Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ξαφνικά σήμερα παρατήρησα ότι σε όλες οι ταινίες που έχω στον υπολογιστή μου με αρχείο εξωτερικών υποτίτλων όταν παίζουν οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται Ελληνικά αλλά σύμβολα. Η γλώσσα είναι κανονικά εγκατεστημένη στα Windows (εννοώ στην επιλογή Region στα tools έχω δηλώσει τα Ελληνικά ώς τοπική γλώσσα) και τα αρχεία υποτίτλων είναι σε μορφή UTF8 (για σιγουριά τα άνοιξα σε Notepad και τα έσωσα πάλι έτσι). Άνοιξα επίσης το αρχείο υποτίτλων στον Internet explorer και από το view άλλαξα την κωδικοποίηση σε Ελληνικά και ούτε εκεί εμφανίζονται...Έχει κάποιος ιδέα γιατί μπορεί να υπάρχει αυτό το πρόβλημα και πως λύνεται? Επίσης και στην τηλεόραση που μετέφερα την ταινία με τους υποτίλους το πρόβλημα συνεχίζει παρόλο που στην τηλεόραση είναι ρυθμισμένη η επιλογή προβολής ελληνικών υποτίτλων

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λες "ξαφνικά", εννοείς χωρίς να γίνει κάποια αλλαγή στο σύστημα; Μήπως έχεις 10άρια και πήρε την 1709 και μετά εμφανίστηκε το πρόβλημα ή απλά μια μέρα αποφάσισε να μην εμφανίζει το σύστημα σου τους Ελληνικούς υπότιτλους; Δοκίμασες να σώσεις τους υπότιτλους σε ANSI μορφή από το σημειωματάριο;

Και για να επιβεβαιώσουμε, η ρύθμιση για να φαίνονται οι utf-8 Ελληνικοί υπότιτλοι σωστά είναι η παρακάτω...

g1HhNs.jpg

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...