Προς το περιεχόμενο

Custom firmware σε speedport entry 2i;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεραι να περασω καποιο custom firmware στο ρουτερ που δινει ο ΟΤΕ; 

Εχω δει διαφορα custom firmware τα οποια σου δινουν παραπανω επιλογες αποτι το speedport. 

Εγω βασικα παιζω online και οταν μπαινει καποιος στο. Ιντερνετ και φορτωνει ενα βιντεο ή οτιδηποτε ανεβαινουν τα ms.. Να σημειωσω οτι εχω 4,5 κατεβασμα

Εχω παιξει με τις ρυθμισεις του ρουτερ μου και μπορω να πω οτι εχω δει βελτιωση αλλα οχι αυτη που θελω.. Εχω ενεργοποιησει το qos και εχω κανει διαφορα queues τα οποια λειτουργουν κανονικα αλλα παλι οταν καποιος βλεπει βιντεο τα ms αντι να πανε 999 πανε γυρω στα 300 και ξαναπεφτουν και ξανανεβαινουν..

Το.περιεργο ειναι οτι μερικες φορες δεν αλλαζουν καθολου και μερικες φορες παλι πανε 999 τα ms.. 

Μετα ειναι αυτο με τα ports που δοκιμασα στο bf1 αλλα παλι τιποτα και επειδη παιζω πολλα παιχνιδια δεν εχω ορεξη να κατσω να βαζω 10 port για καθε παιχνιδι (εβαλα μονο 1 στο bf1 για οταν στελνω και οταν λαμβανω).. 

Μετα δοκιμασα και εβαλα ολα τα port (0 εωσ 60κατι χιλιαδες)  και κολλαγε ακομα περισσοτερο.

Δοκιμασα να του περασω custom firmware αλλα βγαζει μηνυμα οτι ο τυπος αρχειου ειναι παρανομος.. 

Εχω ψαξει σε διαφορα φορουμ και δεν εχω βρει κατι περι αλλαγης firmware οποτε αν ξερει καποιος θα μουν πολυ ευγνωμων αν μου πει και μενα :)

Αν δεν γινετε μηπως ξερει κανεις αν αλλαξω καμια αλλη ρυθμιση αλλαξει τιποτα;

Στα παιχνιδια που παιζω εχω 80-110 ms

Ευχαριστω προκαταβολικα!! 

Δημοσ.

απο το να ριξεις custom firmware σε αυτο το ρουτερ πας και αγοραζεις καποιο πιο σοβαρο ρουτερ για να κανεις την δουλεια σου ειτε λεγεται Draytek ειτε fritz ειτε δεν ξερω τι.ελπιζω να μην εισαι ασυρματα εσυ.πιθανοτατα θα εχουν κλειδωσει κατι για να μην μπορεις να περασεις το οποιοδηποτε firmware ακομα και αν ειναι official απο αλλο παροχο.

Δημοσ.

Αυτο το δεν εχω ορεξη να βαζω τις πορτες ειναι λιγο ακατανοητο, ειδικα οταν αυτο πρεπει να κανεις.

Δεν εχει εφευρεθει ακομη το μαγικο κουμπι για το qos..............

• Like 1
Δημοσ.
47 minutes ago, rfc said:

To dmz δεν εχει καμια σχεση με το qos. Εισαι λιγο μπερδεμενος πουλινε.

γραφεις πιο πανω.:

----------------------------

Αυτο το δεν εχω ορεξη να βαζω τις πορτες ειναι λιγο ακατανοητο, ειδικα οταν αυτο πρεπει να κανεις.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

και θεωρησα οτι το λες για το Port forward που θελουν καποια παιχνιδια για να παιξουν σωστα ειδικα οταν ειναι Online ασχετα με τα ports/rules για το qos.την διαφορα μεταξυ qos και Port forward ναι την ξερω.

• Like 1
Δημοσ.

το καταλαβα τωρα που το εγραψες.απλα επειδη κανουν και Port forward για τα online παιχνιδια και πολλα ατομα βαριουνται να ανοιξουν(η δεν ξερουν ποια να ανοιξουν) 5-10 Ports που μπορει να θελει το παιχνιδι(ασχετα με το qos) και κανουν Dmz.

3 minutes ago, rfc said:

Επειδη λεει οτι πρεπει να περασει ενα σκασμο πορτες απο το qos.............

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 15/09/2018 at 18:18, @topos said:

Μπορω να του περασω "εργοστασιακο" firmware για να το δουλεψω με αλλο παροχο(nova)?

αν σε αφησει να το περασεις ναι μπορεις .και να μην σε αφησει να το περασεις απλα το μονο που θα χρειαστει και λογικα θα σε αφησει ειναι να μπεις και να αλλαξεις το username και αντι για πχ [email protected] να  βαλεις [email protected].

λογικα θα σε αφησει και θα παιξει.δεν θα πρεπει να εχεις θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...