Heybro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δεν πηγαινε για σενα αδερφε ,για αυτους που γραφουν μπουρδες πηγαινε... ασχετο στα λαπτοπ θα παρουμε κανα bios update η θα μας γραψουν κανονικα? Πολυς κοσμος θα μεινει ξεκρεμαστος ειδικα με το Microcode οπως και τα περισσοτερα κινητα. 5 λεπτά πριν, kogos είπε Και το software patch και το microcode updated bios είναι για το melt. Για το spectre δεν υπάρχει γιατρειά ακόμα, και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ γιατί απαιτεί αλλαγή αρχιτεκτονικής... αλλά ακόμα το ψάχνουν Το specucheck που τρεχω λενε οτι patcharei και το melt και το spectre. Μου τα βγαζει ολα πρασινα εκτος ενα κοκκινο. Τωρα τι ισχυει 100% δεν ξερω.
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Πολυς κοσμος θα μεινει ξεκρεμαστος ειδικα με το Microcode οπως και τα περισσοτερα κινητα. Στο κινητο δεν με νοιαζει ιδιαιτερα δεν κανω συναλλαγες απο εκει αλλα το λαπτοπ δεν μπορω να το εχω ξεκρεμαστο, θα στειλω ενα mail στην dell απο περιεργεια και μονο να δω τι θα μου πουν.
QuantumWanderer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Αν θέλουμε να είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί ως καταναλωτές, οφείλουμε να περιμένουμε την οριστική τοποθέτηση της εταιρείας πριν αγοράσουμε ξανά Intel (και το λέω σαν χρόνια υποστηρικτής της εταιρείας). Αυτή τη στιγμή ακόμα δεν έχει λύσει πλήρως τα προβλήματα και δεν έχει ρίξει τις τιμές στο ανάλογο ποσοστό που επιβάλλεται από την ανάλογη μείωση της απόδοσης που είχε αρχικά υποσχεθεί στο χρήστη. Να μην πάμε να αναλύσουμε τη μείωση πωλήσεων που έρχεται στον κλάδο, λόγω αναξιοπιστίας. 1
kargo130 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Στο κινητο δεν με νοιαζει ιδιαιτερα δεν κανω συναλλαγες απο εκει αλλα το λαπτοπ δεν μπορω να το εχω ξεκρεμαστο, θα στειλω ενα mail στην dell απο περιεργεια και μονο να δω τι θα μου πουν. Εγω παντως σε Hp laptop, 4 μηνων, με εγκατεστημενο το hp support assistant, δεν εχω δει τιποτα ακομα απο update απο τοτε που εσκασε το προβλημα. Ακομα και το patch των windows τωρα το κατεβαζω manual γιατι δεν εγινε αυτοματα ακομα. Ρεσιταλ δινουν οι εταιριες.........facepalm 1
Heybro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εβγαλε νεους drivers η nvidia http://www.guru3d.com/news-story/download-geforce-390-65-whql-driver.html Fixed CVE-2017-5753 Computer systems with microprocessors utilizing speculative execution and branch prediction may allow unauthorized disclosure of information to an attacker with local user access via a side-channel analysis. Ολοι για το meltdown δουλευουν.
ChRis6 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Όπως αναφέρθηκε και στις προηγούμενες σελίδες, υπάρχει patch για στον kernel του linux σε συνδιασμό με τον νέο gcc. Το patch χρησιμοποιεί retpolines, δηλαδή ο compiler προθέτει κώδικα (infinite loops) τα οποία ακόμα κι αν εκτελεστούν από speculative branch, δεν κάνουν τίποτα. Τα benchmarks μέχρι τώρα δείχουν σχεδόν μηδενικό performance hit( στα όρια του στατιστικού λάθους για intel και AMD). Τις επόμενες μέρες θα μπει και στον mainline kernel και θα το πάρουμε όλοι μας. Αυτοί που είναι σε rolling distros (manjaro, arch κτλ) θα πάρουν τον καινούριο kernel λογικά πριν από τους υπόλοιπους. 1 ώρα πριν, Heybro είπε Εβγαλε νεους drivers η nvidia http://www.guru3d.com/news-story/download-geforce-390-65-whql-driver.html Fixed CVE-2017-5753 Computer systems with microprocessors utilizing speculative execution and branch prediction may allow unauthorized disclosure of information to an attacker with local user access via a side-channel analysis. Ολοι για το meltdown δουλευουν. Το spectre είναι η επίθεση με branch prediction.
ps3bagg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Arrivederci Roma ( Intel ), τα έκανες μαντάρα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 On 07/01/2018 at 1:19 AM, TechnoV said: Μια χαρα θα εισαι. Τι i7, τι i3... Είσαι αστείος! Πες μου να στείλω επιδόσεις να μου πεις ξανά μετά για i3! Όσα δεν φτανει η αλεπού... On 07/01/2018 at 6:26 PM, akoinonitos said: Μερικοι και το σπιτι να σας παρει η ιντελα θα πειτε δεν πειραζει τουλαχιστο εχω ακριβο premium cpu και βγαζω 20 καρε παραπανω σε 1080p... αντε και καλα μυαλα... Ποιό ακριβως είναι το πρόβλημα σου εσένα!? Πάρε ότι σου κάνει κέφι και μην τα δίνεις στην "ιντελα" που σε κοροϊδεύει
QuantumWanderer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Αναμένω τις πρώτες μετρήσεις της επίπτωσης όλων αυτών στις πωλήσεις τόσο επεξεργαστών όσο και υπολογιστών.
Chrysostomos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 το ότι κάποιοι ακόμα στάζουν με τόσο πάθος μέλι για την Intel(και την όποια intel) πραγματικά με ξεπερνάει. 1
akoinonitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Chrysostomos είπε το ότι κάποιοι ακόμα στάζουν με τόσο πάθος μέλι για την Intel(και την όποια intel) πραγματικά με ξεπερνάει. Ο fanboyσμος ειναι ανικητος τι ψαχνεις να βρεις... 2
geostratis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ωραίος ο διευθύνων σύμβουλος, άξιος και ικανός διευθυντής, άξιζε με τα παραπάνω τα 22+ εκατομμύρια που πήρε μόνο σαν bonus, αφού τουλάχιστο έδωσε ωραίο όνομα στους επεξεργαστές εμπνεόμενος από την φραπεδιά του ...
Tsene Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 On 1/7/2018 at 3:33 PM, Aias said: σωστα οποτε αναβαθμιση του χρονου που θελω να πιστευω στους καινουργιους επεξεργαστες 2018-2019 θα στρωσει το πραγμα. Βάλε μερικά χρόνια ακόμα.
Eru Iluvatar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ελπίζω το πρόβλημα να μην υπάρχει στους Cannon Lake.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, Eru Iluvatar said: Ελπίζω το πρόβλημα να μην υπάρχει στους Cannon Lake. Λογικά θα υπάρχει, απλά θα είναι έτοιμο patchαρισμένο με το ανάλογο perfomance hit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα