Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μωρέ το σταμάτησε. Ας μας ανεβάσει και ένα ολοκληρωμένο να δούμε και τα υπόλοιπα νούμερα. Του το είχα γράψει και στο άλλο θέμα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ναι μωρέ το σταμάτησε. Ας μας ανεβάσει και ένα ολοκληρωμένο να δούμε και τα υπόλοιπα νούμερα. Του το είχα γράψει και στο άλλο θέμα.

Παιδια τελικα τον πηγα πισω στο μαγαζι τον μετρησε και το παλικαρι εκει και εβγαζε τα ιδια νουμερα . Οποτε τον αλλαξα και πηρα εναν Sandisk SSD plus 120GB , καθως εφευγα μου λεει αντε καλα benchmark ... Μαντεψτε τι εγινε οταν τον μετρησα και αυτον ... τα αποτελεσματα παρακατω :angry: :wacko:

Τι αλλο να κανω βαρεθηκα ...

1.png

2.png

Δημοσ.

Κάποιο άλλο έχεις θέμα φίλε μου. Δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι ssd? Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση ή έκανες cloning? Ποια windows έβαλες? Πους IRST drivers έβαλες?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Κάποιο άλλο έχεις θέμα φίλε μου. Δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι ssd? Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση ή έκανες cloning? Ποια windows έβαλες? Πους IRST drivers έβαλες?

Καθαρη εγκατασταση απο την αρχη Windows 10 . Κατεβασα και driver booster και εχει περασει τους τελευταιους driver για ολα και τιποτα ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτό δηλαδή τώρα το έβαλες για καλό; :shock:

Εκανε δουλεια , ανανεωσε ολους τους driver και το απεγκατεστησα .

Δημοσ.

Που το βλεπω αυτο ?? Απο το site της intel παντως που δοκιμασα να κατεβασω τον τελευταιο δεν με αφηνε platform not supported ελεγε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Rockjos21 είπε

Απο το site της intel παντως που δοκιμασα να κατεβασω τον τελευταιο δεν με αφηνε platform not supported ελεγε

Σωστά σου έλεγε γιατί οι RST Drivers είναι για Intel chipset 100 και 200 series (Z1xx-Q1xx-B1xx-H1xx και Z2xx-Q2xx-B2xx-H2xx) ενώ η Asus σου έχει το Z87 που είναι Intel 6 series (Z6x-Q6x-B6x-H6x)

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Σωστά σου έλεγε γιατί οι RST Drivers είναι για Intel chipset 100 και 200 series (Z1xx-Q1xx-H1xx και Z2xx-Q2xx-H2xx) ενώ η Asus σου έχει το Z87 που είναι Intel 6 series (Z6x-Q6x-B6x-H6x)

Στο Device manager στο ide ata drivers που λεει εχει βαλει κατι drivers αυτο ειναι ? Επισης διαβασα κατι για sanitize και μετα παιρνει λιγο ταχυτητα, ισως δοκιμασω και αυτο.

Επεξ/σία από Rockjos21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Εγκατέστησε την έκδοση Intel RST v11.2.0.1006 or RST(e) v12.9.4.1000 που θα βρεις από το παρακάτω λινκ
https://www.win-raid.com/t11f23-Modded-Intel-AHCI-and-RAID-Drivers-digitally-signed.html

Ναι το εψαξα και το εγκατεστησα... 10 MB/s παραπανω ταχυτητα εγγραφης ! Θα τον παω πισω απαραδεκτος . θα παρω τα λευτα μου πισω εαν γινεται αλλιως θα παρω παλι τον intenso .

Επεξ/σία από Rockjos21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...