TechnoV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, neverlife είπε Μια χαρά θα είσαι. Μια χαρα θα εισαι. Τι i7, τι i3... 1
evzonas23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε μαλακια για την apple. οκ τις αλλες φορες εφταιγε, τωρα ομως τζαμπα την πληρωνει τη νυφη Ελαφρώς θα την περάσει μάλλον οι επεξεργαστές της είναι λίγο διαφορετικοί και στο κλειστό οικοσύστημα με λίγες συσκευές και δικό της λειτουργικό έχει ελπίδες. Μια που το αναφέρατε με arm κανένα νέο? Μην κολλήσει στο ίντελ αμδ το θέμα έτσι και αλλιώς οφτοπικ το πάμε
razorblade334 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, IoannisLp είπε Ρε παιδιά επειδή βαριέμαι να διαβάσω με το συμπάθιο κιόλας δεν έχω το χρόνο! Εγώ που έχω 8700k σε gaming multimedia χρήση pc υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω πρόβλημα με όλη αυτή την κατάσταση? Η απλά να είχαμε να λέγαμε? οπως το πες!!! να χαμε να λεγαμε!!! ασε ομως να ξεσπαθωσουν!! βγαινει η πιεση ετσι.αισθανεσαι καλλιτερα με τον εαυτο σου εαν τον πεισεις οτι καλα επραξες για κατι που εχεις αμφιβολια μεσα σου και δεν το ξερεις και ειδικα οταν ζηλευεις κατι που δεν μπορεις να αγορασεις... 5 ώρες πριν, Volga είπε Ε τι λεμε; Από 5% κάτω που είναι το στανταράκι ... ανάλογα με την εφαρμογή και το τι πάει να κάνει στο PC ίσως και 30-35% κάτω. Στην υγειά μας! ναι εχεις απολυτο δικιο!!! τι ωρα ξυπνας??? στο laptop της γυναικας μου με ι5 6200 πιανω σε ολα τα παιχνιδια 5 -7 καρε παραπανω απο προχθες.... μονο η εγγραφη αναγνωση διακου εχει μειωθει αλλα των 5200 στροφων ειναι. με ssd η διαφορα θα ηταν αδιανοητα αντιληψιμη απο ανθρωπινο μυαλο...μεγαλη ζημια!!! 2 1
Menelegr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SamSick είπε Όταν διαβάζω για απροσεξία η λάθος στο σχεδιασμό των chip μου έρχεται να φύγω από το παράθυρο. Δεν είναι ούτε λάθος ούτε μαμακια στον σχεδιασμό, είναι το γνωστό παραθυράκι της CIA και NSA για να σκαλίζουν δεξιά και αριστερά. Και το πιθανότερο σενάριο είναι να τους παραπεσε το software ( malware )σε λάθος χερια. Φίλε μου το παραθυράκι λεγόμενο κενό Είναι και παράλληλα η δίοδος προγραμματισμού του ολοκληρωμένου βάση το δυαδικό σύστημα...οπότε με λίγα λόγια δεν υπάρχει chip η αλλιώς cpu η αλλιώς ολοκληρωμένο δίχως κενό ασφαλείας.Δεν θα είχαμε υπολογιστές αυτή την στιγμή με λίγα λογια. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Menelegr 1
SilverMachine Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Από ότι φαίνεται όλο και περισσότεροι μεγάλοι κατασκευαστές προσπαθούσαν να αποκρύψουν επί χρόνια σημαντικές ευπάθειες ασφάλειας από τα προϊόντα τους. Ευπάθειες που οφειλόταν σε εξαρχής ατέλειες στο σχεδιαστικό κομμάτι. Κανείς δεν μάς λέει ότι ειδικά αμερικάνικες εταιρείες δεν το έκαναν και εσκεμμένα σε συνεργασία με υπηρεσίες πληροφοριών. Δεν θέλω να το πάω σε θεωρίες συνομωσίας, αλλά τέτοιου μεγέθους RnD κοινότητες μέσα σε εταιρείες δεν κάνουν εύκολα σχεδιαστικά λάθη σε σημαντικά σημεία. 9 ώρες πριν, Expecto Patronum είπε Και πόσα δεν ξέρουμε ακόμη να λές...η λέξη συνωμοσία πρέπει να αλλάξει στα χρόνια που ζούμε, και να εννοείται ίσον με {Γεγονός}. Ψεκασμένοι είναι αυτοί που δεν πιστέυουν σε συνωμοσίες, εγώ αυτό κατάλαβα. Όλα καταρρέουν μέρα με την ημέρα και ξεσκεπάζονται όλα. Απλά ένα καλοστημένο παιχνίδι. Απο ποιούς; Νιάου Νιάου... Φανταστειτε τωρα σε λιγα χρονια τι επιπτωσεις θα εχουν τετοια νεα σε εναν πλανητη που η οικονομια του θα βασιζεται ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΑ σε ψηφιακοχρημα+ κρυπτονομισματα.... χαχαχαχαχα!!! Θα κλαψουν μανουλες λεμε... Αν το καλοσκεφτειτε, ο μονος λογος που μιλαμε κ δεν ειμαστε στον δρομο σκοτωνοντας κ καιγοντας ειναι γιατι υπαρχει ακομα "σκληρο" (χαρτινο) χρημα κ δεν μας πολυκαιγεται καρφι. Αν τα πορτοφολια μας ηταν αποκλειστικα κ ΜΟΝΟ ψηφιακα 2 τετοια bug θαταν ικανα να βουλιαξουν υπερδυναμεις.... Εδω που τα λεμε ειναι τοσο σοβαρο αυτο που γινεται (ανακαληψη τρυπας ασφαλειας σε επιπεδο hardware δλδ) που δεν θαταν κ τοσο τραβηγμενο να λεγαμε οτι καποιος τα αρπαξε να βγουν αυτα ωστε να πεσει χειροφρενο στα ηλ.πορτοφολια.... Λεμε τωρα... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από SilverMachine
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, razorblade334 said: οπως το πες!!! να χαμε να λεγαμε!!! ασε ομως να ξεσπαθωσουν!! βγαινει η πιεση ετσι.αισθανεσαι καλλιτερα με τον εαυτο σου εαν τον πεισεις οτι καλα επραξες για κατι που εχεις αμφιβολια μεσα σου και δεν το ξερεις και ειδικα οταν ζηλευεις κατι που δεν μπορεις να αγορασεις... ναι εχεις απολυτο δικιο!!! τι ωρα ξυπνας??? στο laptop της γυναικας μου με ι5 6200 πιανω σε ολα τα παιχνιδια 5 -7 καρε παραπανω απο προχθες.... μονο η εγγραφη αναγνωση διακου εχει μειωθει αλλα των 5200 στροφων ειναι. με ssd η διαφορα θα ηταν αδιανοητα αντιληψιμη απο ανθρωπινο μυαλο...μεγαλη ζημια!!! Γενικά έπεσε πολύ flame και προσωπικά με κούρασε και δεν μπήκα στον κόπο να το αναλύσω ιδιαίτερα διότι κατάλαβα πως επί της ουσίας δεν θα με επηρεάζει καθόλου! Κούρασαν πολύ και τα ryzen fanboys τα οποία νομίζουν πως ξαφνικά έχουν αποκτήσει το ποιοτικότερο hardware του αιώνα και τρώγονται με τα ρούχα τους από τη στιγμή που έσκασε 8η γενιά για να βρουν έστω και το παραμικρό μειονέκτημα να δικαιολογήσουν ότι έκαναν καλύτερη αγορά πηγαίνοντας amd! Λυπάμαι μάγκες αλλά όχι δεν είστε οι πιο έξυπνοι που κάνατε τη σωστή κίνηση και εκδικείστε την ιντελ. Γενικά πολύ ζήλεια και κακια παίδες όπως είπε και ο φίλος! Υποστηρίξτε την αγορα σας και μην ψάχνετε να βρείτε μειονεκτήματα απέναντι σε αυτό που δεν μπρουσατε να πάρετε ούτως ώστε να αισθανθείτε καλύτερα. Απλά εθελοτυφλείτε γιατί η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Επιπλέον κάνατε την τριχα τριχιά Γιατί δεν είχατε άλλο τρόπο να ξεσπαθωσετε. Οι επιδόσεις μιλάνε από μόνες τους(και είναι εντυπωσιακές αγαπητά μου fanboys) και το έχω αποδείξει και προσωπικά με διάφορες δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων για τον 8700k. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από IoannisLp
Devil9697 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εγω απο την μερια μου θελω να ρωτήσω,(μπορει να ειναι και troll η ερωτηση) αυτη η ιστορια επηρεάζει ΚΑΙ τα laptop cpu της intel?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 minutes ago, Devil9697 said: Εγω απο την μερια μου θελω να ρωτήσω,(μπορει να ειναι και troll η ερωτηση) αυτη η ιστορια επηρεάζει ΚΑΙ τα laptop cpu της intel? Ασφαλώς. 1
paragontikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 ελεος μην ριξουν τις επιδοσεις, χανουμε χρημα απο farming station που εχουμε για mining θα βαζαμε amd αλλα τοσο ρευμα που καινε καλυτερα να κανουμε επενδυση σε φωτοβολταϊκά
diaton101 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ακουμε τοσο καιρο για αγωγες εταιριων εναντιον αλλων, να ζητανε δις κλπ. Νομιζω ειναι μια "καλη ευκαιρια" να βαλουν οι καταναλωτες την Intel στη θεση της και να ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Δε γνωριζω αν εγιναν μαζικες αγωγες εναντιον της (κατι ξεκινησε στην Αμερικη νομιζω) αλλα αν δεν αποζημιωσει τωρα οσους εχασαν με διαφορους τροπους, τοτε ισως κανει και χειροτερα στο μελλον
panoskatos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, IoannisLp είπε Γενικά έπεσε πολύ flame και προσωπικά με κούρασε και δεν μπήκα στον κόπο να το αναλύσω ιδιαίτερα διότι κατάλαβα πως επί της ουσίας δεν θα με επηρεάζει καθόλου! Κούρασαν πολύ και τα ryzen fanboys τα οποία νομίζουν πως ξαφνικά έχουν αποκτήσει το ποιοτικότερο hardware του αιώνα και τρώγονται με τα ρούχα τους από τη στιγμή που έσκασε 8η γενιά για να βρουν έστω και το παραμικρό μειονέκτημα να δικαιολογήσουν ότι έκαναν καλύτερη αγορά πηγαίνοντας amd! Λυπάμαι μάγκες αλλά όχι δεν είστε οι πιο έξυπνοι που κάνατε τη σωστή κίνηση και εκδικείστε την ιντελ. Γενικά πολύ ζήλεια και κακια παίδες όπως είπε και ο φίλος! Υποστηρίξτε την αγορα σας και μην ψάχνετε να βρείτε μειονεκτήματα απέναντι σε αυτό που δεν μπρουσατε να πάρετε ούτως ώστε να αισθανθείτε καλύτερα. Απλά εθελοτυφλείτε γιατί η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Επιπλέον κάνατε την τριχα τριχιά Γιατί δεν είχατε άλλο τρόπο να ξεσπαθωσετε. Οι επιδόσεις μιλάνε από μόνες τους(και είναι εντυπωσιακές αγαπητά μου fanboys) και το έχω αποδείξει και προσωπικά με διάφορες δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων για τον 8700k. Καλά εσύ είσαι στην κοσμαρα σου αγόρι μου.Εδω όλος ο κόσμος μιλάει για το μεγαλύτερο τεχνολογικό φιάσκο κ εσύ μιλάς για ryzen και ότι την έχεις μακρύτερη. Κ εγώ intel έχω στο σύστημα μου αλλά κατανοώ το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί δεν γράφω κοτσάνες. Και τέλος εσύ επιδεικνυεις φανμποισμο γράφοντας ότι έχεις πάρει τον καλύτερο cpu! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από panoskatos 4 1
tsakis11 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Η Asus εβγαλε bios update στις 3/1/2018....Και επειδη εχω κι ενα Gigabyte motheboard ετσι μπηκα να δω απ περιεργεια ποτε το εβγαλε...13/11/2017 παρακαλω....αρα καποιοι ηξεραν....!
