elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Γνωριζετε ποιες αιθουσες ειναι καλυτερες; Συγκεκριμενα για τα Odeon στη Συγγρου; Στο site δεν αναφερει κατι.. Παρατηρω οτι καποιες αιθουσες εχουν μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο καποιες αλλες, αλλα δε γνωριζω αν ειναι και καλυτερες απο αποψη εικονας και ηχου.
Getta Robo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Νωρις 2017 που πηγα τελευταια φορα, ηταν ψιλοπαρατημενα. Δεν εχει γινει καποια αναβαθμιση γενικοτερα, αφου ο κοσμος ειναι το 1/100 σε σχεση με το οχι και τοσο μακρυνο παρελθον. Τωρα για τις αιθουσες, λογικα αναφερεσε στο ηχοσυστημα, μπορεις να το δεις με τις ενδειξεις διπλα απο την ταινια.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μονό σε μένα αρέσει να πηγαίνω σινεμά και να είμαστε 10 άτομα;; Στο Odeon στη Συγγρού επειδή έχουν βάλει την προσφορά Δευτέρα με Πέμπτη δεν γίνεται ο πανικός που έχει τις Τετάρτες στο Village, από ποιότητα Odeon πρέπει να είναι όλες ίδιες δεν έχω δει να έχουν αίθουσες με Dolby Atmos ή κάτι άλλο.
elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στα village εχουν καλυτερες οθονες απ'οτι στα odeon πιστευτε; Θελω να δω το star wars και το θελω σε καλη ποιοτητα. 1080p παιζουν μονο;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Για εικόνα δεν ξέρω να σου πω σίγουρα έμενα ίδια μου φαίνεται, άλλα σίγουρα στο Village έχει DOLBY ATMOS που για τέτοια ταινία αξίζει.
basilis_k6 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 η εικόνα εξαρταται απο τον προτζεκτορα και κυρίως την ταινια. Και εγω το ατμος θα προτιμούσα παντως σε σχέση με την μεγαλύτερη ανάλυση.
elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρατηρω οτι η αιθουσα 4 στα village στο mall εχει dolby atmos. Αλλα πχ στο star wars για την αιθουσα 4 εχει 3 προβολες την ημερα, αλλα μονο η μια λεει οτι ειναι dolby atmos. Πως γινεται αυτο; Εχει και την αιθουσα vmax sphera. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από elpaso1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Παρατηρω οτι η αιθουσα 4 στα village στο mall εχει dolby atmos. Αλλα πχ στο star wars για την αιθουσα 4 εχει 3 προβολες την ημερα, αλλα μονο η μια λεει οτι ειναι dolby atmos. Πως γινεται αυτο; Εχει και την αιθουσα vmax sphera. Oι δυο είναι 3D DOLBY ATMOS και η μια μόνο DOLBY ATMOS.
elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Οχι ακριβως ετσι, με βοηθησε ο βασιλης μεσω πμ. Οι αιθουσες vmax sphera γνωριζετε εαν παιζουν τις ταινιες σε 4k ή κατι τετοιο δεν εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στην sphera έχω πάει μια φορά μόνο. Η διαφορά της εικόνας (μεγαλύτερη ανάλυση) ήταν εμφανής ακόμα και στα trailers πριν αρχίσει η ταινία...
elpaso1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ισως εχει καλυτερα χρωματα, δε πιστευω οτι εχει μεγαλυτερη αναλυση.. Καταρχας θα πρεπει και η ιδια η ταινια να υποστηριζει 4k.
Getta Robo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Οι περισσοτερες ταινιες γυριζονται σε 4K εδω και χρονια.
elpaso1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ναι αλλα αν ειναι να τις παιζει στον κινηματογραφο δε θα το λεει οτι ειναι 4k προβολη;
Getta Robo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Το λενε πως ειναι αναλυση 4k, εξυπακουεται παντως πως σε τετοιου συγχρονου τυπου αιθουσες, βλεπεις και στη μεγιστη αναλυση. http://www.villagecinemas.gr/el/aithouses/vmax-sphera/
elpaso1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Οντως. Το κακο βεβαια ειναι οτι ειναι και 3D παραλληλα, οποτε δε ξερω κατα ποσο μπορεις να απολαυσεις το 4k..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα