AlienTechGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω κανονίσει με ένα παλικάρι, να μου πουλήσει ένα μηχανάκι (παπάκι) 110cc, με παραδομένες πινακίδες. Γίνεται να γίνει μεταβίβαση πρώτα στο όνομα μου και να αναλάβω εγώ τα ΚΤΕΟ κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigoulas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Κανεις μεταβιβαση στο υπουργειο και βγαζεις αδεια που αναγραφει πως δεν ισχυει για κυκλοφορια. Περνας κτεο και πας και βγαζεις κανονικη αδεια και παιρνεις και τις πινακιδες. Προσεξε ομως ποσα χρωσταει στο κτεο, και αν χρειαζεται μαζεματα για να περασει μηπως οικονομικα ειναι ασυμφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δε ξέρω τι ισχύει απλά να σημειώσω πως πριν κάποια χρόνια, σε αντίστοιχη περίπτωση που ήθελα να κάνω μεταβίβαση αυτοκινήτου χωρίς πινακίδες, απαιτούσαν να πληρωθούν πρώτα τα τέλη (παραλαβή πινακίδων) και μετά να γίνει η μεταβίβαση. αλλιώς ήταν αδύνατη η μεταβίβαση. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από torq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Να φανταστώ τα τελη της χρονιας εκεινης ετσι? Οχι οσα χρονια ηταν απινακιδοτο ε?? :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, panosno1com είπε Να φανταστώ τα τελη της χρονιας εκεινης ετσι? Οχι οσα χρονια ηταν απινακιδοτο ε?? :S μα προφανως οσα χρονια ηταν απινακιδοτο στην ελλαδα ζεις οποιαδηοτε πιθηκοχωρα που σεβεται τον εαυτο της πραττει αναλογως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, panosno1com said: Να φανταστώ τα τελη της χρονιας εκεινης ετσι? Οχι οσα χρονια ηταν απινακιδοτο ε?? :S Αν είχαν κατατεθεί οι πινακίδες πληρώνεις τα τέλη της χρονιάς που θα τις πάρεις. Επίσης πρέπει να έχει περάσει και ΚΤΕΟ. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από NickTG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 κτεο το πας με πινακιδες ΔΟΚ ? ευχαριστω για τις απαντησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 8/1/2018 στις 8:29 ΠΜ, opcorsa είπε μα προφανως οσα χρονια ηταν απινακιδοτο στην ελλαδα ζεις οποιαδηοτε πιθηκοχωρα που σεβεται τον εαυτο της πραττει αναλογως Δεν ισχυει αυτο. Στις 7/1/2018 στις 8:08 ΜΜ, torq είπε δε ξέρω τι ισχύει απλά να σημειώσω πως πριν κάποια χρόνια, σε αντίστοιχη περίπτωση που ήθελα να κάνω μεταβίβαση αυτοκινήτου χωρίς πινακίδες, απαιτούσαν να πληρωθούν πρώτα τα τέλη (παραλαβή πινακίδων) και μετά να γίνει η μεταβίβαση. αλλιώς ήταν αδύνατη η μεταβίβαση. Για κτεο ρωτησε. Στις 7/1/2018 στις 4:00 ΜΜ, AlienTechGR είπε Καλησπέρα, Έχω κανονίσει με ένα παλικάρι, να μου πουλήσει ένα μηχανάκι (παπάκι) 110cc, με παραδομένες πινακίδες. Γίνεται να γίνει μεταβίβαση πρώτα στο όνομα μου και να αναλάβω εγώ τα ΚΤΕΟ κτλ; Δε γινεται μεταβιβαση χωρις κτεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα