loofas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 ειχα ανοιχτες 5 καρτελες στο chrome και ξαφνικα ακουω τα ανεμιστηρακια να βουιζουν και βλεπω οτι cpu usage παιζει στο 97, 98 % και οτι είναι απο το chrome .κλεινω το chrome και ανοιγω το microsoft edge με τις ιδιες καρτελες και παει στο 5 % μαξ. Ανοιγω παλι τον chrome παλι τα ιδια 97 % . εχω amd fx 8350 . τι μπορει να φταιει ;
jim_p Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Επαιζε καποιο βιντεο στο youtube σε καποια απο αυτες?
ss13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Απενεργοποίησε τον Flash Player https://www.howtogeek.com/188059/how-to-enable-click-to-play-plugins-in-every-web-browser/ λογικά θα δεις διαφορά
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Έχει κάνα νέο bug το flash? Καλά η παραπάνω χρήση αλλά 97% σε 8350 πολύ χλομό. Αν έβλεπες όμως τίποτα σειρά ή ταινία μέσο streaming σελίδας πολλές έχουν αρχίσει να φαρμάρουν Bitcoins χωρίς να σε ρωτούν ή να σε ενημερώνουν οπότε μπορεί να είναι αυτό.
loofas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 οχι δεν εκανα κατι "υποπτο" , κατι pdf ειχα ανοιχτα ίσως και μια παρουσιαση powerpoint , απο τότε δεν μου το ξαναεκανε η αληθεια ειναι. Θυμαμαι το καλοκαιρι κανει κατι παρομοια λογω θερμοκρασιων και οταν τον εχω πολλες ωρες ανοιχτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα