SoftGamer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150 € ( 160 μαξ ) 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, facebook , messenger, viber , free-fire battlegrounds , mobile legends 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: σίγουρα από 9,6 και πάνω ..όσο για την αναλυση δεν εχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση αρκεί να μην είναι κάτω από (1280x720) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): δεν έχω πρόβλημα . 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Από 5mp και πάνω 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Ναι 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; δεν εχω πρόβλημα 8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Αndroid 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; 5000mAh+ 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο , αλλα αν υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο σε μεταχειρισμένο θα το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoftGamer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Κάποια γνώμη για αυτό https://www.skroutz.gr/s/13714391/Mediacom-SmartPad-10-1-HD-iPro-110L-10-1-16GB.html ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα