Ogarius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα έχω ένα σταθερό υπολογιστή στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μου και το μόντεμ είναι στο πρώτο, μολις έβαλα το μόντεμ στο δεύτερο όροφο η γραμμή για κάποιο λόγο ενώ λειτουργεί κανονικά στο τηλέφωνο μόλις βάλω το μόντεμ δεν λειτουργεί. Μίλησα με την εταιρία και μου είπαν πως είναι παλιές οι καλωδιώσεις μου και δεν λειτουργούν με το vdsl, γι αυτό ψάχνω ένα τρόπο να έχω Ίντερνετ στο σταθερό μου υπολογιστή και να μην χάνω πολύ σήμα από το μόντεμ μέχρι το pc μου. Μερικές κάρτες δικτύου που είδα δεν υποστηρίζουν vdsl όπως και ένα powerline που δοκίμασα από 47mbps έπιανα περίπου 2mbps... Καμία γνώμη για το τι πρέπει να κάνω?? (ουσιαστικά το μόντεμ δουλευει ακριβώς από κάτω από τον υπολογιστή μου ένας τοίχος τα χωρίζει)
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 δεν καταλαβα τιποτα καρτα δικτύου ασυρματη λες η σταθερη ? θες να περνεις απο τον πρωτο στον δευτερο ?
Ogarius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Έχεις ένα δίκιο τα έγραψα όπως να ναι. Από τον πρώτο θέλω να παίρνω στον δεύτερο με WiFi κάρτα αλλά να μην χάνω πολύ σήμα... με λίγα λόγια θέλω μια κάρτα δικτύου για ασύρματο Ίντερνετ που να δουλευει σωστά σε vdsl
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Ogarius είπε Έχεις ένα δίκιο τα έγραψα όπως να ναι. Από τον πρώτο θέλω να παίρνω στον δεύτερο με WiFi κάρτα αλλά να μην χάνω πολύ σήμα... με λίγα λόγια θέλω μια κάρτα δικτύου για ασύρματο Ίντερνετ που να δουλευει σωστά σε vdsl ολες η ασυρματες δουλευουν με vdsl εκτος αν εχεις 200αρι τα 50mbs τα πιάνουν το θεμα οπως μου το λες δεν ειναι η καρτα αλλα η πλακα του σπιτιου γιατι εδω δεν λεμε για τοιχο με τουβλα αλλα συμπαγές τσιμέντο με σιδερά το ποιο ορθό ειναι να βαλεις ενα powerline αν εχεις το ιδιο ρολοι ρευματος εγω αυτο εχω κανει αλλα για το ιδιο σπιτι και δεν εχω θεματα με το vdsl ίσως αυτα τα powerline που εχεις να μην ειναι της προκοπής προσπαθησε να βρεις ενα καλο σετ να κανεις τεστ (tp-link, devolo ) εκτος και αν μπορει να ριξεις κανα καλώδιο απο κανα παράθυρο ,παντα οταν ειναι πρώτος με δευτερο η πλακα κοβει αρκετα το σημα εκτος και εχεις κανα ρουτερ με 3-4 κεραίες Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από darkman
Ogarius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Τι powerline έχεις εσυ αν είναι να δοκιμάσω το ίδιο??
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ogarius είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Τι powerline έχεις εσυ αν είναι να δοκιμάσω το ίδιο?? 4 tp-link nano 500mbps και 2 devolo 1200+ mbps δεν μου αρεσει το wifi στο σπιτι Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από darkman 1
darkman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ogarius είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Τιποτα ελπιζω να βρεις λύση αμα κανεις κανα τεστ γραψε μας να δουμε και εμεις τι εκανες Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από darkman
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 ta powerline σε τριφασικο ρευμα μπορουν να εχουν μειωμενη αποδοση.επισης καλο ειναι να γινουν Secure και μεσα απο το Utility να δεις σε τι ταχυτητα κλειδωνουν.στο ασυρματο παιζουν ρολο τα εμποδια οχι μονο η καρτα.μια καρτα ειναι N300 οποτε ξεπερναει τα 50 mbit του vdsl αλλα αμα υπαρχουν εμποδια δεν θα παιξει τοσο.το καλυτερο ειναι καλωδιο ethernet.για αυτο που σου ειπαν απο το support ειναι λιγο βλακειες.οταν καποιος δεν ξερει κατι αντι να πει οτι ετσι ειναι το σωστο απλα το ριχνει στην καλωδιωση. το vdsl εχει μια συγκεκριμενη καλωδιωση για να παιξει.αυτο θα μπορουσε να σου πει . https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αν εσενα δεν παιζει κατι οταν το αλλαζεις πριζα σημαινει οτι κατι εχει γινει λαθος.και εξαρτατε απο διαφορα.αν εχεις voip αν εχεις bridge taps κτλ.το ιδανικο ειναι αυτο που γραφει η cyta στο Pdf για να παρεις τα μεγιστα για το vdsl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα