Προς το περιεχόμενο

Tplink d20v1

argimav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω ένα tplink d20v1 .modem router .όταν το βάζω σε σύνδεση σπίτι μου η ταχύτητα που μου δείχνει είναι 0.40.ενω όταν βάζω το modem της forthnet κλειδώνω 7.σε άλλο σπίτι δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

δες για Firmware update.Σηκωσε ενα Print screen την σελιδα με τα χαρακτηριστικα της γραμμης.otan λες οτι δειχνει 0.40 ελπιζω να εννοεις μεσα απο την σελιδα του ρουτερ οτι τα βλεπεις αυτα και οχι απο speedtest.

23 hours ago, argimav said:

Παιδιά καλησπέρα έχω ένα tplink d20v1 .modem router .όταν το βάζω σε σύνδεση σπίτι μου η ταχύτητα που μου δείχνει είναι 0.40.ενω όταν βάζω το modem της forthnet κλειδώνω 7.σε άλλο σπίτι δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

Apo speed test το βλεπω φιλε μου σε φιλου μου σπιτι η ταχυτητα ειναι κανωνικη .στο δικο μου οταν βαλω το tp link ταχυτητα με το ζορι 1.50mpbs .ενω αν βαλω το modem της εταιριας του παροχου 7mpbs 

Adsl+2 γραμμη psdn annex a

Δημοσ.

δες μεσα ποσο συγχρονιζει και πες μας.firmware???

16 hours ago, argimav said:

Apo speed test το βλεπω φιλε μου σε φιλου μου σπιτι η ταχυτητα ειναι κανωνικη .στο δικο μου οταν βαλω το tp link ταχυτητα με το ζορι 1.50mpbs .ενω αν βαλω το modem της εταιριας του παροχου 7mpbs 

Adsl+2 γραμμη psdn annex a

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 13/1/2018 at 2:28 PM, argimav said:
  Reveal hidden contents

Ο συγχρονισμος σου ειναι πολυ μια χαρα.δες για firmware update και δοκιμασε με καλωδιο ethernet το speedtest ή καποιο Download και οχι wireless.αν εισαι οκ με καλωδιο μετα μπορει να χρειαστει να παιξεις με τις ρυθμσιεις του wifi.Να αλλαξεις καναλι να αλλαξεις το Channel width.αν παιζει σε αλλο σπιτι σημαινει οτι το ρουτερ ειναι οκ οποτε ισως κατι με παρεμβολες.και τυπικα δες και για νεο Firmware. και δοκιμασε download παρα speedtest.επισης δοκιμη και απο αλλη συσκευη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...