thanosAIAS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Πάμε στοίχημα, ότι στους επόμενους επεξεργαστές τους, δε θα αλλάξουν ΤΙΠΟΤΑ; Σιγα μην ξανασχεδιασουν την αρχιτεκτονική τους. Αν ήταν, θα το χαν κάνει ήδη εδώ και χρόνια. Πατσαρισμενους CPU θα περνούμε και στο μέλλον. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 11 minutes ago, tsakis11 said: Η Asus εβγαλε bios update στις 3/1/2018....Και επειδη εχω κι ενα Gigabyte motheboard ετσι μπηκα να δω απ περιεργεια ποτε το εβγαλε...13/11/2017 παρακαλω....αρα καποιοι ηξεραν....! Αρκετοι ηξεραν υπο καθεστως NDA
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, razorblade334 είπε ναι εχεις απολυτο δικιο!!! τι ωρα ξυπνας??? στο laptop της γυναικας μου με ι5 6200 πιανω σε ολα τα παιχνιδια 5 -7 καρε παραπανω απο προχθες.... μονο η εγγραφη αναγνωση διακου εχει μειωθει αλλα των 5200 στροφων ειναι. με ssd η διαφορα θα ηταν αδιανοητα αντιληψιμη απο ανθρωπινο μυαλο...μεγαλη ζημια!!! Όπως είπα και σε άλλο thread... θα παρακαλάμε να ανήκει ο επεξεργαστής μας στους προβληματικούς για να πάρουμε αυτήν την "μαγική" αύξηση επιδόσεων 9 λεπτά πριν, IoannisLp είπε Δεν μας παρατάς ρε μαν! Χαχαχα τι τεχνολογικό φιάσκο ρε μάγκες ασχοληθείτε με κάτι άλλο τόσο μίζερη είναι η ζωούλα σας όλη μέρα εδώ μέσα να διυλιζετε τον κωνωπα στην κυριολεξία! Να χαμε να λέγαμε να χάμε να πούμε είναι οι ανθρώποι όπως λέει και ο Αυγολεμονος. Σε τι θα επηρεασει την καθημερινότητα και τη χρήση μου? Κατά πάσα πιθανότητα σε τίποτα. Σωστά, αφού το διπλανό διαμέρισμα καίγεται μόνο. Εσύ έχεις την πόρτα σου κλειδωμένη. Εδώ μιλάμε για μια τεράστια τρύπα, έναν νέο τρόπο hacking ο οποίος εκμεταλλεύεται την φυσιολογική λειτουργία του επεξεργαστή και που δεν αφήνει ίχνη πίσω του. 'Ενα exploit που οι επιστήμονες ακόμη ψάχνουν και αναλύουν γιατί δεν γνωρίζουν πόσο μεγάλο είναι και πιθανότατα θα εμφανιστούν ακόμη περισσότερα στοιχεία τις επόμενες μέρες (γι΄αυτό και η AMD επισήμανε πως δεν έχει πρόβλημα έως τώρα), κι εσείς μιλάτε για φανμποισμούς και... αυξήσεις επιδόσεων που σας πρόσφερε το damage control (φαντάζομαι χωρίς να γίνει bios update) και φυσικά πολύ πριν να δοθεί η ολοκληρωμένη λύση που θα επιλύει το πρόβλημα, καθώς γίνεται λόγος ότι πολύ απλά δεν λύνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα