Rockjos21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ποιον από τους δύο έχεις τον G26 or G27? https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/m/469/Sandisk/f/660009/toulachiston-120gb.html?order_by=pricevat&order_dir=asc G27 !
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Έχω βάλει αγγελία τον G26 αλλά είναι πιθανόν να τον δώσω σε μια γνωστή μου. Αύριο ή το αργότερο Παρασκευή λογικά θα ξέρω. Περίμενε μήπως τον κρατήσω τελικά και να δω τι ψάρια πιάνει. Τι G26 τι G27. Λέω εγώ τώρα. θα μπει σε ένα παλιό λάπτοπ με sata II αλλά δεν έχει σημασία.
Rockjos21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Έχω βάλει αγγελία τον G26 αλλά είναι πιθανόν να τον δώσω σε μια γνωστή μου. Αύριο ή το αργότερο Παρασκευή λογικά θα ξέρω. Περίμενε μήπως τον κρατήσω τελικά και να δω τι ψάρια πιάνει. Τι G26 τι G27. Λέω εγώ τώρα. θα μπει σε ένα παλιό λάπτοπ με sata II αλλά δεν έχει σημασία. Τι benchmark σου δινει ?
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Είναι σφραγισμένος. Θέλω να τον πουλήσω σφραγισμένο. Αν τον πάρει η γνωστή μου θα τον ανοίξω και θα ανεβάσω ένα bench. Κάνε λίγο υπομονή μέχρι αύριο.
rfc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 μεχρι και το καλωδιο sata μπορει να φταιει αν εχει βαλει κανα παλιο απο εκεινα τα κοκκινα.......
Dr_73 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, rfc είπε μεχρι και το καλωδιο sata μπορει να φταιει αν εχει βαλει κανα παλιο απο εκεινα τα κοκκινα....... Υπάρχουν και καινούργια κόκκινα.
Rockjos21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, rfc είπε μεχρι και το καλωδιο sata μπορει να φταιει αν εχει βαλει κανα παλιο απο εκεινα τα κοκκινα....... Απο οτι διαβασα στο νετ δεν εχουν διαφορα αλλα στο συγκεκριμενο εχω βαλει καλωδιο που αναφερει πανω 6GB/s
fmarkos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Βρε παιδία διαβάστε πριν γράψετε για καλώδια μηχανήματα και ότι άλλο. Το μέτρησε και το παιδί στο μαγαζί που το πήρε και έβγαζε τα ίδια. Δεν έχει θέμα ούτε με drivers ούτε με καλώδια ούτε με τίποτα. Νομίζω ότι η καλύτερη κίνηση είναι να τον πας πίσω όπως τον πήρες να τον μετρήσει και αυτόν και τον επόμενο που θα σου δώσει να τον μετρήσετε πριν τον πάρεις και φύγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα