Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μα το πρόβλημα μου είναι ότι εάν το ανάβω κανονικά δεν  Βγάζει κλείδωμα πάει να φορτώσει και βγάζει το απαγορευτικό σήμα πρόβλημα λογισμικού 

Και να το διορθώσω πρέπει να κάνω boot από USB τότε μου βγάζει το κλείδωμα bios

Αυτό δεν ξέρω πως να το αποφύγω για να μπω στο σύστημα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Erisnid είπε

μα το πρόβλημα μου είναι ότι εάν το ανάβω κανονικά δεν  Βγάζει κλείδωμα πάει να φορτώσει και βγάζει το απαγορευτικό σήμα πρόβλημα λογισμικού 

Και να το διορθώσω πρέπει να κάνω boot από USB τότε μου βγάζει το κλείδωμα bios

Αυτό δεν ξέρω πως να το αποφύγω για να μπω στο σύστημα 

Μόνο αν το ξεκλειδώσεις το αποφεύγεις. Αλλιώς βγάλε τον σκληρό και περνά το Mac OS σε αυτόν ,από έναν άλλο υπολογιστή και ξαναβαλτον πάλι στον iMac. Με λίγα λόγια ταλαιπωρία ....

Η οποία ταλαιπωρία θα είχε αποφευχθεί αν ειχες κάποιο γνήσιο Apple  dvd με λειτουργικό 10.5 και πάνω. Δεν είναι σίγουρος για το lion 10.7 που βγήκε και σε μορφή usb. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να βρεις το iso του και να φτιάξεις ένα dvd και να δοκιμάσεις. Διαδικασία που μπορεί να γίνει και από Windows pc εύκολα.

Δημοσ.

Θα πάρω τηλε στην Apple μου είπαν ότι με 35€ το κάνουν το θέμα είναι να μ δεχτούν χωρίς απόληξη αυτό δεν ξέρω Τ θα μ πουν

Αν κ είναι το password μου κ μέσα είναι το iCloud όποτε δείχνει ότι είναι δικό μου

Δημοσ.

Έβγαλα Τ ram από εχθές κ σήμερα το έβαλα κ.  Φορτώνει μέχρι τη μέση το λογισμικό και μετά βγαζει απαγορευτικό μου έκανε εντύπωση γιατί ο δίσκος  Φορτώνει μέχρι τη μέση πλέον 

τη να είναι άραγε 

7B01C0A4-576C-4463-9354-FBC0014E7660.jpeg

Δημοσ.

Καποιο αρχειο ειναι κατεσταραμενο ή ο δισκος εχει bad sectors. Αν δεν μπορεις να μπεις στο recovery  partition να δεις, δεν προκειται να κανεις δουλειά. Μπορει να προαπαθησες να βαλεις λειτουργικο που δεν ειναι συμβατο με το μηχανημα και εχει κολλησει στο setup του. Πολλα μπορει να ειναι, αλλα χωρις δυνατοτητα να χρησιμοποιησουμε εξωτερικες εντολες και εργαλεια, δεν γινεται τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχας πηγαινε στην γραμμη μενου και δες στα βοηθηματα μηπως εχει τιποτα για firmware reset. Eπισης στα προηγουμενα link που σου εστειλε ο ozelot υπηρχαν οι οδηγιες για το πως κανεις το firmware reset απο terminal. 

Τα Αγγλικα σου πως ειναι ? Γιατι βλεπω καταφερες και μπηκες στο recovery partition και ερχεσαι και μας ρωτας ενω σου εχουμε δειξει τι πρεπει να κανεις, απο τα link.

ΥΓ. Σορυ τωρα ειδα οτι το εχει και στα Ελληνικα http://macnotes.gr/2013/08/24/ανάκτηση-του-firmware-password/   ......

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης κριμα ειναι μετα απο τοση ταλαιπωρια να τον αφησεις με μηχανικο δισκο. Βαλτου εναν ssd στη θεση του dvd.

ΥΓ. Οταν σου ζητησει το παλιο password και το αφηνεις κενο και πατας enter σου βγαζει σφάλμα?

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα έπρεπε να βγάλω τροφοδοτικό για να αδειάσουν όλα απο ρεύμα Τ ram εκτός Τ μπαταρία στο bios εκτός 

απενεργοποίησα το passowrd κ όλα καλά 

υο μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να βάλω άλλο sata γιατί το δικό του πρέπει να έχει θέμα σβήνει το μηχάνημα μετά από κάποιες λειτουργίες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...