DownUNDERground Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσοχή γιατί δίνουν εκθεσιακά! Το παρήγγειλα και με είχαν καλέσει να μου πουν ότι έχουν 3 -τέτοιας κατάστασης- στο κατάστημα. Τους είχα πει ότι θέλω κλειστό και δε βιάζομαι. Σήμερα παρέλαβα το υποτιθέμενο αχρησιμοποίητο, αλλά βλέπω κάποια σημάδια στο πλαστικό που μόνο με κάποια σχετική χρήση δικαιολογούνται... Το σκέφτομαι αν θα το κρατήσω. Κανείς άλλος να μας δώσει feedback; Πιθανολογώ ότι όλα όσα έσπρωξαν σε αυτή την τιμή είναι μόνο τα εκθεσιακά τους. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από DownUNDERground
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο που να φαίνεται ότι είχε χρησιμοποιηθεί; εμένα μου είχε κάνει εντύπωση το cable management. Ηταν γύρω γύρω απ το πλαστικό περίβλημα του ποντικιού και όχι σούπερ συμμαζεμενο όπως το φανταζόμουν. Αλλα δεν είχε κανένα ίχνος χρήσης. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Σαϊνόμπι
yilarakos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ παρέλαβα 8/1 πρωί, σφραγισμένο με 3 αυτοκόλλητα το κουτί (2 μικρά πάνω δεξιά-αριστερά, ένα μεγάλο κάτω μέση) και δε μου φάνηκε να είναι πειραγμένο ή χρησιμοποιημένο αν και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Το καλώδιο ήταν τυλιγμένο κουλούρα και πιασμένο με 2 συρματάκια. Ευχαριστώ και πάλι για την προσφορά ts -edit- Το κουτί ήταν πιασμένο με συναγερμό όταν το 'φερε απ την αποθήκη όπως στη φωτο. Spoiler Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από yilarakos
DownUNDERground Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Σαϊνόμπι είπε Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο που να φαίνεται ότι είχε χρησιμοποιηθεί; εμένα μου είχε κάνει εντύπωση το cable management. Ηταν γύρω γύρω απ το πλαστικό περίβλημα του ποντικιού και όχι σούπερ συμμαζεμενο όπως το φανταζόμουν. Αλλα δεν είχε κανένα ίχνος χρήσης. Δεν μπορώ να ανεβάσω αυτή τη στιγμή. Αυτοκολλητάκια κι εμένα είχε. Το καλώδιο τυλιγμένο όπως είπε ο yilarakos. Απλά στα μαλάκα πλαστικά (εκεί που ακουμπάει ο αντίχειρας και στο μισό πίσω μέρος), φαίνονται κάτι σαν ελαφριές γρατσουνίτσες. Αυτές τις κλασσικές που βγάζει αυτού του τύπου το πλαστικό -αλλά μετά από χρήση!- και οι οποίες συνήθως φαίνονται στην αντανάκλαση του φωτός. Πώς εξηγούνται αν όχι με ανοιγμένο προϊόν; Εσάς δεν είχε ψίγμα τέτοιων σημαδιών; Είναι τελείως smooth αυτή η επιφάνεια; Γιατί είναι η μόνη ένδειξη χρήσης που έχω. Κατά τ' άλλα οκ φαίνεται.
mindtrapper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δεν πρέπει εκεί να έχει διάφανο sticker αν είναι καινούργιο; Δεν το είχα το συγκεκριμένο αλλά συνήθως έχουν. Μήπως είναι τίποτα τέτοιο και πρέπει να το βγάλεις;
DownUNDERground Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Όχι, δεν έχει καμμία διαφάνεια επάνω στο ποντίκι.
Dantε Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Δεν μπορώ να ανεβάσω αυτή τη στιγμή. Αυτοκολλητάκια κι εμένα είχε. Το καλώδιο τυλιγμένο όπως είπε ο yilarakos. Απλά στα μαλάκα πλαστικά (εκεί που ακουμπάει ο αντίχειρας και στο μισό πίσω μέρος), φαίνονται κάτι σαν ελαφριές γρατσουνίτσες. Αυτές τις κλασσικές που βγάζει αυτού του τύπου το πλαστικό -αλλά μετά από χρήση!- και οι οποίες συνήθως φαίνονται στην αντανάκλαση του φωτός. Πώς εξηγούνται αν όχι με ανοιγμένο προϊόν; Εσάς δεν είχε ψίγμα τέτοιων σημαδιών; Είναι τελείως smooth αυτή η επιφάνεια; Γιατί είναι η μόνη ένδειξη χρήσης που έχω. Κατά τ' άλλα οκ φαίνεται. Και το 403 μου οταν το χα παρει ειχε τετοια σημαδακια.Πρεπει να ναι του πλαστικου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα