Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια μολις πηρα αυτον τον SSD : http://www.intenso.de/produkte_en.php?kategorie=34&produkt=1459248176

Λεει οτι εχει 520/500 read/write speed . Οταν εκανα ενα τεστακι με το AS SSD Benchmark μου εβγαλε αλλο write speed . 

Έχω κανει τα παντα  απο tweaks στα windows 10 και στα bios ο,τι υπαρχει στο internet και τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια .

Επισης εχω αλλαξει θυρες SATA και το write speed απλα μενει ιδιο και το read αλλαζει . 

MOBO : https://www.asus.com/Motherboards/P8Z68V_PROGEN3/specifications/

Τι παιζει ξερετε ??? Μηπως πρεπει να τον παω πισω ως ελλατωματικο ???

benchmark.png.9922bec26b40f8697c40b6e2425c45da.png

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Duck Dodgers είπε

Εγώ αντίστοιχο πρόβλημα είχα με το ahci mode στο bios! Είσαι σίγουρος ότι όλα είναι κομπλέ? 

Δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω κανει και ειναι ακομα ετσι ... Εχω κανει τα παντα και αυτο δεν λεει να ανεβει με τιποτα ... Η ειναι η MOBO ή ο ssd ειναι σκαρτος !

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις τον ssd σε άλλον υπολογιστή? 

Ναι αλλα δεν ξερω αν εχει θυρα 6gb/s

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Weiss είπε

Δοκίμασε να τρέξεις το benchmark σε safe mode και δες αν έχεις διαφορά.

Τιποτα τα ιδια νουμερα ... Λες να ειναι ελαττωματικος ο δισκος ή να εχει θεμα η MOBO ?

17 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Κανένα γνωστό να δοκιμάσεις εκεί?

Εχω ενα αλλο σταθερό υπολογιστη ο οποιος εχει μονο SATA2 3GB/s θυρα . Μπορω να κανω την αντιστοιχηση με του κυριου υπολογιστη την αντιστοιχη θυρα και να βγαλω τα συμπερασματα μου ή παιζουν και αλλα ρολο ?

Δημοσ.

Αδερφέ αυτά είναι τα νούμερα σταμάτα να αγχώνεσαι, used to it και ξεκίνα να χαίρεσαι το σύστημά σου.

Έχεις ανοίξει τρία θέματα, χέσε τα benchmarks θα αρρωστήσεις στο τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, radiohead είπε

Αδερφέ αυτά είναι τα νούμερα σταμάτα να αγχώνεσαι, used to it και ξεκίνα να χαίρεσαι το σύστημά σου.

Έχεις ανοίξει τρία θέματα, χέσε τα benchmarks θα αρρωστήσεις στο τέλος.

χαχα εχεις δικαιο φιλε αλλα μου εχει κολλησει στο μυαλο , πιο πολυ απο περιεργεια !

αν δεις εδω τα παλικαρια που τον εκαναν review και benchmark λεει αλλο write speed : https://www.youtube.com/watch?v=J9NrlOPNbXY

Επεξ/σία από Rockjos21
Δημοσ.
Στις 1/6/2018 στις 8:09 ΜΜ, Duck Dodgers είπε

Κανένα γνωστό να δοκιμάσεις εκεί?

Δοκιμασα στον αλλο μου υπολογιστη και βγηκαν ακριβως τα ιδια αποτελεσματα σε θυρα SATA II με του κυριου υπολογιστη τη θυρα SATA II . Το write speed εκει στα 140-150 δεν παει πουθενα ! Οποτε τι συμπερασμα βγαζουμε ?

Δημοσ.

Το ότι κάτι παίζει είναι προφανές. Όσο κακός και αν είναι ένας ssd δεν μπορεί να έχει τέτοιο write. Ας παίξει λίγο με τους drivers. Ας δοκιμάσει και τον default των windows. Ας απενεργοποιήσει και τα c-states από το BIOS.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα την ίδια απορία. Γιατί τα υπόλοιπα τεστ είναι μηδενικά! Εκτός αν ο φίλος σταμάτησε στο πρώτο τεστ και δεν το συνέχισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...