AliasAndrew Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα. Τωρα με τις ευπαθειες των cpu που ανακαλυφθηκαν λενε οτι εχουν ηδη βγει updates για τα windows και νεοι drivers για τους επεξεργαστες. Ωστοσο στον υπολογιστη μου δεν βλεπω μεχρι στιγμης κατι. Τα Windows 10 ειναι ακομη με το update που ειχε βγει το Δεκεμβριο και δεν βλεπω να υπαρχουν και καινουριοι drivers για την cpu. Τα φωτα σας. Εσας σας εχει γινει update? Tι αλλο πρεπει να κανει καποιος? Πχ καπου διαβασα οτι ισως χρειαστει να γινει και update στην BIOS. Ο,τι πληροφοριες εχετε ευπροσδεκτες
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Και εμένα με τα updates του δεκεμβρίου είμαι και δεν έχω διαβάσει τιποτα ακόμα για κλείσιμο της ευπάθειας με τωρινά patch , αναμένουμε οταν βγούν τα updates μην αγχώνεσαι θα το μάθεις σίγουρο χεχε θα πάρει φωτιά το forum 1
AliasAndrew Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Χαχα οντως φωτια θα παρει και μονο το κραξιμο απο τις πεσμενες επιδοσεις να βαλεις! Απο οτι ειδα παντως το update που εχει βγει για windows εχει περασει μονο σε οσους εχουν το antivirus των windows. Οι υπολοιποι -η πλειοψηφια δηλαδη- που χρησιμοποιουν antivirus απο 3ους θα περιμενουμε. Νταξ μονο το update του bios τρεμω μην χρειαστει
SPANK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εγώ βασικά δεν χρησιμοποιώ κανένα antivirus ποτε δεν ειχα απλα προσέχω τι πατάω και που , τεσπα θα περιμένουμε και θα δούμε τις επόμενες ημέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα