fastnickride Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, καλή χρονιά! Έχω πάρει το p10 και μια κάρτα sd 32gb! Δεν μπορώ να κάνω μεταφορά τις εφαρμογές στην κάρτα! Γίνεται σε αυτό το κινητό? Επίσης το εικονίδιο που έχει πάνω στις ειδοποιήσεις Gr Cosmote πως μπορώ να το βγάλω?
nikolas60 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 δεν γινεται ολες στην sd και το εικονιδιο cosmote gr βγενει απτα sim card settings
fastnickride Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, nikolas60 είπε δεν γινεται ολες στην sd και το εικονιδιο cosmote gr βγενει απτα sim card settings Το ξέρω δεν λέω για όλες, για κάποιες μπορείς το ξέρω από άλλο κινητό. Απλά σε αυτό δεν μπορώ να το βρω
fastnickride Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, nikolas60 είπε βαλε move to sd απο playstore Δεν μπορώ ούτε από εκεί λίγο που το είδα! Γενικά δεν βρήκα κατι, έψαξα και στο Google! Για αυτό ρωτάω εδώ μήπως διαφεύγει τπτ Επίσης δεν βρήκα αυτό για το εικονίδιο!
fastnickride Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, nikolas60 είπε 64gb den exeis ? Ναι...
AggelosTz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στα huawei νομίζω δεν γίνεται να μεταφέρεις εφαρμογές. Παρά μόνο να αποθηκεύονται αυτόματα οι φωτογραφίες ,τα βίντεο και οι λήψεις.
fastnickride Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, AggelosTz είπε Στα huawei νομίζω δεν γίνεται να μεταφέρεις εφαρμογές. Παρά μόνο να αποθηκεύονται αυτόματα οι φωτογραφίες ,τα βίντεο και οι λήψεις. Αυτό που λες αυτόματα δεν το κάνει!μέχρι στιγμής ότι βγάζω το αποθηκεύει στην συσκευή και τα μεταφέρω εγώ! Το έψαξα και αυτό! Στις φωτογραφίες όταν κάνει πολλαπλή λήψη τότε τις αποθηκεύει στην κάρτα, το αναφέρει!
saruman123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Αν έχει Android 7.0 (Nougat) υπάρχει τρόπος όχι για όλες. 'Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή', η οποία βρίσκεται στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' και κάτω από την κατηγορία 'Εφαρμογές'.
fastnickride Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 7/1/2018 στις 10:36 ΜΜ, saruman123 είπε Αν έχει Android 7.0 (Nougat) υπάρχει τρόπος όχι για όλες. 'Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή', η οποία βρίσκεται στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' και κάτω από την κατηγορία 'Εφαρμογές'. Μπα δεν έχει... Πολύ καλό κινητό αλλά με χαλάει σε κάτι λεπτομέρειες στις ρυθμίσεις! Να μην σε αφήνει να κάνει μεταφορά είναι πολύ βασικό!!!
saruman123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, fastnickride είπε Μπα δεν έχει... Πολύ καλό κινητό αλλά με χαλάει σε κάτι λεπτομέρειες στις ρυθμίσεις! Να μην σε αφήνει να κάνει μεταφορά είναι πολύ βασικό!!! Την επιλογή για προγραμματιστές την έχεις ενεργοποιήσει για να δεις, ή το όχι το λες επειδή δεν το βρίσκεις?
fastnickride Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, saruman123 είπε Την επιλογή για προγραμματιστές την έχεις ενεργοποιήσει για να δεις, ή το όχι το λες επειδή δεν το βρίσκεις? Δεν την βρίσκω αυτή την επιλογή δυστυχώς! Δεν ξέρω αν αναφέρεται διαφορετικά
saruman123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Όχι έτσι αναφέρεται. Και εγώ 64αρη εχω(Xiaomi)αλλά την έχω αυτή την επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα