GoldenAssassin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα. Λετε να παω στο παραπάνω προιόν η να αγοράσω το κλασσικό Samsung 850 Evo ?? Να πω οτι τα παραπανω 120 gb δεν μου λενε κατι. Αντε να χω κανα παιχνιδι που παιζω εκεινο τον καιρο μεσα κι ολα τα υπολοιπα στον hdd μου.
cons1985 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εκτός του παιχνιδιού που θα έχεις μέσα για ποια άλλη χρήση προορίζεται ο σκληρός? Θα έχεις κάποιος λειτουργικό επάνω?
GoldenAssassin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ναι θελω να εχω τα windows μεσα ξεχασα να αναφερω.
cons1985 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Απ όσα μέχρι τώρα έχω δει στο load των windows αλλά και στα games οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Αν δεν έχεις θέμα χώρου ή καλωδίων και δεν έχεις πολλές απαιτήσεις πάρε εναν απλό ssd. Προσωπικά αγόρασα m2 μόνο και μόνο για να τον κουμπώσω απευθείας στην μητρική και να μην έχω έξτρα καλώδια. Φυσικά σε βάθος χρόνου δεν ξέρω κατά πόσο θα εκμεταλλευτεί το λειτουργικό ή τα games τις ταχύτητες που πιάνουν oi m2. Δες και κανένα συγκριτικό βίντεο και αποφάσισε η διαφορά στην τιμή δεν ειναι φοβερή αλλά σίγουρα παίζει ρόλο. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Πάρε ένα κανονικό ssd. Σε απλή χρήση καμία διαφορά και στο gaming ελάχιστα. Χώρια του ότι οι Μ.2 έχουν μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Κερδίζεις φυσικά και σε χωρητικότητα ανά χρήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα