Προς το περιεχόμενο

Huawei p10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, καλή χρονιά! 

Έχω πάρει το p10 και μια κάρτα sd 32gb! Δεν μπορώ να κάνω μεταφορά τις εφαρμογές στην κάρτα! Γίνεται σε αυτό το κινητό? Επίσης το εικονίδιο που έχει πάνω στις ειδοποιήσεις Gr Cosmote πως μπορώ να το βγάλω? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikolas60 είπε

δεν γινεται ολες στην sd και το εικονιδιο cosmote gr βγενει απτα sim card settings

Το ξέρω δεν λέω για όλες,  για κάποιες μπορείς το ξέρω από άλλο κινητό. Απλά σε αυτό δεν μπορώ να το βρω 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikolas60 είπε

βαλε move to sd απο playstore

Δεν μπορώ ούτε από εκεί λίγο που το είδα! Γενικά δεν βρήκα κατι, έψαξα και στο Google! Για αυτό ρωτάω εδώ μήπως διαφεύγει τπτ

Επίσης δεν βρήκα αυτό για το εικονίδιο! 

Δημοσ.

Στα huawei νομίζω δεν γίνεται να μεταφέρεις εφαρμογές. Παρά μόνο να αποθηκεύονται αυτόματα οι φωτογραφίες ,τα βίντεο και οι λήψεις. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, AggelosTz είπε

Στα huawei νομίζω δεν γίνεται να μεταφέρεις εφαρμογές. Παρά μόνο να αποθηκεύονται αυτόματα οι φωτογραφίες ,τα βίντεο και οι λήψεις. 

Αυτό που λες αυτόματα δεν το κάνει!μέχρι στιγμής ότι βγάζω το αποθηκεύει στην συσκευή και τα μεταφέρω εγώ! Το έψαξα και αυτό! Στις φωτογραφίες όταν κάνει πολλαπλή λήψη τότε τις αποθηκεύει στην κάρτα, το αναφέρει! 

Δημοσ.

Αν έχει Android 7.0 (Nougat) υπάρχει τρόπος όχι για όλες.

'Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή', η οποία βρίσκεται στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' και κάτω από την κατηγορία 'Εφαρμογές'.

Move-apps-to-sd-on-android-7.jpg

Δημοσ.
Στις 7/1/2018 στις 10:36 ΜΜ, saruman123 είπε

Αν έχει Android 7.0 (Nougat) υπάρχει τρόπος όχι για όλες.

'Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή', η οποία βρίσκεται στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' και κάτω από την κατηγορία 'Εφαρμογές'.

Move-apps-to-sd-on-android-7.jpg

Μπα δεν έχει... Πολύ καλό κινητό αλλά με χαλάει σε κάτι λεπτομέρειες στις ρυθμίσεις! Να μην σε αφήνει να κάνει μεταφορά είναι πολύ βασικό!!! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fastnickride είπε

Μπα δεν έχει... Πολύ καλό κινητό αλλά με χαλάει σε κάτι λεπτομέρειες στις ρυθμίσεις! Να μην σε αφήνει να κάνει μεταφορά είναι πολύ βασικό!!! 

Την επιλογή για προγραμματιστές την έχεις ενεργοποιήσει για να δεις, ή το όχι το λες επειδή δεν το βρίσκεις?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, saruman123 είπε

Την επιλογή για προγραμματιστές την έχεις ενεργοποιήσει για να δεις, ή το όχι το λες επειδή δεν το βρίσκεις?

Δεν την βρίσκω αυτή την επιλογή δυστυχώς! Δεν ξέρω αν αναφέρεται διαφορετικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...