Προς το περιεχόμενο

Ηχειο bluetooth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για ενα ηχείο bluetooth με αρκετη αυτονομια.

Δεν εχω ιδεα απο το θεμα.

Παρακαλώ για προτάσεις.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lek88 είπε

Δεν μου λες τιμή όμως.... Μέχρι πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις; 

Δεν εχω ιδεα.

Κατι οικονομικό και πολύ καλό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι οικονομικό και πάρα πολύ καλό είναι το jbl go στα 30€! Αλλά δεν έχει πολλή αυτονομία. Αν θες μεγάλη αυτονομία ανεβαίνει η τιμή τους. Εγώ έχω το jbl που σου λέω https://www.plaisio.gr/fotografia-video/hxos/forita-hxeia/JBL-Ixeia-Bluetooth-Go-Mauro-JBLGOBLK.htm έχει φοβερό ήχο και στην μουσική και στις κλήσεις! Είναι ασύρματο  και συνδέεται με Bluetooth . Έχει και απάντηση/τερματισμο κλήσεων με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται πάνω στην συσκευή χωρίς να ψάχνεις το κινητό σου για να πατήσεις την απάντηση. Η αυτονομία του είναι έως και 5 ώρες. Δεν θα βρεις κάτι καλύτερο στην τιμή αυτή. 

Screenshot_20180106-231938.jpg

Το βρίσκεις και στα public και σε άλλα καταστήματα. Απλά βρήκα πρόχειρο τώρα το πλαίσιο. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, lek88 είπε

Κάτι οικονομικό και πάρα πολύ καλό είναι το jbl go στα 30€! Αλλά δεν έχει πολλή αυτονομία. Αν θες μεγάλη αυτονομία ανεβαίνει η τιμή τους. Εγώ έχω το jbl που σου λέω https://www.plaisio.gr/fotografia-video/hxos/forita-hxeia/JBL-Ixeia-Bluetooth-Go-Mauro-JBLGOBLK.htm έχει φοβερό ήχο και στην μουσική και στις κλήσεις! Είναι ασύρματο  και συνδέεται με Bluetooth . Έχει και απάντηση/τερματισμο κλήσεων με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται πάνω στην συσκευή χωρίς να ψάχνεις το κινητό σου για να πατήσεις την απάντηση. Η αυτονομία του είναι έως και 5 ώρες. Δεν θα βρεις κάτι καλύτερο στην τιμή αυτή. 

Screenshot_20180106-231938.jpg

Το βρίσκεις και στα public και σε άλλα καταστήματα. Απλά βρήκα πρόχειρο τώρα το πλαίσιο. 

Θα ηθελα περισσότερη αυτονομια

Θα μπορουσα να δωσω μεχρι 80 ευρω

Επεξ/σία από zevage
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά πήρα απο ebay 2 ηχεία UE BOOM μεταχειρισμένα προς 28 ευρώ το ένα.

Χωρίς να εχω εμπειρία θεωρώ οτι ειναι ΟΚ.

Τα δοκίμασα συγκριτικά με ενα UE BOOM2 που εχει ενας φίλος μου και δείχνουν όμοια.

Βεβαια εδω να επισημάνω οτι τα έστειλα στην κουνιαδα μου στην Αμερική (δωρεάν αποστολή) και μου τα εφερε η πεθερά μου.

Παντως υπάρχουν σε πολύ καλες τιμες εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...