Προς το περιεχόμενο

Technicolor TG788v v3

koskappas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 30/9/2018 στις 2:36 ΜΜ, peris1000 είπε

@spell1977 Μάλλον δεν το κατάλαβες, το admin web interface του ρούτερ μου όπως είναι τώρα το χτυπάω με http://192.168.1.254, αυτό που θέλω να κάνω είναι π.χ. να το χτυπάω με http://192.168.1.254:81.

Δυστυχώς ο πάροχος μου (wind) είναι όχι ακριβοθώρητος αλλά λίαν επιεικώς απαράδεκτος... καθώς είναι εβδομάδες που πολύ απλά δεν απαντά σε κανένα μήνυμα/επικοινωνία.

Κανε ενα post στη σελίδα της wind στο facebook

Συνήθως παίρνουν στα σοβαρά το κράξιμο που τρώνε εκεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, Wagner669 είπε
Στις 30/9/2018 στις 2:36 ΜΜ, peris1000 είπε

@spell1977 Μάλλον δεν το κατάλαβες, το admin web interface του ρούτερ μου όπως είναι τώρα το χτυπάω με http://192.168.1.254, αυτό που θέλω να κάνω είναι π.χ. να το χτυπάω με http://192.168.1.254:81.

Δυστυχώς ο πάροχος μου (wind) είναι όχι ακριβοθώρητος αλλά λίαν επιεικώς απαράδεκτος... καθώς είναι εβδομάδες που πολύ απλά δεν απαντά σε κανένα μήνυμα/επικοινωνία.

Κανε ενα post στη σελίδα της wind στο facebook

Συνήθως παίρνουν στα σοβαρά το κράξιμο που τρώνε εκεί

Χώστε τα όλα εδώ:

https://www.facebook.com/WindHellas/photos/a.170191749708519/2064422953618713/?type=3&theater&comment_id=2065798683481140&reply_comment_id=2065802030147472&force_theater=1&notif_t=photo_reply&notif_id=1539687471594304

On 30/09/2018 at 14:36, peris1000 said:

τι θες να βαλεις στην 80?επισης αν κανεις Port forward στην 80 θεωρητικα οταν θα εισαι εξω απο το δικτυο θα πρεπει να σε πηγαινει λογω του port forward στην συσκευη που θες.τις δοκιμες ομως πρεπει να τις κανεις εκτος δικτυου και οχι μεσα απο το δικο σου δικτυο διοτι δεν παιζει να εχει Nat loopback το tg788v3

• 3 εβδομάδες αργότερα...

@spell1977  @poulinos έχω στην κατοχή μου πλέον το tg789 και το 1ο βήμα με το wan interface δούλεψε, αλλά το netcat φαίνεται ότι δεν δουλεύει

image.png.ba18eaf55abb4e4c225c254fd9bbde02.png

μπορείτε να βοηθήσετε;

Τελικά λύθηκε το πρόβλημά μου με το TG788. Μετά από πολλά παράπονα και καταγγελία στη ΓΓΠΚ, η wind μου έδωσε το 789. Σε σχέση με το 788 είναι η μέρα με τη νύχτα. Πολύ γρηγορότερο, με όλες τις καρτέλες εκεί και στον όροφό μου ο μοναδικός με 5Ghz μπάντα. Αυτό έπρεπε να δίνουν εξ αρχής. Το 788 θα το χαρίσω προσεχώς σε όποιον το θέλει (να βεβαιωθώ πως το 789 δεν θα τα φτύσει σε 2-3 μέρες).

μπορείς να μου το προσφέρεις για την ανάπτυξη ξεκλειδωμένου firmware...

έχω κάνει dump όλη την nand flash και θέλω να την πειράξω για να την ξανα φλασαρω πίσω, βέβαια με κίνδυνο να γίνει τούβλο 😕

• Like 1

Στις 10/11/2018 στις 9:45 ΜΜ, spell1977 είπε

μπορείς να μου το προσφέρεις για την ανάπτυξη ξεκλειδωμένου firmware...

έχω κάνει dump όλη την nand flash και θέλω να την πειράξω για να την ξανα φλασαρω πίσω, βέβαια με κίνδυνο να γίνει τούβλο 😕

Αμε! Δώσε μου μια εβδομάδα να βεβαιωθώ πως όλα πανε νεράκι με το 789 και είναι δικό σου! Είχα τσαντιστεί τόσο μαζί του που όταν έλαβα το 789 ήθελα να το βάλω κάτω και να το σπάσω. Μου ξέφυγε γιατί το 789 δεν μπήκε στη πρίζα τελείως ομαλά. Χρειάστηκε να επικοινωνήσω με τη wind γιατί το είχαν κάνει register λάθος κι ενώ συγχρονιζόταν, δεν έβλεπα internet. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα τηλεφωνικά, ξέχασα το 788 στο κουτί του και τη γλίτωσε.

On 10/11/2018 at 19:38, spectaculator said:

Τελικά λύθηκε το πρόβλημά μου με το TG788. Μετά από πολλά παράπονα και καταγγελία στη ΓΓΠΚ, η wind μου έδωσε το 789. Σε σχέση με το 788 είναι η μέρα με τη νύχτα. Πολύ γρηγορότερο, με όλες τις καρτέλες εκεί και στον όροφό μου ο μοναδικός με 5Ghz μπάντα. Αυτό έπρεπε να δίνουν εξ αρχής. Το 788 θα το χαρίσω προσεχώς σε όποιον το θέλει (να βεβαιωθώ πως το 789 δεν θα τα φτύσει σε 2-3 μέρες).

εχω το 788 ή μαλλον ειχα το 788 απο forthnet και δεν είχα κανενα παραπονο περα οτι απλα δεν ειναι Dual band.το 789vac που ειναι Dual band ναι ειναι πολυ καλυτερο

41 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχω το 788 ή μαλλον ειχα το 788 απο forthnet και δεν είχα κανενα παραπονο περα οτι απλα δεν ειναι Dual band.το 789vac που ειναι Dual band ναι ειναι πολυ καλυτερο

Είχα φρικάρει μετά από την αναβάθμιση του firmware που του έκαναν. To interface δεν άνοιγε σχεδόν ποτέ όλο, οι μισες καρτέλες είχαν χαθεί, κολλούσε στις ποιο ακατάλληλες στιγμές και το κουφό, είχα κόψει με mac μια συσκευή κι αφού την έβγαλα αργότερα από τη λίστα η συσκευή αυτή δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα. Τι reset, τι άναψε/σβήσε... τίποτα. To 789 μάλιστα, ανθρώπινο καθόλα του.

25 minutes ago, spectaculator said:

Είχα φρικάρει μετά από την αναβάθμιση του firmware που του έκαναν. To interface δεν άνοιγε σχεδόν ποτέ όλο, οι μισες καρτέλες είχαν χαθεί, κολλούσε στις ποιο ακατάλληλες στιγμές και το κουφό, είχα κόψει με mac μια συσκευή κι αφού την έβγαλα αργότερα από τη λίστα η συσκευή αυτή δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα. Τι reset, τι άναψε/σβήσε... τίποτα. To 789 μάλιστα, ανθρώπινο καθόλα του.

ναμην εμφανιζεται ολο το μενου το ειχα με το 788v3 αλλα οχι απο wind.

και σε εμενα δεν εμφανιζεται ολο το μενου στο 788v3 απο την wind δεν μπορω να δω τα στοιχεια  της γραμμης μου 

υπαρχει περιπτωση να μου το αλλαξουν ?  

1 ώρα πριν, mples είπε

και σε εμενα δεν εμφανιζεται ολο το μενου στο 788v3 απο την wind δεν μπορω να δω τα στοιχεια  της γραμμης μου 

υπαρχει περιπτωση να μου το αλλαξουν ?  

Θα στο αλλάξουν με ίδιο που θα κάνει τα ίδια. Φταίει το firmware που τροποποίησαν και κατακρεούργησαν οι ίδιοι. Εγώ, επειδή δεν έβγαζα άκρη, έκανα επίσημη καταγγελία στη ΓΓΠΚ. Τους έβαλαν χέρι και μου έδωσαν το 789 που πέρα από dual band είναι πολύ ποιο γρήγορο/αξιοπρεπές και δεν έχει το firmware του κουτσουρεμένο.

θα πρεπει πρωτα να  τους ενημερωσω και μετα να κανω καταγγελια στην γγπκ η να κανω κατευθειαν καταγγελια ?

και με τι προφαση θα πρεπει να κανω καταγγελεια 

πχ οτι δεν μπορώ να δω τα στοιχεια  της γραμμης μου ?

καλησπερα κατοχος κ εγω του εν λογο απο windows vdsl.προσπαθω να αλλαξω dns αλλα ματαια.προσπαθησα με μια εφορμογη π καποιος ποσταρε πιο πανω να το κανω ροοτ ματαια παλι.τι πρεπει να κανω βρε παιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...