zevage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ενδιαφερομαι για ενα ηχείο bluetooth με αρκετη αυτονομια. Δεν εχω ιδεα απο το θεμα. Παρακαλώ για προτάσεις. 1
lek88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Τιμή; Το θες μόνο για μουσική ή και για κλήσεις;
zevage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, lek88 είπε Τιμή; Το θες μόνο για μουσική ή και για κλήσεις; Για μουσική
lek88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, zevage είπε Για μουσική Δεν μου λες τιμή όμως.... Μέχρι πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις;
zevage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, lek88 είπε Δεν μου λες τιμή όμως.... Μέχρι πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις; Δεν εχω ιδεα. Κατι οικονομικό και πολύ καλό?
lek88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι οικονομικό και πάρα πολύ καλό είναι το jbl go στα 30€! Αλλά δεν έχει πολλή αυτονομία. Αν θες μεγάλη αυτονομία ανεβαίνει η τιμή τους. Εγώ έχω το jbl που σου λέω https://www.plaisio.gr/fotografia-video/hxos/forita-hxeia/JBL-Ixeia-Bluetooth-Go-Mauro-JBLGOBLK.htm έχει φοβερό ήχο και στην μουσική και στις κλήσεις! Είναι ασύρματο και συνδέεται με Bluetooth . Έχει και απάντηση/τερματισμο κλήσεων με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται πάνω στην συσκευή χωρίς να ψάχνεις το κινητό σου για να πατήσεις την απάντηση. Η αυτονομία του είναι έως και 5 ώρες. Δεν θα βρεις κάτι καλύτερο στην τιμή αυτή. Το βρίσκεις και στα public και σε άλλα καταστήματα. Απλά βρήκα πρόχειρο τώρα το πλαίσιο. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από lek88
zevage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, lek88 είπε Κάτι οικονομικό και πάρα πολύ καλό είναι το jbl go στα 30€! Αλλά δεν έχει πολλή αυτονομία. Αν θες μεγάλη αυτονομία ανεβαίνει η τιμή τους. Εγώ έχω το jbl που σου λέω https://www.plaisio.gr/fotografia-video/hxos/forita-hxeia/JBL-Ixeia-Bluetooth-Go-Mauro-JBLGOBLK.htm έχει φοβερό ήχο και στην μουσική και στις κλήσεις! Είναι ασύρματο και συνδέεται με Bluetooth . Έχει και απάντηση/τερματισμο κλήσεων με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται πάνω στην συσκευή χωρίς να ψάχνεις το κινητό σου για να πατήσεις την απάντηση. Η αυτονομία του είναι έως και 5 ώρες. Δεν θα βρεις κάτι καλύτερο στην τιμή αυτή. Το βρίσκεις και στα public και σε άλλα καταστήματα. Απλά βρήκα πρόχειρο τώρα το πλαίσιο. Θα ηθελα περισσότερη αυτονομια Θα μπορουσα να δωσω μεχρι 80 ευρω Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από zevage
lek88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zevage είπε Θα ηθελα περισσότερη αυτονομια Δες κάτι από δω μετα http://www.public.gr/cat/ihos/hxeia/forita-hxeia/
zevage Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά πήρα απο ebay 2 ηχεία UE BOOM μεταχειρισμένα προς 28 ευρώ το ένα. Χωρίς να εχω εμπειρία θεωρώ οτι ειναι ΟΚ. Τα δοκίμασα συγκριτικά με ενα UE BOOM2 που εχει ενας φίλος μου και δείχνουν όμοια. Βεβαια εδω να επισημάνω οτι τα έστειλα στην κουνιαδα μου στην Αμερική (δωρεάν αποστολή) και μου τα εφερε η πεθερά μου. Παντως υπάρχουν σε πολύ καλες τιμες εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα