Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω βάλει αγγελία τον G26 αλλά είναι πιθανόν να τον δώσω σε μια γνωστή μου. Αύριο ή το αργότερο Παρασκευή λογικά θα ξέρω. Περίμενε μήπως τον κρατήσω τελικά και να δω τι ψάρια πιάνει. Τι G26 τι G27. Λέω εγώ τώρα. θα μπει σε ένα παλιό λάπτοπ με sata II αλλά δεν έχει σημασία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Έχω βάλει αγγελία τον G26 αλλά είναι πιθανόν να τον δώσω σε μια γνωστή μου. Αύριο ή το αργότερο Παρασκευή λογικά θα ξέρω. Περίμενε μήπως τον κρατήσω τελικά και να δω τι ψάρια πιάνει. Τι G26 τι G27. Λέω εγώ τώρα. θα μπει σε ένα παλιό λάπτοπ με sata II αλλά δεν έχει σημασία.

Τι benchmark σου δινει ?

Δημοσ.

Είναι σφραγισμένος. Θέλω να τον πουλήσω σφραγισμένο. Αν τον πάρει η γνωστή μου θα τον ανοίξω και θα ανεβάσω ένα bench. Κάνε λίγο υπομονή μέχρι αύριο.

Δημοσ.

μεχρι και το καλωδιο sata μπορει να φταιει αν εχει βαλει κανα παλιο απο εκεινα τα κοκκινα.......

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, rfc είπε

μεχρι και το καλωδιο sata μπορει να φταιει αν εχει βαλει κανα παλιο απο εκεινα τα κοκκινα.......

Υπάρχουν και καινούργια κόκκινα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rfc είπε

Απο οτι διαβασα στο νετ δεν εχουν διαφορα αλλα στο συγκεκριμενο εχω βαλει καλωδιο που αναφερει πανω 6GB/s ;)

Δημοσ.

Βρε παιδία διαβάστε πριν γράψετε για καλώδια μηχανήματα και ότι άλλο. Το μέτρησε και το παιδί στο μαγαζί που το πήρε και έβγαζε τα ίδια. Δεν έχει θέμα ούτε με drivers ούτε με καλώδια ούτε με τίποτα. Νομίζω ότι η καλύτερη κίνηση είναι να τον πας πίσω όπως τον πήρες να τον μετρήσει και αυτόν και τον επόμενο που θα σου δώσει να τον μετρήσετε πριν τον πάρεις και φύγεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...