Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιτλους,Υποθεση,ηθοποιοι,σεναριογραφοι,σκηνοθετες, εικονες,trailers,RATING ΚΛΠ.

Αν ενδιαφερετε κανεις να φτιαξει κατι πανω σε αυτο ας γραψει εδω.

Δημοσ.

https://help.imdb.com/article/imdb/general-information/can-i-use-imdb-data-in-my-software/G5JTRESSHJBBHTGX?ref_=helpart_nav_23#

Can I use IMDb data in my software?

Limited non-commercial use of IMDb data is allowed, provided the following conditions are met:

1. You agree to all the terms of our copyright/conditions of use statement.
    Please also note that IMDb reserves the right to withdraw permission to use the data at any time at our discretion.
  2. The data must be taken only from the datasets made available in our Amazon S3 location (see alternative interfaces for more details and access to our Amazon S3 bucket). You may not use data mining, robots, screen scraping, or similar online data gathering and extraction tools on our website. If the information/data you want is not present in our S3 dataset, it means it's not available for non-commercial usage.
  3. The data can only be used for personal and non-commercial use and must not be altered/republished/resold/repurposed to create any kind of online/offline database of movie information (except for individual personal use). Please refer to the copyright/license information enclosed in each file for further instructions and limitations on allowed usage.
  4. You must acknowledge the source of the data by including the following statement:

Information courtesy of
    IMDb
    (http://www.imdb.com).
    Used with permission.

Τα υπόλοιπα που σκέφτηκα τα κρατάω για τον εαυτό μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβως; αυτο οτι κανω ειναι personal and non-commercial  οποτε μπορω.20 χρονια εκανα να τα περασω ενα ενα 20 ωρες την ημερα :)

http://movies.icinema.gr

δεν βλεπω να εχω κανενα κερδος ε? 
χαχαχαχαα

Επεξ/σία από lesvos2018
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lesvos2018 είπε

Ακριβως; αυτο οτι κανω ειναι personal and non-commercial  οποτε μπορω.20 χρονια εκανα να τα περασω ενα ενα 20 ωρες την ημερα :)

http://movie.icinema.gr

χαχαχαχαα

φυλακη?

Δημοσ.

Αυριο θα εχετε και api.

ΦΥΛΑΚΗ???????? χαχαχααχαχαχ  
οτι νανε απλα ναχαμε να λεγαμε ε?
κατι οπως τα COOKIES που τα βαζουν ολοι στις σελιδες και δεν εχουν διαβασει καν την οδηγια ε?

Ευχαριστω που νιαζεστε παντως Αυριο και api σε μορφη json για οποιον θελει να τραβαει data.

ευχαριστώ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lesvos2018 είπε

Αυριο θα εχετε και api.

ΦΥΛΑΚΗ???????? χαχαχααχαχαχ  
οτι νανε απλα ναχαμε να λεγαμε ε?
κατι οπως τα COOKIES που τα βαζουν ολοι στις σελιδες και δεν εχουν διαβασει καν την οδηγια ε?

Ευχαριστω που νιαζεστε παντως Αυριο και api σε μορφη json για οποιον θελει να τραβαει data.

ευχαριστώ 

δεν με κατάλαβες.... σχολίασα το "20 χρονια εκανα να τα περασω ενα ενα 20 ωρες την ημερα"

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που έχω να πω, κι αυτό όχι για σένα @lesvos2018 αλλά για οποιονδήποτε άλλο τύχει και το διαβάσει, είναι ότι

Τhe data must be taken only from the datasets made available in our Amazon S3 location (see alternative interfaces for more details and access to our Amazon S3 bucket). You may not use data mining, robots, screen scraping, or similar online data gathering and extraction tools on our website. If the information/data you want is not present in our S3 dataset, it means it's not available for non-commercial usage.

Κοινώς αυτό που λες ότι έχεις δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί, και αυτό που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί μπορεί κανείς να το πάρει κατευθείαν από την πηγή.

Τώρα το τι κάνεις εσύ και πόσα χρόνια έκανες και αν αυτό ήταν καλή ιδέα ή όχι και τι θα συμβεί στο μέλλον... δε με απασχολεί.

• Like 1
Δημοσ.

ΠΡΟς basilis_k6 
Πλακα εκανα πασο :))))))

προς defacer.
Τα data της πηγης δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εχω εγω οποτε δεν μου κανουν.
τωρα αν θελει η imdb ας μου κανει μηνυση :)

τα  Bolds Που σβηνουν οταν κανεις copy ενα nickname?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lesvos2018 είπε

Δεν βλέπω να έχεις τπτ βασικά, error του IIS πετάει :P

Δημοσ.

Αν κάτι έχει αξία είναι τα reviews που μάλλον δεν έχεις. 

Τέτοιου είδους πληροφοριακό υλικό παίρνεις κι από το tmdb αν και δε ξέρω σε ποιόν μπορεί να χρησιμεύσει η περιγραφή μιας ταινίας στα αγγλικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, WebDevGr said:

Αν κάτι έχει αξία είναι τα reviews που μάλλον δεν έχεις. 

Τέτοιου είδους πληροφοριακό υλικό παίρνεις κι από το tmdb αν και δε ξέρω σε ποιόν μπορεί να χρησιμεύσει η περιγραφή μιας ταινίας στα αγγλικά.

Ναι μαλλον δεν εχεις δοκιμασει το search movies για να δεις τι ακριβως κανει.

Τωρα οσον αφορα την αξια οπως βλεπεις το ολο site δεν αποσκοπει ουτε σε διαφημισεις ουτε σε εσοδα ουτε σε καποιο οφελος εκτος οτι μπορω και ψαχνω εγω προσωπικα οτι θελω.αλωστε γιαυτο ειπα οτι αν τα θελει κανεις εδω ειμαι να του τα δωσω για να φτιαξει κατι πιο χρησιμο εμενα προσωπικα με καλυπτει

Ουτε καν analytics δεν εχει οπως μπορεις να διαπιστωσεις

Αυριο θα σου βαλω και τα reviews και τα comments αν θες αν και δεν το βρισκω και τιποτα αξιολογο

Επεξ/σία από lesvos2018
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lesvos2018 είπε

Αυριο θα σου βαλω και τα reviews και τα comments αν θες αν και δεν το βρισκω και τιποτα αξιολογο

Οκ, τα λεμε σε 20 χρονια παλι. Oh wait...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Predatorkill said:

Οκ, τα λεμε σε 20 χρονια παλι. Oh wait...

αχ τι μου εκανες αλλα σε ευχαριστω πολυ για την προταση.
Μεσα και τα Reviews και τα trailers οπου υπαρχουν.
πατώντας στο details Μπορεις να τα δεις .

και παλι ευχαριστω για τις προτασεις.
Εχουμε κανενα αλλο Request???? 

images?q=tbn:ANd9GcQyEy-Lc9t8Dgich1gO8Lw

Επεξ/σία από lesvos2018

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...