theodorekaf1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την εργασία αυτή στη python? την έχω κάνει αλλά δε μου τρέχει... στο game.py αρχείο βρίσκεται η λύση game.py
becoming_I Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το που πήγα να το τρέξω μου έβγαλε λάθος στοίχιση. Και κάτι άλλο, το range (int(3)) γιατί δεν το λες απλά range(3); Φτιάξε το indentation για να τρέχει σωστά Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από becoming_I
theodorekaf1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Την εχω αλλαξει τη στοιχηση πολλες φορες και παλι μου βγαζει λαθος!
becoming_I Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Γράψε το από την αρχή. Το πρόγραμμα το έγραψες μόνος σου ή σου το έστειλαν;
alou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ξεκίνα δηλώνοντας encoding # -*- coding: utf-8 -*- Φτιάξε το indentation στο τελευταίο else και το print (question=[11]) το κάνεις print (question[11]) Μετά θα έχεις να λύσεις άλλα λάθη που θα δεις ότι υπάρχουν.
k33theod Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε αν ακολουθήσεις την υπόδειξη θα σε βοηθήσει πάρα πολύ, είναι η μισή λύση Δηλαδή αυτό class Paiktis: def __init__(self, onoma): self.onoma=onoma self.score=0 self.helps_available=['50-50','Άλλη Ερώτηση'] Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από k33theod
kitkatO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 βγαλε απο παντου τους ελληνικους χαρακτηρες δεν τρεχουν στην python γραψε τα παντα greeklish ξεκινα να το γραφεις με συναρτησεις και νομιζω οτι γενικα σαν ιδεα ειναι λαθος ο τροπος σου γιατι δεν εισαγει καθε player ξεχωριστα σε καποια μεταβλητη - εποεμνως θελει def-return tτην τιμη
k33theod Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, kitkatO είπε βγαλε απο παντου τους ελληνικους χαρακτηρες δεν τρεχουν στην python γραψε τα παντα greeklish Άμα βάζεις τόνους είναι εντάξει το ατονικό δεν ποστηρίζει ακόμα
theodorekaf1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω για τη βοηθεια ... βρηκα τα λαθη που ειχα και μου ετρεξε...! Βεβαια δεν ειναι και ο σωστος τροπος λυσης της ασκησεις αλλα ειναι κι αυτος ενας τροπος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα