firepc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ποιο τροφοδοτικο εχεις και ποσα χρονια το εχεις? Εγω οταν ειχα παρει την 960, ειχα coil whine (δεν θυμαμαι αν ηταν απ την καρτα ή το τροφοδοτικο). Παντως αλλαξα το 10 ετων τροφοδοτικο μου τοτε και ολα κομπλε. Δεν ειχα τσιριδα πια.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, firepc είπε Ποιο τροφοδοτικο εχεις και ποσα χρονια το εχεις? Εγω οταν ειχα παρει την 960, ειχα coil whine (δεν θυμαμαι αν ηταν απ την καρτα ή το τροφοδοτικο). Παντως αλλαξα το 10 ετων τροφοδοτικο μου τοτε και ολα κομπλε. Δεν ειχα τσιριδα πια. πριν 2 βδομάδες το πήρα(το ανέφερα και πριν) coolermaster masterwatt 650W επίσης ανέφερα ότι το τσέκαρα και χωρίς την κάρτα να δω μπας είναι αυτό που τσιρίζει. (ένας φίλος μου είπε να αλλάξω το καλώδιο που δίνει η CM που είναι 6+2,και να πάρω ένα 8pinο καθαρό για την κάρτα.)
Heybro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε πριν 2 βδομάδες το πήρα(το ανέφερα και πριν) coolermaster masterwatt 650W επίσης ανέφερα ότι το τσέκαρα και χωρίς την κάρτα να δω μπας είναι αυτό που τσιρίζει. (ένας φίλος μου είπε να αλλάξω το καλώδιο που δίνει η CM που είναι 6+2,και να πάρω ένα 8pinο καθαρό για την κάρτα.) Και εγώ 6+2 πιν έχω και έχω coil whine σε φουλ γκάζια. Θα δοκιμάσω καθαρό 8πινο. Τροφοδοτικό έχω RM750X 140 ευρώ το πήρα και strix 1070ti και τα 2 κορυφαία δηλαδή και το coil whine θερίζει ακούγεται και το τροφοδοτικό. Οπότε είναι καθαρή τύχη. Ευτυχώς δεν ακούγεται τίποτα όταν παίζω παιχνιδια και έχω ένταση. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Heybro είπε Και εγώ 6+2 πιν έχω και έχω coil whine σε φουλ γκάζια. Θα δοκιμάσω καθαρό 8πινο. Τροφοδοτικό έχω RM750X 140 ευρώ το πήρα και strix 1070ti και τα 2 κορυφαία δηλαδή και το coil whine θερίζει ακούγεται και το τροφοδοτικό. Οπότε είναι καθαρή τύχη. Ευτυχώς δεν ακούγεται τίποτα όταν παίζω παιχνιδια και έχω ένταση. αα ρε μπρο μου να σπας το κεφάλι σου είναι.. Να με τί πρέπει να ασχοληθούν οι εταιρείες τα επόμενα χρόνια..να εξαλείψουν το coil whine. αν έχεις δοκίμασε,για την ώρα δεν έχω να αλλάξω αυτό που έδινε η CM.
Heybro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε αα ρε μπρο μου να σπας το κεφάλι σου είναι.. Να με τί πρέπει να ασχοληθούν οι εταιρείες τα επόμενα χρόνια..να εξαλείψουν το coil whine. αν έχεις δοκίμασε,για την ώρα δεν έχω να αλλάξω αυτό που έδινε η CM. Το έχουν αφήσει στην άκρη οι εταιρείες ούτε ασχολούνται δεν μπορούν να το εξαλείψουν το έχουν δηλώσει. Θα ανοίξω το κουτί από το τροφοδοτικό να δω τι καλώδια έχει αλλιώς θα παραγγείλω ένα όμορφο άσπρο το είχα και στο πρόγραμμα. Το περίεργο είναι ότι τερμάτισα το assassin's creed origins με 63 ώρες και δεν άκουσα καθόλου coil whine. Τώρα με το syndicate ακούγεται. Δεν καταλαβαίνω. Ίσως έφταιγε το optimal power που είχα στο control panel και έβαλα adaptive τι να πω. 1
firepc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε πριν 2 βδομάδες το πήρα(το ανέφερα και πριν) coolermaster masterwatt 650W επίσης ανέφερα ότι το τσέκαρα και χωρίς την κάρτα να δω μπας είναι αυτό που τσιρίζει. (ένας φίλος μου είπε να αλλάξω το καλώδιο που δίνει η CM που είναι 6+2,και να πάρω ένα 8pinο καθαρό για την κάρτα.) Και το δικο μου τροφοδοτικο χωρις την καρτα μια χαρα ηταν. Αν δεν το εχεις κανει, πρεπει να δοκιμασεις την καρτα σου σε αλλο τροφοδοτικο 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, firepc είπε Και το δικο μου τροφοδοτικο χωρις την καρτα μια χαρα ηταν. Αν δεν το εχεις κανει, πρεπει να δοκιμασεις την καρτα σου σε αλλο τροφοδοτικο λίγο δύσκολο αυτό,ίσως να πάω σε έναν φίλο. όμως στο benchmark που τα ζορίζει όλα θα χε ακουστεί αν ήταν του τροφοδοτικού ή όχι;
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μου απάντησαν επιτέλους..αφού έστειλα email στο amazon! μου είπαν δεν γίνεται να την αντικαταστήσουν,αλλά μπορούν να μου δώσουν refund..πράγμα που δεν θέλω γιατί η κάρτα πλέον πουλιέται 520€. Θα μιλήσω σε MSI απευθείας, για αντικατάσταση.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μου απάντησε η MSI,ότι δεν αντικαθιστά με καινούργιο προϊόν αλλά μόνο σε refurbished και μόνο επισκευάζει.. Τώρα να μπω στην διαδικασία αυτή;;;
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 για μένα όχι, ιδιαίτερα σε νεο προιόν δεν θα έπαιρνα ανακατασκευασμένο.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε για μένα όχι, ιδιαίτερα σε νεο προιόν δεν θα έπαιρνα ανακατασκευασμένο. και γω αυτής της άποψης είμαι.. Εφόσον δεν δημιουργεί πρόβλημα στην απόδοση,i will live and die with it! Ελπίζω στο resell να μην έχει πρόβλημα όποιος την αγοράσει.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 με τις τιμές εκεί που βρίσκονται δεν βλέπω να πουλάς σύντομα, εκτός κ αν πέσεις σε ανάγκη. Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πηρα 1060 όσο ηταν καιρός και τώρα τα βλέπω και κλαίω.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε με τις τιμές εκεί που βρίσκονται δεν βλέπω να πουλάς σύντομα, εκτός κ αν πέσεις σε ανάγκη. Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πηρα 1060 όσο ηταν καιρός και τώρα τα βλέπω και κλαίω. δε λέω για τώρα,για όταν έρθει η ώρα σε 3 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα