Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, billiboo said: μαν να σου πω σε τεχνολογικο φορουμ εισαι με τι θες να ασχοληθει ο κοσμος? Αν η είδηση ήταν για την AMD θα την γλεντούσαμε, αλλά την Intel? Πως τολμάς pleb!?!? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 2
korakios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Αν και κάτοχος AMD FX , τα scripts και γενικά ο κακόβουλος κώδικας ,δεν μπορεί να ανιχνευτεί μέσω software ώστε να μην τρέξει ?
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εδώ μας έφερε λοιπόν ο μή ανταγωνισμός τόσων ετών. Και ι ντελ τώρα απλά μας το τρίβει στην μούρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, korakios είπε Αν και κάτοχος AMD FX , τα scripts και γενικά ο κακόβουλος κώδικας ,δεν μπορεί να ανιχνευτεί μέσω software ώστε να μην τρέξει ? Απ οσο εχω καταλαβει το λειτουργικό δεν βρισκει τιποτα καθως η τρυπα εχει πιο βαθιά δικαιωματα Ουσιαστικά κοιτανε τωρα να patchαρουν hardware.. καλα κρασια Εγω γουσταρω μια αγωγουλα να παρουμε τα λεφτα μας πισω να παω σε κανα ryzen (4670Κ εχω)
strawman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, IoannisLp said: Γενικά πολύ ζήλεια και κακια παίδες όπως είπε και ο φίλος! Υποστηρίξτε την αγορα σας και μην ψάχνετε να βρείτε μειονεκτήματα απέναντι σε αυτό που δεν μπρουσατε να πάρετε ούτως ώστε να αισθανθείτε καλύτερα. Oχι και εσυ ρε φιλε τα ιδια! Ryzen εχω, με 3 1080ti και μια 1080. Λες να μην ειχα να παρω Intel? Please, μην γιενστε ολοι fotis13 ρε μαγκες. 2
kirileman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μετά από όλα αυτά, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι οι εν λόγω ευπάθειες είναι απλώς μια πολυετής... "αβλεψιά" της Intel;
aris1986 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ειπαμε να παμε περυσι σε intel και εκατσε τετοιο πραγμα. Περα απο αυτα το patch που ριχνει τις επιδοσεις με ενδιαφερει στο "οικιακό" μου laptop.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, aris1986 είπε Ειπαμε να παμε περυσι σε intel και εκατσε τετοιο πραγμα. Περα απο αυτα το patch που ριχνει τις επιδοσεις με ενδιαφερει στο "οικιακό" μου laptop. Καλα βρε παιδι μου, περσι που βγηκαν οι ryzen πηγες ιντελ?
aris1986 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Καλα βρε παιδι μου, περσι που βγηκαν οι ryzen πηγες ιντελ? δεκεμβριος του '16 βασικα. Σειρα 6XXXX!
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, IoannisLp είπε Ρε παιδιά επειδή βαριέμαι να διαβάσω με το συμπάθιο κιόλας δεν έχω το χρόνο! Εγώ που έχω 8700k σε gaming multimedia χρήση pc υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω πρόβλημα με όλη αυτή την κατάσταση? Η απλά να είχαμε να λέγαμε? Να χαμε να λεγαμε. Οι επιδοσεις πεφτουν αρκετα σε nvme στα υπολοιπα 1-2% max και αν. Μιλαω εγω που περασα και το patch της MS και πηρα bios update για το Microcode οποτε ειμαι φουλ patcharismenos. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Heybro
Digital-Entity Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Όλοι εδώ σκέφτονται τα δικά τους pc. Δείτε όμως και στις μεγάλες εταιρίες, που έχουν datacenters με χιλιάδες server τι έχει να γίνει και εκεί δείχνει ότι θα υπάρξει το μεγάλο πλήγμα στις επιδόσεις. Για να σου παρέχει την κάθε υπηρεσία όπως πριν με π.χ. Χ χρήστες τώρα θα πρέπει να πάνε σε Χ+30%, οπότε περιμένω να δούμε και αυξήσεις 1
ignome4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να δημοσιεύονται αυτά τα λίγα φανταστείτε πόσο χοντρό είναι το θέμα, πάντως σε μέρh για τους προγραμματιστές υπήρχαν διαφορες υπόνοιες και στοιχεία εδώ και πολλά χρονια - ορισμένους τους θεωρούσαν και γραφικούς. Το μονο καλο είναι ότι επιτέλους θα δημιουργηθεί κάτι καλύτερο . Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από ignome4
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Digital-Entity είπε Όλοι εδώ σκέφτονται τα δικά τους pc. Δείτε όμως και στις μεγάλες εταιρίες, που έχουν datacenters με χιλιάδες server τι έχει να γίνει και εκεί δείχνει ότι θα υπάρξει το μεγάλο πλήγμα στις επιδόσεις. Για να σου παρέχει την κάθε υπηρεσία όπως πριν με π.χ. Χ χρήστες τώρα θα πρέπει να πάνε σε Χ+30%, οπότε περιμένω να δούμε και αυξήσεις Οι servers θα πληγουν περισσοτερο και θα υπαρξουν αρκετες μηνυσεις. Για τον απλο το χρηστη ουτε το 1% δεν θα παρατηρησει διαφορα σε επιδοσεις. 1
Dark Scizor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Aias είπε ευτυχως με προλαβαν πριν αλλαξω τον 4690 .NEXT YEAR!!! Μάλλον δε κατάλαβες, επηρεάζεται ό,τι βγήκε μέχρι και μια δεκαετία πριν τουλάχιστον.
Big Boss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μήνυση Η απληστία της Intel τελειώνει εδώ. Αντε να βγουν οι ryzen 2 και να πέσουν λίγο οι τιμές σε ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα