Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο που διαθέσατε γι' αυτές. Ένας από τους λόγους που θέλω να αλλάξω υπολογιστή, είναι ο θόρυβος του τροφοδοτικού που πλέον δεν αντέχεται και επιπλέον πως η μητρική είναι πολύ παλιά. Ούτε hdmi, ούτε usb3, ούτε τίποτα από αυτά. Θέλω να συνδέσω με το Pc την τηλεόραση για ταινίες, θέλω να μεταφέρω σε εξωτερικούς δίσκους, μεγάλο όγκο δεδομένων. Οπότε, η υπάρχουσα σύνθεσή μου, πλέον δεν με καλύπτει. Θα το σκεφτώ πολύ καλά και θα επανέλθω σύντομα. Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

Γνωμη μου ακομα και αν δεν τον χρειαζεσαι, δεν αξίζει εν έτη 2018 να πας στον διπυρηνο ιντελ. Απο amd o ryzen 1200 δεν εχει καρτα γραφικων ενσωματωμενη και δεν αξιζει να δωσεις αλλα 60 ευρώ απο τη στιγμή που δεν παιζεις παιχνιδια. Αυτος που έβαλες εσυ στη αρχική συνθεση σου ειναι παλιας αρχιτεκτονικής και ειναι στα περισσοτερα χειροτερος απο το διπυρηνο ιντελ.

Θα σου προτεινα να περιμενεις 1 μήνα μεχρι τις 12/2 που θα κυκλοφορησει η amd τις καινουριες cpu που θα εχουν ενσωματωμενο γραφικα. Συγκεκριμενα για τον ryzen 3 2200g που θα κοστιζει 100 ευρω όσο δλδ και ο ryzen 1200 σε συνθεση σαν αυτη που σου γραψε ο radiohead πιο πανω χωρις εννοειται την ξεχωριστη καρτα γραφικών.

02_0.jpg

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

ι3 8100 θα πρότεινα αν είχαν βγει φτηνές intel mobo. 2200g μονόδρομος σε 1 μήνα (καλύτερη igp extra bonus). Τροφοδοτικό ένα corsair rmx 550 και δε θα ακούσεις ποτέ ξανά χαλασμένο ανεμιστηράκι^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το rmx 650 στο main pc, αλλά και το 550 δεν είναι πολύ overkill για το συγκεκριμένο σύστημα; Και εγώ για 2200G θα έλεγα σε ένα μήνα στα χρήματα που δίνει η TS. Η intel χαραμίζει τον 8100 με τις ακριβές μητρικές που έχει ως τώρα... Και ακόμη φως δεν έχουμε δει... Βέβαια και ο 2200G (που τον περιμένω και εγώ για htpc) δεν θεωρώ ότι θα είναι διαθέσιμος Ελλάδα πριν τις αρχές Μαρτίου... Είναι πολύ βιαστικό το νέο σύστημα;;; Λίγη αναμονή πειράζει;;;

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σοφότερη/οικονομικότερη λύση είναι αλλαγή τροφοδοτικού, αγορά ενος μτχ 4core επεξεργαστή και άλλα 4gb ram.

Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε Usb3 Και hdmi και για αυτά υπάρχει λύση:

Αθόρυβη κάρτα γραφικών:  https://www.skroutz.gr/s/8408579/MSI-GeForce-GT710-2GB-GT-710-2GD3H-LP.html

Usb3 controller:https://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?from=catspan&keyphrase=Usb3+controller

Αν κάνει θ'ορυβο η ψήκτρα του επεξεργαστή: https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
Στις 1/6/2018 στις 8:09 ΜΜ, radiohead είπε

Το δραματοποιείς.Τα tagan έπαιζαν πολύ εκείνα τα χρόνια και δεν είχαν άσχημο όνομα. Εννιά χρόνια δεν ήταν και 24/7 και για να μην τα πολυλογώ, μπορεί να μείνει μέχρι νεωτέρας με αυτό ωστε να μην θυσιάσει τον ssd χρησιμοποιώντας τον (ide?) σκληρό των εννέα χρόνων. Άν έχει χρήμα ή ήδη ssd δεν χρειάζεται ερώτημα.  Όπως και να έχει με σύστημα που μέσο όρο θέλει 60watt και τα 2/3 του Psu να ψόφησαν πάλι είναι overkill.

ουτε για πλακα πειράματα με τα τροφοδοτικα. εικάζω οτι μου έσκασε το τροφοδοτικο και πήρε μαζί μητρική, κάρτα γραφικών, δυο ποντίκια MS MOUSE - USB που μπηκαν πάνω και δεν ξερω τι εχει γίνει με μνήμες και επεξεργαστή. μόνο επώνυμα τροφοδοτικα του στιλ corsair κτλπ και οπως λεει ο φιλος δεν βαζεις καινούργια κομπονεντ σε παλιό τροφοδοτικό γιατι μπορεί να κλαισ. ηδη παραπανω ο φιλος του 8ρεντ γραφει οτι δεν αντεχει το θορυβο οποτε ο ανεμιστηρας ετοιμάζετε να τον αφήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενε να βγει στην αγορά ο 

AMD R3 2200G που θα κυμαίνεται στα 100€ , βάλτου μια A320 μητρική 50-60€ και 8gb ram μαζί με ssd m2 κατα προτίμηση (πχ. Crucial mx300 ) και θα έχεις το καλύτερο σύνολο στην καλύτερη τιμή.

Ο R3 2200g θα είναι ταχύτερος του 1200 και με Vega ενσωματωμένα γραφικά πολλαπλά καλύτερα από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.

Επεξ/σία από adtakhs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...