aklostr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Το γνωστό Logitech G402 σε πολύ καλή τιμή από Mediamarkt. Όσοι στεναχωρεθήκατε που δεν το προλάβατε από προσφορές εξωτερικού, μπορείτε πλέον να το πάρετε από Ελλάδα. Skroutz από 51€ Καλές εκπτώσεις να έχουμε! 7 2
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Πολύ καλή τιμή, αν δεν είχα πάρει πρόσφατα το G502 απο το ισπανικό amazon (ακόμα το περιμένω btw) θα το χτυπούσα. Μπράβο TS!
bill987 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ποντίκι απλα τέλειο, οσοι ψάχνετε για gaming ποντίκι μολις βρήκατε!!!! Ειχα το g502 και δεν μπόρεσα να συνηθίσω την ροδελα του με τίποτα, πηρα αυτό και δεν το μετάνιωσα στιγμή!!! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από bill987
vaggos88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Πήρα το g403 τα xmas αλλά ψήνομαι να παρω και αυτο και ας κάθετε, για ώρα ανάγκης... πραγματικά η τιμή είναι σκότωμα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που λένε στα σχόλια του skroutz ότι το πάτημα της ροδέλας είναι σκληρό και θέλει παραπάνω δύναμη ισχύουν; Πφφφφ με βάλατε σε σκέψεις γαμώτο, ήμουν για το Motospeed V30 από banggood ή Logitech G602 από αγγελίες... Ανάμεσα στα 3 ρε μάγκες;; (anyway αν θέλετε απαντήστε εδώ.) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από GiOrGoSk21
greg4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Τσίμπισα ένα! Πολύ καλή τιμή και έψαχνα ποντίκι... Ευχαριστώ
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά όσοι ψάχνατε για Mouse αυτή την περίοδο μην το σκέφτεστε. Χτυπάτε όσο υπάρχει ακόμα, είναι πάρα πολύ καλό mouse. Μια μινιμαλίστικη εκδοχή του G502 θα μπορούσα να πώ.
desperados Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε Αυτό που λένε στα σχόλια του skroutz ότι το πάτημα της ροδέλας είναι σκληρό και θέλει παραπάνω δύναμη ισχύουν; Πφφφφ με βάλατε σε σκέψεις γαμώτο, ήμουν για το Motospeed V30 από banggood ή Logitech G602 από αγγελίες... Ανάμεσα στα 3 ρε μάγκες;; (anyway αν θέλετε απαντήστε εδώ.) Ναι ισχύει. Γενικά σαν ποντίκι δεν μου άρεσε καθόλου, πολύ ελαφρύ για τα δικά μου γούστα και πλαστικουρα παντού. Σίγουρα σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένεις κάτι το τρομερό σε υλικά αλλά το motospeed v30 των 10 ευρώ είχε καλύτερα υλικά και το νιώθω πιο βολικό στο κράτημα. Βέβαια αυτή είναι προσωπική μου άποψη για το g402 και δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου καθώς σαν ποντίκι έχει δεχθεί πολύ καλα σχόλια από άλλους χρήστες. Εγώ το πήγα πίσω εν τέλει και κράτησα το motospeed v30 που το θεωρώ το καλύτερο vfm σε ποντίκι ever. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από desperados
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, desperados είπε Ναι ισχύει. Γενικά σαν ποντίκι δεν μου άρεσε καθόλου, πολύ ελαφρύ για τα δικά μου γούστα και πλαστικουρα παντού. Σίγουρα σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένεις κάτι το τρομερό σε υλικά αλλά το motospeed v30 των 10 ευρώ είχε καλύτερα υλικά και το νιώθω πιο βολικό στο κράτημα. Βέβαια αυτή είναι προσωπική μου άποψη για το g402 και δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου καθώς σαν ποντίκι έχει δεχθεί πολύ καλα σχόλια από άλλους χρήστες. Εγώ το πήγα πίσω εν τέλει και κράτησα το motospeed v30 που το θεωρώ το καλύτερο vfm σε ποντίκι ever. Ευχαριστώ πολύ για το info φίλε μου. Τεσπα εγώ του έριξα πιο πριν μια παραγγελία για να μη χάσω την προσφορά. Κι όταν έρθει με τα καλό από Δευτέρα-Τρίτη, θα δω. Αν δω ότι με ζορίζει όπως εσένα, θα το βάλω στις αγγελίες.
Valous Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έριξα γέλιο με τον τυπά εδώ στις αξιολογήσεις Σε γενικές γραμμές είναι καλό. Το κακό είναι ότι το καλώδιο είναι βαρύ και δύσκαμπτο με αποτέλεσμα να κουνάει το ποντίκι όταν δεν το κρατάς. Σε fps αυτό είναι ΠΟΛΥ κακό και χάνει όλη την ακρίβεια! Αν θέλετε ποντίκι για gaming δώστε κάτι παραπάνω και πάρτε ασύρματο. 0 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Valous
Marios1981 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Τελειωσε η προσφορα? 70 ευρω το δειχνει 1
rigani Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε Αυτό που λένε στα σχόλια του skroutz ότι το πάτημα της ροδέλας είναι σκληρό και θέλει παραπάνω δύναμη ισχύουν; Πφφφφ με βάλατε σε σκέψεις γαμώτο, ήμουν για το Motospeed V30 από banggood ή Logitech G602 από αγγελίες... Ανάμεσα στα 3 ρε μάγκες;; (anyway αν θέλετε απαντήστε εδώ.) Αυτό ισχύει επειδή το έχω. Είναι αρκετά σκληρό. Για Gaming button δεν πολυκάνει, αν και έχει άλλα 5 fully customizable Άντε και ένα mini review (+) Τρομερό software από την Logitech Ωραίο design με το "G" να αναβοσβήνει ψαρωτικά Σούπερ αίσθηση η ροδέλα Back/Forth στο σωστό σημείο (επιτέλους) ΑΡΙΣΤΗ εργονομία και άνεση στα χνάρια του MX518 Εξαιρετικό Optical Sensor (-) Το Ποντίκι έχει rubberised coating που σημαίνει ότι αργά η γρήγορα παίζει να ξεθωριάσει/ξεβάψει (το έχω δει σε πολλά ποντίκια στο παρελθόν) Τα πλαστικά του κόβουν λίγο στις άκρες και δεν τα λες και top ποιότητας Σκληρό το πάτημα της ροδέλας Συνολικά ένα solid ποντίκι, στα 30€ είναι σούπερ (αν προλάβατε) (γιατί δεν μπορώ να βάλω κενό στις παραγράφους πλέον;) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από rigani
BELL Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Περιμένω καρτερικά το k 400 keyboard, ως πότε δε ξέρω
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Παρελαβα σημερα, ωραιο ποντικακι, ευχαριστω TS
GiOrGoSk21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε χτες κι εμένα. Έτσι για την ιστορία... Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση των πλαϊνών πλήκτρων, με πολύ ωραίο κλικ. Όσο για το πάτημα της ροδέλας που ρώτησα πιο πάνω και μου είπαν ότι είναι σκληρό, τελικά για τα δικά μου μέτρα είναι μια χαρά. Το μόνο που θα ήθελα λίγο διαφορετικό είναι να ήταν λίιιιγο πιο φαρδύ, καθώς έχω σχετικά μεγάλη παλάμη (χωρίς βέβαια να μου δημιουργεί κανένα φοβερό θέμα στο πιάσιμο, μια χαρά). Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από GiOrGoSk21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα