venuets Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Πως έγινε ακριβώς ; Για γράψε , μπορεί να σώσεις κόσμο ! εψαχνα γενικα στο ιντερνετ σε διαφορα σιτε για ταινιες που τις βλεπεις online και κατω δεξια στο παραθυρο μου εβγαλε υπαρχει διαθεσιμη μια δωρεαν ενημερωση τον Microsoft Office 2010 και εγω νομιζα οτι ειναι official update και το πατησα . το χειροτερο ειναι οτι μολις το πατησα εκανε μονο του απευθειας install ! το ειχα full screen αλλιως θα εβλεπα οτι ειναι απο το browser Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από tsoubas 1
Dr_73 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, tsoubas είπε εψαχνα γενικα στο ιντερνετ σε διαφορα σιτε για ταινιες που τις βλεπεις online και κατω δεξια στο παραθυρο μου εβγαλε υπαρχει διαθεσιμη μια δωρεαν ενημερωση τον Microsoft Office 2010 και εγω νομιζα οτι ειναι official update και το πατησα . το χειροτερο ειναι οτι μολις το πατησα εκανε μονο του απευθειας install ! Προτείνω dual boot με linux !!!! Για πάσα νόσο !!!!! Εδώ και 3 χρόνια στο ίντερνετ μπαίνω αποκλειστικά με linux και έχω το κεφάλι μου ήσυχο !!!! Πρίν είχα φάει τρελές ήττες. Ειδικά για χρήσεις σαν αυτές που λες, είναι λουκούμι !
venuets Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Dr_73 είπε Προτείνω dual boot με linux !!!! Για πάσα νόσο !!!!! Εδώ και 3 χρόνια στο ίντερνετ μπαίνω αποκλειστικά με linux και έχω το κεφάλι μου ήσυχο !!!! Πρίν είχα φάει τρελές ήττες. Ειδικά για χρήσεις σαν αυτές που λες, είναι λουκούμι ! γενικα ειναι η πρωτη μου εμπειρια που χανω προς το παρων αρχεια. παντα τα ειχα ολα σε εξωτερικο για backup δευτερο αλλα την πατησα γιατι δεν τα εκανα ! ελεγα ολο αυριο και αυριο 24 λεπτά πριν, PCharon είπε Παρεμπιπτόντως προτείνω SoftMaker FreeOffice 2016 είναι εξαιρετική συμβατή δωρεάν σουίτα γραφείου, είχα φτιάξει τη πτυχιακή μου σε αυτό κυριλέ. Εκτός αν θες ms office για κάποιο λόγο αναγκαιότητας. σημειωτεον δεν δουλευει το προγραμμα ! το εκανα οπως λεει με safe mode ιντερνετ και ολα τα βημματα και δεν λειτουργει. ανοιξα ενα photorec χωρις ιντερνετ τωρα και κανω επαναφορα εκει μεσα να δουμε
PCharon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, tsoubas είπε το ειχα full screen αλλιως θα εβλεπα οτι ειναι απο το browser Οοορε, τρελή ατυχία. Να πεις πως δεν ήσουν πονηρεμένος κιόλας, ήσουν. Δύσκολα τα πράγματα για τα αρχεία, δυστυχώς. Πιστεύω πως το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι αμέσως μετά τη κρυπτογράφηση να κάνεις file recovery ώστε να βρεις τα αρχικά αρχεία που σβήστηκαν από τον ιό, θεωρώντας πως όσο ο ιός τα κρυπτογραφεί τα αντιγράφει από το δίσκο και μετά τα σβήνει, πιστεύω υπήρχε τέτοια ελπίδα για όσα αρχεία δε γράφτηκαν από πάνω στη πορεία. Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ.
venuets Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, PCharon είπε Οοορε, τρελή ατυχία. Να πεις πως δεν ήσουν πονηρεμένος κιόλας, ήσουν. Δύσκολα τα πράγματα για τα αρχεία, δυστυχώς. Πιστεύω πως το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι αμέσως μετά τη κρυπτογράφηση να κάνεις file recovery ώστε να βρεις τα αρχικά αρχεία που σβήστηκαν από τον ιό, θεωρώντας πως όσο ο ιός τα κρυπτογραφεί τα αντιγράφει από το δίσκο και μετά τα σβήνει, πιστεύω υπήρχε τέτοια ελπίδα για όσα αρχεία δε γράφτηκαν από πάνω στη πορεία. Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ. εχω ανοιξει ειδη εδω και καποια ωρα το photorec και μερικες πικ εχουν επιστρεωει ειδη! θα το αφησω και οσο παει ! θα ενημερωσω εκνεου ωστε να γνωριζουν και οι αλλοι 1
venuets Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα και παλι! μπηκα να ενημερωσω ! οτι εκανα επαναφορα με το Photorec και πηρα σχεδον ολες τις φωτο μου πισω. ελαχιστες εχασα τελικα! σε περιπτωσει που αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα αποσυνδεει ιντερνετ/wifi και κανει επαναφορα με photorec "ειναι πολυ απλο απλα παιρνει χρονο" ευχαριστω για των χρονο ολων τον μελλον που μου προτιναν καποιες λυσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα