Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα εσωτερικό δίσκο SSD για το λειτουργικό (Win 7 64) και ένα 2ο HDD που το χρησιμοποιώ για δεδομένα τύπου παιχνίδια και ταινίες. Ξαφνικά ο 2ος έχει χαθεί από την καρτέλα "Υπολογιστής" και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση. Το ΒΙΟΣ τον αναγνωρίζει κανονικά όπως και όταν ανοίγω την καρτέλα "Μονάδες δίσκων" από τη διαχείριση συσκευών. Τι μπορεί να φταίει; ή τι ενδεχομένως κάνω εγώ λάθος;

Δημοσ.

Εφόσον τον βλέπεις, από την διαχείριση δίσκων, στον εμφανίζει μαύρο ενώ τους άλλους μπλε?

Εαν ναι κάνε δεξί κλικ πάνω και πάνω new simple volume και λογικά θα τον δεις κανονικά. 

Δημοσ.

Δεν έχει καθόλου χρώμα ο εν λόγω δίσκος. Στη διαχείριση Η/Υ τον ονομάζει "Δίσκος 2". Όταν δίνω την εντολή "Προετοιμασία δίσκου" μου δίνει "Δεν ειναι δυνατη η εκτέλεση εξαιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο"...

Τι φταίει;

Δημοσ.

Το έβαλα να τρέξει και ενώ μου τον αναγνωρίζει  (χωρίς να δίνει Health kai Temp) μου βγάζει: test failed by Electrical Element. Μετάφραση; ο δίσκος απεβίωσε;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Age4Greeks είπε

Κάποια ιδέα;

Καμία, αν δεν έχεις κάτι που σου είναι απαραίτητο μην ασχοληθείς, έχει πεθάνει ο σκληρός. Αν κάτι χρειάζεσαι υπάρχουν λύσεις αλλά κοστίζουν. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

δοκιμασε και αλλο καλωδιο σατα

Δοκίμασα και διαφορετικό ΣΑΤΑ και διαφορετική παροχή ρεύματος, το ίδιο αποτέλεσμα, τον βλέπει ως δίσκο φάντασμα με 0 GB. Φαντάζομαι ή πέθανε ή κάποια ζημιά από απότομη διακοπή ρεύματος. Αύριο θα το πάω στον κομπιουτερά της γειτονιάς και ο Θεός βοηθός...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...