Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια..εχω βαλει στο προγραμμα να φτιαξω ενα νεο pc για games με 700-1000 ευρω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει να το αρχισω τωρα (να αγοραζω τα κομματια).Γιατι ακουσα οτι σε 1-2 μηνες θα βγουν νεες σειρες σε επεξεργαστες κτλπ. Ισχυει; Αφορα και τους ryzen (δεδομενου οτι για ryzen παω). 

Επεξ/σία από PankoEllas
Δημοσ.

ναι θα βγουν καινούρια ryzen που έκανα ερώτηση στο νήμα τους,  ψαχνόμουν τα ίδια με σένα άλλα δεν μπορούσα να περιμένω τόσο ούτε να πάω στα τωρινά  γιατί ήθελα γραφικά onboard

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το "τωρα η οχι ακομα;" ειναι διαχρονικο και παντα θα υπαρχει.

Razer=Ryzen?

nai ryzen..epsaxna kati pontikia prin...ena myalo xeimona kalokairi....ναι σε γενικες γραμμες με τους ρυθμους της τεχνολογιας το ξερουμε οτι θα ειναι παντα διαχρονικο...Μιλαω για τωρα ομως που η διαφορα ειναι 1-2 μηνες..Αξιζει να στησω τωρα το pc η να περιμενω; Δεν το βιαζομαι τοσο και θελω να κανω κατι να κρατησει οσο πιο πολυ μπορει.

9 λεπτά πριν, ziaba είπε

ναι θα βγουν καινούρια ryzen που έκανα ερώτηση στο νήμα τους,  ψαχνόμουν τα ίδια με σένα άλλα δεν μπορούσα να περιμένω τόσο ούτε να πάω στα τωρινά  γιατί ήθελα γραφικά onboard

τελικα τι αποφασισες να κανεις;;

Δημοσ.

δες την υπογραφή μου άλλα νταξ δεν είχα το ίδιο budget με σένα

6 λεπτά πριν, PankoEllas είπε

nai ryzen..epsaxna kati pontikia prin...ena myalo xeimona kalokairi....ναι σε γενικες γραμμες με τους ρυθμους της τεχνολογιας το ξερουμε οτι θα ειναι παντα διαχρονικο...Μιλαω για τωρα ομως που η διαφορα ειναι 1-2 μηνες..Αξιζει να στησω τωρα το pc η να περιμενω; Δεν το βιαζομαι τοσο και θελω να κανω κατι να κρατησει οσο πιο πολυ μπορει.

τελικα τι αποφασισες να κανεις;;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αν εχεις να κανεις την δουλεια σου περιμενε τους νεους.

εχω ενα fx8120 μια χαρα κανει την δουλεια του...Ευκαιρια να μαζεψω τα λεφτα λοιπον για κομματι-κομματι build και σε κανα μηνα παλι εδω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...