Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ,εχω μι samsung 40 ιντσων το μοντελο j6200 και εχω δει οτι πανω αριστερα στην οθονη, οταν μπανω youtube και εχει γκρι φοντο ,αχνοφαινονται τα λογοτυπα απο τα ιδιωτικα καναλια πχ σκαι σταρ κτλ

λετε να προκειται για burn in ; και αν ,ναι τοτε υπαρχει τροπος να διορθωθει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι υπάρχει, κατέβασε σε ένα στικάκι διάφορα βίντεο που υπάρχουν στο youtube και έχουν ακριβώς αυτόν τον σκοπό, να σου διορθώσουν το πρόβλημα αυτό (ή έστω να στο μειώσουν) Να σου πω την αλήθεια δεν τα πολυπίστευα αυτά, αλλά έλα όμως που και σε μένα (LG) έπαθα κάτι αντίστοιχο με τα παιδικά που έβλεπε η μικρή και το διόρθωσα το θέμα με 100% επιτυχία. Θα σου βάλω στο τέλος ένα τυχαίο βίντεο, αν δεις στα δεξιά που σου προτείνει έχει και άλλα αμέτρητα. Βάλε το συγκεκριμένο του λινκ και άλλο ένα δυο με χρωματισμούς και την κατάλληλη αναλογία που έχει η TV σου, ώστε να δείχνουν πλήρης εικόνα και όχι με μαύρες μπάρες πάνω κάτω.
Βάλε στο στικάκι σε ένα φάκελο και τα 3 βίντεο ή όσα κατεβάσεις, ώστε όταν τελειώσει το ένα να πάει αυτόματα το άλλο και άσε τα να παίζουν ΌΛΟ το βράδυ. Δες αν η TV σου έχει αυτόματο κλείσιμο σε περίπτωση που δεν βλέπει ανταπόκριση από το τηλεκοντρόλ και απενεργοποίησε την επιλογή προσωρινά μέχρι να κάνεις το τεστ.
Το πρωί θα είναι κομπλέ η TV, εκτός και αν έχει πάθει μόνιμη βλάβη που τότε πρέπει ν΄ απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία.
Καλή επιτυχία :-)

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.

σε ευχαριστω ,εχω δοκιμασει διαφορα βιντεο οπως το λευκο φοντο αλλα δεν εκαναν τρομερη δουλεια ,το μειωσαν ομως λιγακι το προβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, keskimis είπε

σε ευχαριστω ,εχω δοκιμασει διαφορα βιντεο οπως το λευκο φοντο αλλα δεν εκαναν τρομερη δουλεια ,το μειωσαν ομως λιγακι το προβλημα

Βγάλε την τηλεόραση από την πρίζα για λίγη ώρα για αρχή(λογικά το έχεις κάνει) . Το λευκό φόντο άστο αρκετές ώρες για να δεις αποτέλεσμα. 

Πάρε και ένα λαχείο, αφού έπαθες image retention σε lcd όλα είναι πιθανά. :P

Επεξ/σία από Rebel21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...