Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν άκουσες τον Αποκολαση που σου 'πε να πάρεις 1070Ti..Σου είχε πει αν θυμάσαι, 1070Ti ή φτωχός χαχαχα 

αχ δε το ήξερα ρε γμτ να σκάσω 600αρι για να πάρω μια κάρτα που σε κάνα χρόνο μετά την κυκλοφορία της νέας γενιάς η ίδια εταιρία θα την είχε σκοτώσει με τους drivers της..

ή καλύτερα πως ξέρεις ότι δεν θα είχε coil whine αυτή ας πούμε;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

αχ δε το ήξερα ρε γμτ να σκάσω 600αρι για να πάρω μια κάρτα που σε κάνα χρόνο μετά την κυκλοφορία της νέας γενιάς η ίδια εταιρία θα την είχε σκοτώσει με τους drivers της..

Coil whine έχουν οι περισσότερες κορυφαίες κάρτες που τραβάνε πολυ ρεύμα. Διαβάζω στο reddit συνέχεια για ότι μάρκα 1080ti θες που έχει coil whine την επιστρέφουν ξανά περνουν ίδιο μοντέλο πάλι τα ίδια επιστροφή περνουν πάλι και πάλι τα ίδια. Δεν το γλιτώνεις με λίγα λόγια. Η λύση είναι το adaptive voltage στο control panel ώστε να μην δουλεύει συνέχεια φουλ η κάρτα. Πάντως λίγο πολύ όλες έχουν να ξέρεις απλά δεν ακούγονται λόγω των ανεμιστηρων των ηχείων κτλ. Μερικές έχουν πάρα πολύ που σε λερνον4το κεφάλι αυτές τις στέλνεις. Κάποιες τσιριζουν λίγο αλλά αν δεν τις ακούς όταν παίζουν τα ηχεια δεν υπάρχει λόγος να τις πας πίσω. Όπως και να έχει πρόβλημα δεν είναι σίγουρα ούτε θα χαλάσουν λόγω του coil whine. Τα ακουστικά είναι μια πολύ καλή λύση και δεν ακούς τίποτα απολύτως. 

• Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, xtrmsnpr said:

Ο, τι να 'ναι.. Ποιος σου είπε ότι θα την σκοτώσει η NV με οδηγούς? Coil whine είναι πολύ πιθανό να είχε και αυτή ναι. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ο, τι να 'ναι.. Ποιος σου είπε ότι θα την σκοτώσει η NV με οδηγούς? Coil whine είναι πολύ πιθανό να είχε και αυτή ναι. 

Έτσι κάνει.
κοίταξε επειδή το θέμα εδώ είναι άλλο,δε θα μπω στο τριπάκι..και ας το κρατήσουμε καθαρό για τον λόγο που υπάρχει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Heybro είπε

Coil whine έχουν οι περισσότερες κορυφαίες κάρτες που τραβάνε πολυ ρεύμα. Διαβάζω στο reddit συνέχεια για ότι μάρκα 1080ti θες που έχει coil whine την επιστρέφουν ξανά περνουν ίδιο μοντέλο πάλι τα ίδια επιστροφή περνουν πάλι και πάλι τα ίδια. Δεν το γλιτώνεις με λίγα λόγια. Η λύση είναι το adaptive voltage στο control panel ώστε να μην δουλεύει συνέχεια φουλ η κάρτα. Πάντως λίγο πολύ όλες έχουν να ξέρεις απλά δεν ακούγονται λόγω των ανεμιστηρων των ηχείων κτλ. Μερικές έχουν πάρα πολύ που σε λερνον4το κεφάλι αυτές τις στέλνεις. Κάποιες τσιριζουν λίγο αλλά αν δεν τις ακούς όταν παίζουν τα ηχεια δεν υπάρχει λόγος να τις πας πίσω. Όπως και να έχει πρόβλημα δεν είναι σίγουρα ούτε θα χαλάσουν λόγω του coil whine. Τα ακουστικά είναι μια πολύ καλή λύση και δεν ακούς τίποτα απολύτως. 

το ξέρω μπρο μου ότι με ακουστικά είμαι οκ,αλλά δεν κάθομαι και όλη την ώρα με αυτά..και δεν μπορώ να έχω το 5.1 στο 60% ξέρω γω για να μην ακούω το τσιριχτό και να ενοχλώ στο υπόλοιπο σπίτι όταν δεν τα φοράω.

Τραγικές υλοποιήσεις είναι αυτά.
Τέσπα,ακόμα απάντηση περιμένω για να δούμε αν θα την πάρουν πίσω.

Δημοσ.

Gigabyte 1080 Ti Aorus - Asus Strix 1080 Ti και οι 2 coilwhine. Εγινε λιγοτερο οταν μπηκανε τα waterblock και "πιεστηκαν" τα coils. Αλλα ακομα κανουν.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

το ξέρω μπρο μου ότι με ακουστικά είμαι οκ,αλλά δεν κάθομαι και όλη την ώρα με αυτά..και δεν μπορώ να έχω το 5.1 στο 60% ξέρω γω για να μην ακούω το τσιριχτό και να ενοχλώ στο υπόλοιπο σπίτι όταν δεν τα φοράω.

Τραγικές υλοποιήσεις είναι αυτά.
Τέσπα,ακόμα απάντηση περιμένω για να δούμε αν θα την πάρουν πίσω.

Μπορείς να αυξήσεις την ένταση των ανεμιστηρων και να πνίξουν το τσιριχτο μιας και ο θόρυβος από τους ανεμιστήρες παλεύετε σίγουρα παραπάνω. Υπάρχει και η λύση μακριά ο υπολογιστής από εκεί που κάθεσαι οπότε πάλι δεν ακούς τίποτα. Τον έχω δίπλα στο γραφείο και περισσότερο ακούγεται ο hdd παρά το ελαφρύ τσιριχτο σε φουλ γκάζια του τροφοδοτικου. 

Δημοσ.
Στις 10/1/2018 στις 6:42 ΜΜ, Heybro είπε

Kαλα δεν εχει να κανει μονο με το ρευμα που τραβαει σίγουρα κατι παιζει και με το "υλικό" , και η ρ9 280 που εχω το ιδιο ρευμα τραβάει με την 580 αλλα δεν εχω ακούσει ποτε cw.

xtrmsnpr : και αν κλειδώσεις στα 75fps ακούγετε πολυ το cw? 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Votritis είπε

Kαλα δεν εχει να κανει μονο με το ρευμα που τραβαει σίγουρα κατι παιζει και με το "υλικό" , και η ρ9 280 που εχω το ιδιο ρευμα τραβάει με την 580 αλλα δεν εχω ακούσει ποτε cw.

+1

"Λαχείο" είναι και το CW,αν σου κάτσει σου κατσε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηδη βρήκαμε το ανέκδοτο του 2018! η nvidia σκοτώνει με τους drivers τις κάρτες της μόλις κυκλοφορήσουν οι νεότερες... έλεος τι άλλο θα ακούσουμε?

Για αυτό οι 970 και 980 πάνε νεράκι ακόμα. Οσο για το coil whine λοτταρία καθαρά είναι ειδικά στις μεγάλες κάρτες που σχεδόν όλες έχουν.

Επεξ/σία από john9
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Votritis είπε

στο portal2 στα 75fps δεν το κάνει,μάλλον επειδή δεν ζορίζεται τόσο η κάρτα..

Στο pubg δεν σταματάει ούτε για αστείο.

2 εργάσιμες πέρασαν και απάντηση δεν έχω από amazon..από αύριο όταν με το καλό ξυπνήσω θα πάω στο chat support.

20 ώρες πριν, Heybro είπε

Μπορείς να αυξήσεις την ένταση των ανεμιστηρων και να πνίξουν το τσιριχτο μιας και ο θόρυβος από τους ανεμιστήρες παλεύετε σίγουρα παραπάνω. Υπάρχει και η λύση μακριά ο υπολογιστής από εκεί που κάθεσαι οπότε πάλι δεν ακούς τίποτα. Τον έχω δίπλα στο γραφείο και περισσότερο ακούγεται ο hdd παρά το ελαφρύ τσιριχτο σε φουλ γκάζια του τροφοδοτικου. 

καλά δεν παίζει να ανεβάσω τα fans(που δεν έχω και τρόπο να το κάνω)..

Όπως είπα,έκανα αγώνα να ελαττώσω τον θόρυβο στον υπολογιστή που έκανε σαν ελικόπτερο,δε θα το επαναφέρω εκεί :P
Πιο μακριά δεν γίνεται να πάει,δεν παίζει να αγοράζω ΚΑΙ νέα καλώδια τώρα ΚΑΙ να αλλάζω την διαμόρφωση του δωματίου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

στο portal2 στα 75fps δεν το κάνει,μάλλον επειδή δεν ζορίζεται τόσο η κάρτα..

Στο pubg δεν σταματάει ούτε για αστείο.

2 εργάσιμες πέρασαν και απάντηση δεν έχω από amazon..από αύριο όταν με το καλό ξυπνήσω θα πάω στο chat support.

καλά δεν παίζει να ανεβάσω τα fans(που δεν έχω και τρόπο να το κάνω)..

Όπως είπα,έκανα αγώνα να ελαττώσω τον θόρυβο στον υπολογιστή που έκανε σαν ελικόπτερο,δε θα το επαναφέρω εκεί :P
Πιο μακριά δεν γίνεται να πάει,δεν παίζει να αγοράζω ΚΑΙ νέα καλώδια τώρα ΚΑΙ να αλλάζω την διαμόρφωση του δωματίου.

Για δες στα spam σου..

Δεν παίζει να μην απαντήσει σε μια μέρα το Amazon.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, oddin είπε

Για δες στα spam σου..

Δεν παίζει να μην απαντήσει σε μια μέρα το Amazon.

46 λεπτά πριν, Inler είπε

Συνηθως απαντανε απο 2 ωρες το λιγοτερο μεχρι 7-8 το περισσοτερο

nope..δεν έχω κάποια απάντηση,τσεκάρω μέσα στον λογαριασμό μου στο amazon αλλά και στα μεηλς μου.

Εντάξει δεν παίζει θέμα ανησυχίας,είτε τηλεφωνικά είτε με live chat θα έρθω σε επικοινωνία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...