nikpol1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά και καλή χρονια πάνω από όλα με υγεία! πήρα πρόσφτα τον συγκεκριμένο ενισχυτή και έχω 2 θέματα: 1.Ήχος τηλεόρασης: Έχω ενεργοποιήσει τα πάντα σύμφωνα με το manual και από τον ενισχυτή και από την τηλεόραση και ενώ το HDMI control δουλευει κανονικά δεν περναει ήχος. Περνάει μόνο όταν βάλω την οπτική. Ναι οκ κάνω την δουλειά μου αλλά είναι πειττό καλώδιο πρώτον και δεύτερον θέλω να δουλέψει κανονικά! 2.Ήχος surround ηχείων θέσεις 6&7 Έχω βάλει 2 ηχειά στα μπάνια και τα έχω συνδέσει στα surround στις τελευταίες θέσεις 6&7. Ενώ το 5.1 δουλεύει κανονικά αυτά δεν παίζουν με όσες αλλαγές ρυθμίθεων και αν έχω δοκιμάσει. Θέλω έιτε να παίζουν όταν βάζω ράδιο μαζι΄με τα υπόλοιπαείτε να κάνουν δική τους ζώνη και να παίζουν. Όποιος γνωρίζει και μπορεί ας δώσει τα φώτα του! Ευχαριστώ προκαταβολικά, Νίκος
heavyrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δες στην τηλεοραση για εξοδο ηχου, τι επιλογες εχει. Οσον αφορα το αλλο εχεις ενεργοποιησει το zone 2 στο ενισχυτη; διαβασε το manual πως δουλευει.
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εχω παρομοιο ενισχυτη, και απ οσο ξερω το HDMI της τηλεορασης δεν ειναι hdmi out, αλλα μονο in. Οποτε θες κι εσυ την οπτικη Τουλαχιστον στην δικη μου τηλεοραση ειναι ετσι. Δες μηπως ειναι θεμα ρυθμισης μεσα στο μενου της τηλεορασης Το 2ο δεν νομιζω οτι γινεται Το ραδιοφωνο γενικα ειναι στερεο ηχος. Οποτε ειναι μονο τα 2 μπροστα καναλια και με εξαιρεσεις και το γουφερ. Ο ενισχυτης μπορει να αντιγραψει τα μπροστα ηχεια και στα πισω για να παιζουν ολα, αλλα το να παιζουν ξεχωριστο ηχο, αποκλειεται. Γενικα τα πολυκαναλα συστηματα ειναι ΜΟΝΟ για ταινιες που εχουν σε ψηφιακη μορφη ηχο DTS-HD και dolby tru hd
heavyrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Σωστα, πρεπει το hdmi να εχει ARC αλλιως δεν γινεται να περασεις τον ηχο.
nikpol1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, heavyrain είπε Σωστα, πρεπει το hdmi να εχει ARC αλλιως δεν γινεται να περασεις τον ηχο. Έχει ARC ενεργοποιημένο... 35 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εχω παρομοιο ενισχυτη, και απ οσο ξερω το HDMI της τηλεορασης δεν ειναι hdmi out, αλλα μονο in. Οποτε θες κι εσυ την οπτικη Τουλαχιστον στην δικη μου τηλεοραση ειναι ετσι. Δες μηπως ειναι θεμα ρυθμισης μεσα στο μενου της τηλεορασης Το 2ο δεν νομιζω οτι γινεται Το ραδιοφωνο γενικα ειναι στερεο ηχος. Οποτε ειναι μονο τα 2 μπροστα καναλια και με εξαιρεσεις και το γουφερ. Ο ενισχυτης μπορει να αντιγραψει τα μπροστα ηχεια και στα πισω για να παιζουν ολα, αλλα το να παιζουν ξεχωριστο ηχο, αποκλειεται. Γενικα τα πολυκαναλα συστηματα ειναι ΜΟΝΟ για ταινιες που εχουν σε ψηφιακη μορφη ηχο DTS-HD και dolby tru hd Έχει ARC όποτε θα έπρεπε να παίζει... Αυτό είναι το περίεργο. Όσο για το άλλο δεν θέλω να παίζει κάτι άλλο, θέλω ότι παίζουν τα 5 παίζουν και τα άλλα 2.
heavyrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες τοτε στον ενισχυτη στις ρυθμισεις των εισοδων ( input assignment) εκει πρεπει να ειναι το "προβλημα". Ντιναρα γινεται να παιξεις και διαφορετικη (δικαναλη) πηγη στα επιμερους zones, τωρα αν στο συγκεκριμενο δεν γινεται δεν το ξερω. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από heavyrain Typos
nikpol1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, heavyrain είπε Δες τοτε στον ενισχυτη στις ρυθμισεις των εισοδων ( input assignment) εκει πρεπει να ειναι το "προβλημα". Ντιναρα γινεται να παιξεις και διαφορετικη (δικαναλη) πηγη στα επιμερους zones, τωρα αν στο συγκεκριμενο δεν γινεται δεν το ξερω. Έχω ψάξει όλα τα πιθανά που μουπάνε στο μυαλό και βάση manual. Ανέβασα το θέμα μήπως έχει κάποιος αντίστοιχο μοντέλο και ξέρει ακριβώς τα βήματα... Thanks anyway!
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Πρωτη φορα το ακουω αυτο! Παντως ειναι αμαρτια να παρεις 7.1 και τα 2 πισω να τα βαλει στη τουαλετα
heavyrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Nik Ειχα κατι αντιστοιχο στο προηγουμενο ενισχυτη μου denon και ηταν εκει το "προβλημα" στο input assignment. Ντιναρα και ομως γινεται! Ο δικος μου πχ το κανει, αλλα δεν εχω εντοιχισμενα καλωδια να πανε σε αλλα δωματια για να το αξιοποιησω! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από heavyrain
nikpol1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Ntinaras είπε Πρωτη φορα το ακουω αυτο! Παντως ειναι αμαρτια να παρεις 7.1 και τα 2 πισω να τα βαλει στη τουαλετα Μέχρι 9 παίρνει έχω ακόμα χώρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα