένα.  

Το λέω, γιατί όταν διάβασα το μήνυμά σου νόμιζα ότι ήταν 10€ για τα πάντα όλα 

Προσθεσα το "ανά σεμινάριο" στην αρχική δημοσίευση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιστορία, υπάρχουν και σε torrent sites τα περισσότερα μαθήματα από udemy (κι όχι μόνο).

Επεξ/σία από neo_geo13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προσοχή στην εθνικότητα του εισηγητή. Έχω πάρει κάτι courses από μη native speakers και δεν καταλαβαίνω γρι! 

Δημοσ.

Μια ερωτηση: εγω που θελω να μαθω λιγη python τι παραπανω θα μου προσφερει το udemy απο τα δωρεαν βιντεο στο youtube που ειναι και στα ελληνικα και στα αγγλικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, panira είπε

Μια ερωτηση: εγω που θελω να μαθω λιγη python τι παραπανω θα μου προσφερει το udemy απο τα δωρεαν βιντεο στο youtube που ειναι και στα ελληνικα και στα αγγλικα

Αγόρασα πριν κατι μήνες ενα που λέγεται python from zero to hero. Εχει μέσα σημειώσεις καθώς και κάποια milestone project τα οποία σου βάζει να κάνεις. Το βρήκα αρκετά χρήσιμο. Για τα 10 ευρώ που έδωσα ήταν super. 

Επεξ/σία από cons1985
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panira είπε

Στην ουσία αν βρείς κάποιο καλό course αυτό που θα σου γλυτώσει είναι χρόνος στο να οργανώσεις μόνος σου την εκπαίδευση σου και να καταφέρεις να έχεις μια σειρά χωρίς κενά και πάντα προσβάσιμη...
Κατά τ' άλλα νομίζω πως εν έτη 2018 αν θέλεις να μάθεις κάτι το μαθαίνεις και free

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...