Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, πριν λίγες μέρες έκανα αίτημα για αλλαγή του down stream σε fastpath, έχθες έγινε η αλλαγή και σήμερα επίσης πραγματοποιήσαν κάποια έργα λόγω βλάβης της γραμμής επειδή είχε πολύ θόρυβο απ'οτι μου είπαν στο τηλεφώνημα μου με την τεχνική υποστήριξη της wind. Τους ξαναπήρα πριν λίγη ώρα τηλεφώνο και δήλωσα βλάβη γιατί δεν τολμάω να κλείσω το ρούτερ και να το ξανα ανοίξω μετά κάνει 1 ώρα+ με το ρολόι για να ξανα συγχρονίσει το dsl αλλα μου έστειλαν μήνυμα ότι επιλύθηκε πάλι. Με την αλλαγή του fast path δεν είδα τρομερή αλλαγή στο LOL που παίζω γιατί πλέον δεν είναι και σταθερά τα ping πριν το fast path επαιζά σταθερά με 60ms αλλά στο speedtest.net μου δείχνει 6-7ms απο 17ms που είχα αλλά ούτε αυτά δεν είναι πάντα σταθερά. Οπότε φτάνω στο συμπέρασμα ότι το fast path για κάποιο λόγο έχει φέρει τεράστια καθυστέρηση στον συγχρονισμό της γραμμής μου. Αυτά είναι τα στοιχεία της σύνδεσης μου:

Link Status Up
Modulation Type VDSL2(Vectoring)
Actual Rate(Up/Down) 5000/49999 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 28472/63056 kbps
Noise Margin(Up/Down) 31/9.6 dB
Line Attenuation(Up/Down) 7.4/13.5 dB
Output Power(Up/Down) 6.5/10.7 dBm
Data Path(Up/Down) Fast/Fast
Interleave Depth(Up/Down) 1/1
Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms
INP(Up/Down) 0/0 symbols
Profile 17a
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 0/22953
FEC Errors(Up/Down) 0/0
HEC Errors(Up/Down) 0/0
Showtime Start 0 h 33 min 9 s

Πιστεύω ότι είναι πάρα πολλά τα crc errors για το up time του ρουτερ παρότι ανεβαίνουν λόγω του fast path επειδή δεν υπάρχει το φιλτράρισμα απο το interleave. Μήπως να αλλάξω πίσω σε interleave? 
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...