mphxths Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειμαι και μηχανικος οποτε... Το βρηκε η μανα μου στο σημειο που ειχα παρκαρει σημερα (αφου εφυγα) και το κρατησε μπας και επεσε απο το δικο μου αυτοκινητο και οχι απο κανα αλλο που ειχε παρκαρει στο ιδιο σημειο. https://www.dropbox.com/s/ibxz9pcf53m6z8i/20180106_223428.jpg?dl=0 Να υποθεσω οτι ειναι φιλτρο λαδιου?Και αν ειναι φιλτρο λαδιου παιζει να εφυγε απο την θεση του ?Σε κατι ΥΤ βιντεος που κοιταω που αλλαζουν το συγκεκριμενο φιλτρο (σε μοντελο/μαρκα σαν το δικο μου) ειναι βιδωμενο μεσα σε εναν κυλινδρο..παιζει να φυγει απο κει ? Ευχαριστω. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Φίλτρο αέρα είναι αυτό. Τί διαστάσεις έχει? Φαίνεται μικρό, σαν να είναι από παπί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Διαμετρος κυλινδρου 5cm , υψος 3,7cm Ναι οντως φιλτρο αερα πρεπει ναναι...μοιαζει πιο πολυ απο οτι βλεπω στο γοογλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ε μάλλον είναι αυτό που είπα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ωραιος , αρα δεν εφυγε/βγηκε απο εμενα ...thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Σιγουρα δεν ειναι απο σενα! Δεν ειναι φιλτρο λαδιου. Κατα πασα πιθανοτητα φιλτρο αερα απο παπακι/μηχανακι.... ή φιλτρακι που βαζουν στο ψευτοκαπακο της μηχανης στα αυτοκινητα (σπανιο πλεον). Θα μπορουσε να ηταν και φιλτρο καυσιμου για υγραεριοκινητα αυτοκινητα αμα ηταν σκετο αλλα βλεπω εχει "τσουτσουνι" στην ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μαλακιες της μανας μου..βρηκε ενα τσουτσουνι στο δρομο και με εβαλε σε αγχη Ας εβρισκε κανα 100ευρω.... Αν και με τοση κουβεντα για φιλτρα αερος..τελευταια που ημουν συνεργειο το φιλτρο μου ηταν παρομοιο αλλα μεγαλυτερο...πως δεν μου κοψε οταν ειδα αυτο το παπαραλικι. Και θελει και δουλεια το φιλτρο μου μαλακιστηκε ενα καπακι που το καλυπτε και το οδηγουσε σε εναν σωληνα για να παιρνει αερα απο την μετωπη..και θελει δεσιματα...πφφφ τι μου το θυμησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Απο σενα εφυγε, τωρα απο που , πως και γιατι ειναι δεν ξερω...αυτα τα γνωριζει μονο η ελληνιδα μάνα οπως και ολα οσα γραφηκαν ή οχι στα βιβλια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 ζακετα να παρεις........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλτροχοανη απο παπι ειναι ρε παιδια.. Απο κανα παλιοστρογγυλοφαναρο θα εφυγε. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από webparts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2018 σε βαρέθηκα Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, mphxths είπε Μαλακιες της μανας μου..βρηκε ενα τσουτσουνι στο δρομο και με εβαλε σε αγχη το ίδιο λεω και εγω συχνα-πυκνά αλλα το θέτω πιο κοσμια: Μάνα γιατι με γεννησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ελαφρύ χάιτζακ αναγνώρισης. Ποιο αμάξι μάρκα/μοντέλο είναι αυτό? Δεν είχε μείνει πάνω ταμπελάκι ή ετικέτα που να γράφει Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από cthulhucarbide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ποιο αμάξι μάρκα/μοντέλο είναι αυτό? Triumph Spitfire, μάλλον 1976 ή εκεί γύρω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 MARK IV 74-80 συλλεκτικο σημερα. Κλασικο εγγλεζικο σπορ καμπριο 1300-1500 κυβικα πισωκουνητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Ελαφρύ χάιτζακ αναγνώρισης βολ2 Για τι το κόβετε αυτό εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα