Προς το περιεχόμενο

Technicolor TG788v v3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, vairass said:

γιατι να δωσω 50αρικο ενω ειναι μια χαρα ο player ;

Επειδη αμα παρεις repeater η οτιδηποτε αλλο θα δωσεις περισσοτερα μηπως?

Δημοσ.
On 01/01/2020 at 13:30, azuli said:

20 κάνει το xiaomi συν 20 το μποξ 40, είμαι κομπλέ για όλες τις συσκευές μου 

Δημοσ.
On 01/01/2020 at 01:53, vairass said:

αυτο εχω και εγω και δεν εχω παραπονο.για νορμαλ χρηση παντα.

On 01/01/2020 at 03:37, azuli said:

παρε ενα καλυτερο player μηπως?!

οτι δεν φτανει το wifi μεχρι εκει που θελει το πιο πιθανο ειναι οτι δεν ειναι προβλημα του Player αλλα του wifi γενικοτερα

On 01/01/2020 at 08:05, vairass said:

Ρέ φίλε με δουλεύεις; άψογος είναι, απλώς όπως τα πιο πολλά έχει αδύναμο wifi... 

Κατά τα άλλα σκίζει, άσε που το πήρα 20 ευρώ στημένο έτοιμο. 

δεν ειναι αδυνατο το wifi του Player αλλα γενικοτερα λογω εμποδιων και αποστασης δεν πιανεις μεχρι μεσα.

On 01/01/2020 at 13:20, azuli said:

Δε σε δουλευω καθολου,το πας μεσω λαμιας με το προβλημα σου,με repeater,σεταρισματα και ιστοριες,ενω με ενα 50αρικο παιρνεις ενα καλο player με καλο wifi και γλυτωνεις τις μανουρες με τα repeater κλπ.

Ο καθενας με τον τροπο του βεβαια!

το wifi εχει καποια νομιμα ορια.αν η αποσταση ειναι μεγαλη δεν παει να βαλει και Player των 1000 ευρω δεν θα πιασει σωστα wifi.

On 01/01/2020 at 13:30, azuli said:

αν δεν πιανει wifi τοτε παει σε repeater/access point ή Powerline.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

Πρόσφατα πρόσθεσα ένα tp Link archer d7 ως access point στο technicolor 

Όλα κύλισαν  ομαλά όμως  έχω λίγο μπερδευτεί 

Πως γίνετε να παρουσιαστεί πρόβλημα των IP εφόσον η IP που παίρνει το access point καταλήγει σε 0.1 άρα δεν βρίσκεται στο ίδιο υποδίκτυο με το αρχικό ρουτερ, επομένως όσες συσκευές συνδεθούν στο acces Point θα παίρνουν IP - > 0.Χ, με βάση αυτό δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν συνδεθεί κάποια συσκευή στο ρουτερ παροχου εφόσον θα δίνει IP - > 1.X 

Εκτός αν δουλεύει έτσι με την σύνδεση θύρας lan4 που είναι για LAN/WAN 

Δημοσ.
7 minutes ago, skel13 said:

Καλησπέρα παιδιά 

Πρόσφατα πρόσθεσα ένα tp Link archer d7 ως access point στο technicolor 

Όλα κύλισαν  ομαλά όμως  έχω λίγο μπερδευτεί 

Πως γίνετε να παρουσιαστεί πρόβλημα των IP εφόσον η IP που παίρνει το access point καταλήγει σε 0.1 άρα δεν βρίσκεται στο ίδιο υποδίκτυο με το αρχικό ρουτερ, επομένως όσες συσκευές συνδεθούν στο acces Point θα παίρνουν IP - > 0.Χ, με βάση αυτό δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν συνδεθεί κάποια συσκευή στο ρουτερ παροχου εφόσον θα δίνει IP - > 1.X 

Εκτός αν δουλεύει έτσι με την σύνδεση θύρας lan4 που είναι για LAN/WAN 

δεν δημιουργει προβλημα αλλα παιζει σαν router και οχι access point αρα εχεις δυο nat δυο ξεχωριστα δικτυα και διπλα port forward.αν θες να παιξει σαν ap θα το συνδεσεις σε lan του modem router σε lan του archer θα κλεισεις τον dhcp tou archer και θα του δωσεις ip 192.168.1.200 για παραδειγμα

να ειναι στο ιδιο δικτυο με το modem router

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν δημιουργει προβλημα αλλα παιζει σαν router και οχι access point αρα εχεις δυο nat δυο ξεχωριστα δικτυα και διπλα port forward.αν θες να παιξει σαν ap θα το συνδεσεις σε lan του modem router σε lan του archer θα κλεισεις τον dhcp tou archer και θα του δωσεις ip 192.168.1.200 για παραδειγμα

να ειναι στο ιδιο δικτυο με το modem router

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Άτι τελευταίο, Nas θα μπορεί να υπάρξει επικοινωνία αν συνδεθεί με το AP? 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου ρουτερ και το χρησιμοποιώ στη σύνδεση που έχω στο χωριό. Εκεί λοιπόν έχω στατική ip και όλο το σκ προσπαθούσα να βρω τρόπο έτσι ώστε από εξωτερική ip (από το κινητό με ανοιχτά δεδομένα) να μπαίνω στο web interface του router και να συνδέομαι με τους κωδικούς αλλά μάταια. Κατέβασα το firewall στο low τιποτα, το πηγα σε user defined αλλα εχει επιλογες για τα incoming packets μονο drop/reject οποτε πάλι τιποτα. Το αποτελεσμα ειναι να χτυπάω από άλλη σύνδεση την στατική του χωριού και μου βγάζει Unable to connect. Σε αλλα router που ετυχε να χρειαστω το ιδιο, απλα ρυθμισα την ασφαλεια σε low και ειχα προσβαση στο interface, εδω δεν μπορω να βγαλω ακρη.
Υπαρχει φως στη περιπτωση;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια και από έμενα, έχω και εγώ το TG788v v3  από τη wind και μαντέψτε... η ταχύτητα wifi είναι τραγική και μάλιστα ούτε καν σταθερή .  Μέσω ethernet πιάνω 47Mbps αλλά μέσω wifi πιάνω 21mbps ΣΤΑ 20 εκατοστά από το ρουτερ. Σε αποστασεις 5-6 μέτρων τα πράγματα είναι τραγικά. Σκέφτηκα λοιπόν να συνδέσω αυτο το ρουτερ με καλώδιο eternet , να το κάνω access point και να κλείσω το wifi του technicolour. Παίζει να υπάρξει κάποιο πρόβλημα; θα πιάνω τουλάχιστον 40Mbps σε όλο το σπίτι; όπου και να πάω θα είμαι 5-6 μέτρα το  πολύ από το access point που υποτίθεται είναι 300. 

ΥΓ, την τρίτη φορά που παραπονέθηκα στη wind και αφού με εξηγούσα κάθε φορά ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα (channels κτλ ) και το τεστ σε wifi στα 20 εκ πιάνει 15-21Mbps (ναι δοκίμασα και ultrex) τελικά δέχτηκαν να μου το αλλάξουν , ζήτησα να μου στείλουν άλλο μοντέλο. Μαντέψτε τι μου έστειλαν. ΤΟ ΙΔΙΟ και έχω φυσικά τα ίδια προβλήματα. και από αποσυνδέσεις να φυσικά άλλο τιποτα.μεχρι και 3 μεσα σε 10 λεπτα. Νευριασα τοσο με τη wind που σκέφτομαι να πάω σε κοσμοτε και ας δινω παραπάνω λεφτά.

ΥΓ2 αν και δε θελω να δωσω 60-70 ευρω, αν παρω καλυτερο modem router παιζει να σταματήσουν οι τοσο συχνές αποσυνδέσεις; Είχε κανεις το ίδιο πρόβλημα με αποσυνδέσεις  και διορθώθηκε με νεο modem/router? 

ευχαριστω

Δημοσ.
12 ώρες πριν, xampo_s είπε

Γεια και από έμενα, έχω και εγώ το TG788v v3  από τη wind και μαντέψτε... η ταχύτητα wifi είναι τραγική και μάλιστα ούτε καν σταθερή .  Μέσω ethernet πιάνω 47Mbps αλλά μέσω wifi πιάνω 21mbps ΣΤΑ 20 εκατοστά από το ρουτερ. Σε αποστασεις 5-6 μέτρων τα πράγματα είναι τραγικά. Σκέφτηκα λοιπόν να συνδέσω αυτο το ρουτερ με καλώδιο eternet , να το κάνω access point και να κλείσω το wifi του technicolour. Παίζει να υπάρξει κάποιο πρόβλημα; θα πιάνω τουλάχιστον 40Mbps σε όλο το σπίτι; όπου και να πάω θα είμαι 5-6 μέτρα το  πολύ από το access point που υποτίθεται είναι 300. 

ΥΓ, την τρίτη φορά που παραπονέθηκα στη wind και αφού με εξηγούσα κάθε φορά ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα (channels κτλ ) και το τεστ σε wifi στα 20 εκ πιάνει 15-21Mbps (ναι δοκίμασα και ultrex) τελικά δέχτηκαν να μου το αλλάξουν , ζήτησα να μου στείλουν άλλο μοντέλο. Μαντέψτε τι μου έστειλαν. ΤΟ ΙΔΙΟ και έχω φυσικά τα ίδια προβλήματα. και από αποσυνδέσεις να φυσικά άλλο τιποτα.μεχρι και 3 μεσα σε 10 λεπτα. Νευριασα τοσο με τη wind που σκέφτομαι να πάω σε κοσμοτε και ας δινω παραπάνω λεφτά.

ΥΓ2 αν και δε θελω να δωσω 60-70 ευρω, αν παρω καλυτερο modem router παιζει να σταματήσουν οι τοσο συχνές αποσυνδέσεις; Είχε κανεις το ίδιο πρόβλημα με αποσυνδέσεις  και διορθώθηκε με νεο modem/router? 

ευχαριστω

Είχα το ίδιο "πρόβλημα". Σκέφτηκες ότι μπορεί να φταίει η συσκευή λήψης;

Έχω ένα samsung 2016 --> 26mbps

xiaomi 2019 --> 44 mbps

laptop asus 10ετίας --> 44 mbps

tvbox της πλάκας --> 25 mbps

Δε φταίει μάλλον το ρούτερ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Είχα το ίδιο "πρόβλημα". Σκέφτηκες ότι μπορεί να φταίει η συσκευή λήψης;

Έχω ένα samsung 2016 --> 26mbps

xiaomi 2019 --> 44 mbps

laptop asus 10ετίας --> 44 mbps

tvbox της πλάκας --> 25 mbps

Δε φταίει μάλλον το ρούτερ...

Με το καινούριο ρούτερ που μου στείλανε mi 9t pro ΣΤΑ 20 εκατοστά 40 max. Στα 4-5-6 μετρα 25-30Mbps. Και ένα άλλο παλιό κινητό τα ίδια. Τηλεόραση Samsung 3 μέτρα από το ρούτερ 15-20 . Όχι δε νομίζω ότι 3 μέτρα αρκούν για να πέσει τόσο η ταχύτητα μετάδοσης με μια μόνο ενεργή συσκευή κάθε φορά. Καλύτερα κάνε μου επιδότηση ρε wind να πάω να πάρω εγώ δικό μου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xampo_s είπε

Με το καινούριο ρούτερ που μου στείλανε mi 9t pro ΣΤΑ 20 εκατοστά 40 max. Στα 4-5-6 μετρα 25-30Mbps. Και ένα άλλο παλιό κινητό τα ίδια. Τηλεόραση Samsung 3 μέτρα από το ρούτερ 15-20 . Όχι δε νομίζω ότι 3 μέτρα αρκούν για να πέσει τόσο η ταχύτητα μετάδοσης με μια μόνο ενεργή συσκευή κάθε φορά. Καλύτερα κάνε μου επιδότηση ρε wind να πάω να πάρω εγώ δικό μου.

Σου έστειλαν καινούριο; μάρκα; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, vairass είπε

Μάγκες πως μπορώ να συνδέσω το ρουτερ αυτό με ένα wifi extended; 

Ναι, σε  ολα τα modem router γίνεται, αλλά θα περιορίζεται από την ταχύτητα που θα πιάνει το extender εκεί που είναι τοποθετημένο

2 λεπτά πριν, vairass είπε

Σου έστειλαν καινούριο; μάρκα; 

Αφού μου βγάλανε την Παναγία μου στείλανε καινούριο. Ζήτησα αλλο μοντέλο και μάντεψε. Μου στείλανε το ίδιο. Δλδ έλεος. Είναι λίγο καλύτερα αυτό αλλά δε δικαιολογείται στα 3 μέτρα πάνω από 50% drop

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xampo_s είπε

Ναι, σε  ολα τα modem router γίνεται, αλλά θα περιορίζεται από την ταχύτητα που θα πιάνει το extender εκεί που είναι τοποθετημένο

Αφού μου βγάλανε την Παναγία μου στείλανε καινούριο. Ζήτησα αλλο μοντέλο και μάντεψε. Μου στείλανε το ίδιο. Δλδ έλεος. Είναι λίγο καλύτερα αυτό αλλά δε δικαιολογείται στα 3 μέτρα πάνω από 50% drop

Κάτσε να τους πάρω να μαλώσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...