ronaldofenomeno Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα, θελω να αρχισω να ασχολουμαι με γραφικα με το 3DS Max, απλα θελω να ξερω τι υπολογιστη χρειαζομαι? ενα λαπτοπ θα με βολευε καλυτερα ωστε να το εχω μαζι μου οπου πηγαινω. χρειαζεται να εχω καποια συγκεκριμενη καρτα γραφικων? γενικα οποιος ξερει ας μας δειξει μερικους καλους laptop που να εχουν τις προδιαγραφες να σηκωσουν το 3DS Max. τιμες το πολυ μεχρι 700Ε [και ποιο φθηνο ακομα καλυτερα] για αρχη και στο μελλον θα παω σε κατι ποιο ακριβο και καλυτερο, ευχαριστω! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από ronaldofenomeno
ZahosDoganos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Τώρα με τις μάρκες λάπτοπ έχω χάσει επεισόδια, ποιες είναι αξιόπιστες κλπ για να προτείνω.. αλλά για Μαξ (εγώ Μαξ δουλεύω σε σταθερο ) και γενικά για 3d κοίτα να έχει 8gb ram να είσαι άνετος, κάρτα γραφικών αυτόνομη με minimum 2gb. Βέβαια οκ και με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή θα τρέξει το πρόγραμμα και θα μπορείς να ακολουθήσεις κάποια tutorial αλλά άμα θες το κάτι παραπάνω δεν... και ssd πλέον βασικό Επίσης οθόνη full hd γιατί αλλιώς θα σου βγουν τα μάτια και δεν θα μπορείς να δουλεύεις ευχαριστα. Νομίζω με 700 ευρώ είσαι στο όριο για τα παραπάνω specs. Θέλεις να κάνεις και rendering η μόνο modeling ?
ronaldofenomeno Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 και rendering θελω, απλα τωρα αν παρω σταθερο υπολογιστη θα θελω και οθονη, ηθελα λαπτοπ να τα εχω ολα μαζι πανω...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 https://knowledge.autodesk.com/support/3ds-max/downloads/caas/downloads/content/3ds-max-certified-hardware.html https://www.pugetsystems.com/recommended/Recommended-Systems-for-Autodesk-3ds-Max-159
ZahosDoganos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, ronaldofenomeno είπε και rendering θελω, απλα τωρα αν παρω σταθερο υπολογιστη θα θελω και οθονη, ηθελα λαπτοπ να τα εχω ολα μαζι πανω... Δύσκολα θα είσαι για rendering με λάπτοπ και δεν θα το απολαύσεις πάντως
KyrGR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μην κάνεις πολύωρο rendering σε laptop , θα καταστραφεί από υπερθέρμανση, το έχω πάθει. Όλη η βαριά δουλειά πρέπει να γίνεται σε σταθερό με καλή ψυξη.
systemofad Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Θα πρότεινα σίγουρα i7 quad core σε συνδυασμό με NVIDIA κάρτα γραφικών με οποιονδήποτε renderer (vray, octane κλπ) σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις. Εγώ σε λάπτοπ του 2013 με i7 4700mq και 2x GTX 755m κάνω απροβλημάτιστα renders.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα