Leuteris.V.2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας και καλη χρονια. Θελω να παραγγειλω μια καρτα απο το amazon, μιας και τη βρηκα σε super τιμη αλλα δεν ξερω τι παίζει με το θεμα της εγγυσης. Αν χρειαστει RMA και ειναι μεσα στην εγγυηση, την στελνω στο amazon με δικα μου εξοδα ή στην εταιρια κατασκευης με δικα μου εξοδα? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από Leuteris.V.2 1
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Σε αυτές τις περιπτώσεις που ειναι απο εξωτερικό καλύτερα να κάνεις rma την κάρτας και αν την στείλεις απευθείας στην εταιρία
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Όταν μιλάμε για αμαζον, επικοινωνείς με αυτούς. Δεν θα έχεις πρόβλημα, έχω ακούσει τα καλύτερα για το support τους. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει για το support για τη νύφη πείτε του ποιός την πληρώνει;
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Όταν μιλάμε για αμαζον, επικοινωνείς με αυτούς. Δεν θα έχεις πρόβλημα, έχω ακούσει τα καλύτερα για το support τους. Δεν ειναι καλύτερα να μιλήσει απευθείας με την εταιρία ?
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Όχι γιατί θα χρειαστεί να πληρώσει μεταφορικά ενώ το Amazon αν δεν σφάλω, τα καλύπτει. Ασε που μερικές εταιρίες δεν αναλαμβάνουν απευθείας RMA. 1
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Όχι γιατί θα χρειαστεί να πληρώσει μεταφορικά ενώ το Amazon αν δεν σφάλω, τα καλύπτει. Ασε που μερικές εταιρίες δεν αναλαμβάνουν απευθείας RMA. Ά οκ τοτε ίσως να ειναι καλύτερα ετσι , δεν έχει τύχει να αγοράσω κατι ακόμα απο έξω και να χαλάσει , ευτυχώς δηλαδη
The__Blade Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στις 6/1/2018 στις 4:44 ΜΜ, Leuteris.V.2 είπε Γεια σας και καλη χρονια. Θελω να παραγγειλω μια καρτα απο το amazon, μιας και τη βρηκα σε super τιμη αλλα δεν ξερω τι παίζει με το θεμα της εγγυσης. Αν χρειαστει RMA και ειναι μεσα στην εγγυηση, την στελνω στο amazon με δικα μου εξοδα ή στην εταιρια κατασκευης με δικα μου εξοδα? Εαν εχει προβλημα η καρτα, τους ενημερωνεις τη στελνεις πισω και σου επιστρεφουν τα λεφτα και τα μεταφορικα που εδωσες για να τη στειλεις. (Πρεπει να τους στειλεις την αποδειξη με μαιλ) δεν υπαρχει καλυτερο σερβις απο αυτο της amazon πουθενα. Μιλαμε για απολυτο σεβασμο στον πελατη.
Zaknafein Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Το αυτό, σε 2 περιπτώσεις από amazon uk πληρώσανε τα μεταφορικά της επιστροφής (express μάλιστα) και full refund σε 2-3 εργάσιμες από την παραλαβή της επιστροφής. Δεν ξέρω αν υπάρχει σε στοκ αυτό που στέλνεις πίσω, τι γίνεται τότε (δλδ αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, ενώ υπάρχει κάρτα για αντικατάσταση).
The__Blade Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Zaknafein είπε Το αυτό, σε 2 περιπτώσεις από amazon uk πληρώσανε τα μεταφορικά της επιστροφής (express μάλιστα) και full refund σε 2-3 εργάσιμες από την παραλαβή της επιστροφής. Δεν ξέρω αν υπάρχει σε στοκ αυτό που στέλνεις πίσω, τι γίνεται τότε (δλδ αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, ενώ υπάρχει κάρτα για αντικατάσταση). Μπορει να σου στειλει αντικατασταση. Ακαλυπτος παντως δεν θα μεινεις.
Big Boss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 εαν είναι evga,στέλνεις απευθείας evga eu γενικά καλύτερα να στείλεις απευθείας στην ίδια την εταιρεία
kom Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ότι έχει να κάνει με amazon δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, η καλύτερη εγγύηση που μπορείς να έχεις και εξηγούμε, έχω πολλές αγορές από τα διάφορα amazon της Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα σε εγγυήσεις που χρειάστηκε να επιστρέψω hardware πελατών μου,όχι φέρτο να το δει το τεχνικό μας τμήμα και άντε περίμενε μήνες,γαμώ τα ψιλικατζίδικα μας πρόσφατα πήρα την EVGA FTW3 1080Ti από το amazon.fr ,,,δεν πρόλαβα το promotion που είχε η nvidia με το destiny 2,,τους στέλνω μήνυμα σχετικά με το serial μου λένε έχει λήξει το promotion αλλά αν νοιώθετε δυσαρεστημένος από την αγορά σας στείλτε μας την gpu πίσω έστω και ανοιγμένη για full reund ή αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε partial refund τα €60 του Destiny 2,,,διάλεξα partial refund την ίδια μέρα μου έβαλαν τα €60 πίσω στην κάρτα ( στην ουσία μου βγήκε στα €775 η κάρτα ) σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να μπεις καν στην διαδικασία να μιλήσεις με τις εταιρείες των προιόντων που αγοράζεις,σε βγάζει από το κόπο το amazon με refund ή αλλαγή σε άλλο καινούργιο κομμάτι,,,σε γλυτώνει από χρόνο και έξοδα από το να μίλαγες με την ίδια την εταιρεία προχώρα στην αγορά άφοβα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από kom
anifiend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ξέρετε τι ισχύει για αγορά από τους άλλους πωλητές που είναι στο Amazon?
mindtrapper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Αν είναι Fulfilled by Amazon νομίζω αναλαμβάνει το Amazon για τον ένα χρόνο που καλύπτει. Αν δεν είναι τότε ο θεός και η ψυχή τους, ανάλογα τον πωλητή.
anifiend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Κρίμα. Μερικές φορές έχουν πολύ καλές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα